Zobacz pełną wersję : Który najlepszy/najbardziej opłacalny
Walczacy z Fatem
24-03-09, 18:00
co polecacie z tej grupy ;
Dymatize dyma-burn extreme
Man Scorch
Ergolean AMP v2
Gaspari Nutrition CytoLean
Gaspari Nutrition Mitotropin
Muscletech Hydroxycut Hardcore
Universal Animal Cuts
MYOGENIX Thermal Core
albo macie coś innego sprawdzonego godnego polecenia?
Miałem już styczność z TSE i Cleanburexin(oczywiście wtedy bez dokładnej diety;/) ... teraz tak czytając o lepszych spalaczach sam już nie wiem co zastosować podczas dalszej redukcji.
Dieta ułożona, aeroby itp. będą robione spalacz mam zamiar kupić na lipiec/sierpień tak wiec ma on pomóc dopalić tłuszcz i dobrze by było gdyby dał kopa na aerobach :)
Waga: 68kg
Wzrost : 174cm
Cel: spalenie tłuszczu (z naciskiem na brzuch)
NIKOLIS 168
24-03-09, 21:01
yy co Ty chcesz spalac?
w/w polecam scorcha i animal cuts.
Walczacy z Fatem
24-03-09, 21:20
waga może mała lecz tłuszcz jest ;/
trochę mnie to wpienia... ale było dużo gorzej waga w sierpniu 78kg waga teraz 68kg. Talia(Pas) w sierpniu 96-98cm teraz gdzieś z 86cm
Jak widać nie jestem szeroki więc brzuch jest...
Bok:
http://img27.imageshack.us/my.php?image=jabok.jpg
Przód:
http://img27.imageshack.us/my.php?image=japrzod.jpg
siedząc:
http://img27.imageshack.us/my.php?image=jasiedze.jpg
Walczacy z Fatem
24-03-09, 22:01
arus1991 tak, tak venom tylko gdzie go teraz dostaniesz.... a jak coś to już 170zł a tak po za tym słyszałem ze sprzedawcy naklejają stare etykiety na tego już nowego venoma
A co do masowania na razie brak dostępu do siłki. Wole zjechać w pasie do 75-78cm żeby to estetycznie wyglądało i potem zabrać się za masowanie
Pozdro
z tego co sie orientuje maja troche inne opakowanie i naklejka tu nie pomoze. Poza tym raczej poelcąłbym spalacz bez wkładek np. scorch , tight
Walczacy z Fatem
24-03-09, 22:19
hmmm....Symu tak się składa że kolega też chce kupić jakiś spalacz i czy np. nie kupić 2 innych spalaczy i podzielić po połowie i zrobić cykl na jednym a zaraz potem na drugim ? albo dawkować je razem(jeden rano, drugi przed treningiem?) (albo tydzień pierwszy spalacz, potem tydzień ten drugi spalacz itd.) da to jakieś lepsze efekty...??
Tzn. ogolnie ja ciebie kwalifikowałbym pod mase bo zostanie z ciebie skora i kosci :)
Można łączyć spalacze tj. zaczynasz od jednego , konczysz na drugim ale to raczej polecałbym przy bardziej wymagających wycinkach tj. do ekstremalnie niskiego BF.
Co do spalaczy polecam ogolnie scorcha bo na tighta nie wiadomo jak zareagujesz (jest na johimbinie a to juz bardzo silna substancja)
Walczacy z Fatem
24-03-09, 22:33
Symu kawa mnie nie pobudza... mogę wypić z 2-3 i iść spać bez problemu (fakt, faktem że ciepło się robi po wypiciu kawy)
A co do "johimbinie" jeśli najpierw zrobię tydzień przyzwyczajenia organizmu na 1kaps a potem dopiero brać tak jak zaleca producent?
ja po kawie robie sie senny,a po johimbinie raz bałem się że zejde z tego świata xD (jet fuel mało mnie nie zabił:P)
Próbować możesz, tylko mówię że to już nie zabawki.
Walczacy z Fatem
24-03-09, 22:51
dobra poczekam jeszcze na inne opinie i jak na razie chyba kupie tight i scorch i to z kolegą na pół podzielimy... najpierw zjem scorch'a a potem dopalać fat będę Tightem.
NIKOLIS 168
25-03-09, 15:19
Ja własnie mysle redukcje robic z tightem bo zastanawia mnie działanie johy, czy jest ono takie mocne :) Narazie nie chce efy.
MolderDist
25-03-09, 15:25
W tym momencie kiedy nie ma już Venoma to najlepszym rozwiązaniem jest
Tight - tylko ten pierwszy a nie jakieś hardcore czy coś takiego.
Scorch również dobry jak i AMP - dobre pobudzenie.
Ale nic podobno nie zastąpi Venoma (sam nie brałem)
pozdro
Joha mocno trzepie choć nie aż tak jak efka, no i trochę mniej skuteczna IMO. Jednak uważam że może być tak samo niebezpieczna.
Tight stary chyba najlepsz eopinie zbiera ale ostatnio koledzy chwalili tighta extreme -gorsze samopoczucie, ale lepiej pali.
MolderDist
25-03-09, 16:33
Tak również słyszałem, że tight extreme daje rade ;-)
Joha również moim zdaniem działa "słabiej" niż efka ale jest jeszcze dozwolona, jak ktoś ma dostęp do efki i się niczego nie boi to jak najbardziej.
Pozatym tak w nawiasie mówić to przedawkowanie johy jest bardziej niebezpieczne niż efki.
Walczacy z Fatem
25-03-09, 16:37
dlatego też trzeba spalacze stosować z głową:)
ma ktoś jeszcze jakieś inne typy niż tight i scorch?
MolderDist
25-03-09, 19:16
AMP podobno dobrze działa.
NIKOLIS 168
25-03-09, 21:07
Thermal, Leviathan,ZenaLEAN PRO,Atro-Phex.
Ja decyduje sie na Tighta tego starego.
Walczacy z Fatem
25-03-09, 21:57
Na Leviathan'a za młody jestem :) co do Atro-Phex zawiera bliską pochodną amfetaminy o tym samym działaniu, rozszerzającą gałkę oczną... dodatkowo johimbina + buzery tarczycy czyli niezła bombka więc jak na razie też nie dla mnie :)
hm ja popatrzylem na te zdjecia i tak jak kolega wyzej skazal Cie zeby masowac!!
zdrowy dorosly facet ma od 10 do 19% tluszczu w organizmie i taka jest norma.
ja sam teraz mam 19.4 a bmi 30 i sam szczerze nie pale sie jeszcze zeby sie zezbic
miezyles kiedys bf?
a tak wogle 17 lat i chcesz tak sie prochowac, samo i tak sie nie zrobi. kiedys wazylem 120 kilo i byl to sam facik teraz 89 i jest lepiej nie idealnie, mam gdzies zdjecia to zobaczyc o czym mowie, pozdrawiam
Walczacy z Fatem
26-03-09, 14:57
a tak wogle 17 lat i chcesz tak sie prochowac, samo i tak sie nie zrobi. kiedys wazylem 120 kilo i byl to sam facik teraz 89 i jest lepiej nie idealnie, mam gdzies zdjecia to zobaczyc o czym mowie, pozdrawiam
a czytałeś w ogóle co napisałem w pierwszym poście ?
"Dieta ułożona, aeroby itp. będą robione spalacz mam zamiar kupić na lipiec/sierpień tak wiec ma on pomóc dopalić tłuszcz i dobrze by było gdyby dał kopa na aerobach :)
co do BF nie robiłem jeszcze
ja tez na twoim miejscu bym jeszcze nie stosowal zadnych spalaczy.
zrob diete i bieganie a zobaczysz efekty.
nie zachowuj sie jak anorektyczka ktora zawsze jest gruba- tzn tak jej sie wydaje.
69kg to zdecydowanie ZA MAŁO a nie za duzo.
za mlody jestes aby sie tym faszerowac.
I jeszcze pytanie do wszystkich jaki to jest ten stary TIGHT a jaki nowy.
czy moge zastosowac tight po stosowaniu LIPO 6X ??