Zobacz pełną wersję : za duzo energi ;)
Macie cos takiego ze jak przestajecie cwiczyc po skonczonym planie aby sie zregenerowac to was energia roznosi ??
Dzisiaj po dawniejszemu powinienem miec dzien treningowy a ze ten tydzien to moja regeneracja po 6 tyg. planie to nie cwicze i normalnie nie wiem co z soba zrobic :lol:
Ochota na trening jest jak ch** a tu regeneracja :smile:
I pomyslec co bedzie pozniej bo to dopiero pierwszy dzien ;)
macie jakies sposoby na takie rzeczy ?? xD
Pomyslalem ze w czasie gdy mialbym miec trening beda robil aeroby w postacji 30-60 min spaceru .... dobry pomysl ??
Seks, Dużo Seksu :smile:
A tak na serio to zawsze możesz pospacerować jak mówisz, albo się pouczyć.
//Jolly
ja ostatnio nie mam czaus an trening i diete. Ogolnie chodze nonstop glodny i tez mam za duzo energii , bawie sie w interwaly xD
no mnie wtedy to już ch** strzela jak nie mam co robić .
slim shady
24-03-09, 18:44
aeroby dobra sprawa, albo idź do roboty w tym czasie ;)
ja proponuje Ci znalesc sobie kobiete (jezeli nie masz , a jezeli masz bardziej sie o nia zatroszczyc) albo zagrac w jakies mmo ^^
ok dzieki panowie :lol:
Jolly dobrze napisal ;) chyba sie poucze w tym czasie:lol::lol:
pzdr
Ogolnie co zauwazyłem to rzeczywiście sport ma duży wpływ na serotonine. Ograniczenie ruchu z 6dni aktywnych do 2 dobrowadza mnie prawie do deprechy xD
Masz rację Jolly dobrze napisał : "Seks, Dużo Seksu' :D
nie za dużo bo masa spadnie haha ;p a o tym gdzieś czytałem nie mają ludzie innych zmartwień prawda ? jak ktoś co dzień tam tego wiadomo : to mu masa nie będzie szła? bo jak czytam takie głupoty to żal po prostu.
Z seksem to oczywiście żart był :P(chociaż można). Najlepiej po prostu coś robić. Pomysł z robotą dobry bo i kasy zarobisz.
//Jolly
Jakis czass temu moja ex mowila ze ma za duzo energii, byla w bledzie :p
Ja na twoim miejscu wybral bym sie na trzepak, lub drazek jak masz.
Ja mam dywany do wyprania :P Więc jesli ktos ma za duzo energii.... :) A tak na poważnie to na spacerek sie wybierz :)
Ja mam dywany do wyprania :P Więc jesli ktos ma za duzo energii.... :) A tak na poważnie to na spacerek sie wybierz :)
z toba Mazureczko jak najbardziej:lol:
" Ja na twoim miejscu wybral bym sie na trzepak, lub drazek jak masz. "
po co ? przeciez nie bede trenowal w czasie gdy sie mam regenerowac :smile: