PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanko

Aman
24-03-09, 07:21
Witam mam pytanie Ostatnio skonczyłem cykl w lutym i wczoraj zaczełem nastepny, co moze sie stac jak bedą krótkieo dstepy między cyklami??

hej KKS
24-03-09, 08:33
a z czego był ten wczesniejszy cykl? odblokowałeś sie?

tomaszewiak
24-03-09, 10:25
zalezy o jakich cyklach mowa

ht
24-03-09, 16:33
mniejszy progres na cyklu.

PanAntek
24-03-09, 17:15
a jesli cykl poprzedni np byl nieudany [choroba, i lipne środki] to mozna zaczac wczesniej ?

fallenursus
24-03-09, 17:23
a jesli cykl poprzedni np byl nieudany [choroba, i lipne środki] to mozna zaczac wczesniej ?

jedynie dokladne badania calego panelu hormonalnego pokaza czy jestes kompletnie odblokowany po cyklu.wtedy mozna zaczac nastepny.
powaznie podchodzac do sprawy ludzie robia to rowniez tak: time of=time on+pct, jesli cykl byyl np. 12 tygodni+odblok 5 tygodni to twoja przerwa miedzy cyklami powinna byc 17 tygodni.nie wiem jak inni ale ja tak robie.
wtedy jest mozliwosc ze receptory sa juz dokladnie odblokowane i znowu podatne w 100% na hormony.

ht
24-03-09, 17:24
a jaka masz pewnosc ze biles lipne srodki??? a nie kulala dieta itp. jesli biles np olej roslinny to niema problemu zaczac next cyklon.

PanAntek
24-03-09, 17:47
dzisiaj jestem 3tyg po cyklu z 10omki i 200metki,,, i zaczynam odblokowanie... moze da rade sprawdzić jeszcze testosteron? jeśli tak gdzie takie badanie można zrobić i ile kosztuje?

fallenursus
24-03-09, 17:56
dzisiaj jestem 3tyg po cyklu z 10omki i 200metki,,, i zaczynam odblokowanie... moze da rade sprawdzić jeszcze testosteron? jeśli tak gdzie takie badanie można zrobić i ile kosztuje?

takie badania robi sie PO ODBLOKU. U endokrynologa.

fallenursus
24-03-09, 23:57
bez podniety Mialem kiedys taki cykl i bez odbloku wyszedlem gladko
Jednak osobiscie uwazam ze przerwa powinna wynosic dwa razy dlugosc cyklu
lepiej dluzj niz za malo
Jesli malo ci poszlo a srodki dobre to przyczyna w tobie lub twoim postepowaniu

niekazdy ma granitowe jaja tak jak Ty:)