Zobacz pełną wersję : 50 KG 182 cm wzrostu
Zaczołem ćwiczyć 3 tygodnie temu intensywnie z kolegami codziennie z przerwą 1 dniową po mniej wiecej 3 godziny , mamy rozpiske wszystko jest ok ale schudłem 6 kg w ciagu tego okresu wazyłem 56 kg.Jak mam przytyc zeby do tego wzrosu miec z 85 kg wagi .Wyobrazcie sobie jak wygladam wazac 50 kg przy 182 cm wzrostu.
Zaczołem ćwiczyć 3 tygodnie temu intensywnie z kolegami codziennie z przerwą 1 dniową po mniej wiecej 3 godziny , mamy rozpiske wszystko jest ok ale schudłem 6 kg w ciagu tego okresu wazyłem 56 kg.Jak mam przytyc zeby do tego wzrosu miec z 85 kg wagi .Wyobrazcie sobie jak wygladam wazac 50 kg przy 182 cm wzrostu.
W pierwszym zdaniu masz odpowiedź ćwiczysz codziennie i to po 3 godziny a wystarczy godzina i to max 3razy w tygodniu czego tu sie dziwić że schudłeś jak się katujesz.
pan.wiesiu
24-03-09, 11:31
a wiesz gdzie jest lodowka?
pozdrawiam;
wiesiek
na poczatek dieta , moze gainer aby wspomoc :] , trening za dlugi max do 60 min :] i 4 razy w tygodniu wystarczy Ci :]
napewno nie masz dobrej diety masowej... za bardzo sie katujesz ... trening do 1,5 h ... aby wykonac swoja rozpiske planu ... przerwy miedzy seriami jakies 2 min ... na poczatek moze zakup dobrego gainera np Mutant Mass lub Monster Mass :smile: powodzenia zycze
jezeli chodzi o gainera to moge takze polecic vitalmaxa i mass xxl :]
dokładnie nie katuj sie tak, swoją drogoą koleżanka moja ma 176cm i wazy 56kg i jest bardzo chuda wieć niezła sztanga z Ciebie. Ćwiczenia ćwiczeniami ale na razie to za jedzene się weź.