Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : witam Prosze o pomoc:)

karaluuuch
23-03-09, 16:25
witam:D przed chwila zakupilem sobie laweczke wraz z gryfem prostym oraz hantelkami malymi:D laweczka skosna i wszystko to z obciazeniem 80kg... pocwiczylem soobie taak! na wlasny durny rozum i teraz nie moge telefonu do ucha przylozyc!! mam okolo 185cm wzrostu i 120kg wagi:) moze ktos mi pomoc z jakims planem cwiczen? bo bez planu to chyba nici?!?!?
prosze o pomoc

michal_f
23-03-09, 16:27
zrob ogolnorozwojowke i przeczytaj to :

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=15298

a tu masz fajny plan :

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=14506

karaluuuch
23-03-09, 16:40
no ale tam mi wyslales plan gdzie autor z gory zalozyl ze to jest dla ludzi chudych!! a ja ... to potrzebuje zrzucic troche na tej silowni a nie jeszcze przybrac:P

michal_f
23-03-09, 19:13
no ale tam mi wyslales plan gdzie autor z gory zalozyl ze to jest dla ludzi chudych!! a ja ... to potrzebuje zrzucic troche na tej silowni a nie jeszcze przybrac:P

to mogles odrazu napisac !! jak chcesz zrzucac fat to aeroby i obczaj jakis trening na rzezbe w dziale trening...no i oczywiscie dieta z ujemna liczba kcal ... pzdr

motloch
23-03-09, 19:22
karaluch trzeba było sie najpierw odezwac na forum a potem katowac na własn± ręke.. i teraz masz efekty, proble z wytarciem tyłka... współczuje

karaluuuch
23-03-09, 19:34
karaluch trzeba było sie najpierw odezwac na forum a potem katowac na własn± ręke.. i teraz masz efekty, proble z wytarciem tyłka... współczuje

nie wiem dlaczego tak napisales! i nie wiem o co Ci chodzi kolego... ale widac ze nie jestes przyjaznie nastawiony

michal_f
23-03-09, 19:47
nie wiem dlaczego tak napisales! i nie wiem o co Ci chodzi kolego... ale widac ze nie jestes przyjaznie nastawiony

napisal z troski o Ciebie :smile:
nie potrzebnie tak szalałes na tym treningu i masz teraz efekty:smile: na przyszlosc juz bedziesz wiedzial ...pzdr

karaluuuch
23-03-09, 19:51
jak widzicie to jestm zielony nie tylko z cwiczen:D ale i rowniez cos jakos ciezko dzis do mnie dociera:) ale dzienks za pomoc!! zaczynam diete:) w miare mozliwosci:D chyba warto wyelimowac piwko... no i do cwiczen to juz sobie sciagne jakis planik

michal_f
23-03-09, 19:53
piwko jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ... ale nie wiecej niz 1 :lol:
Ale jak chcesz zrzuca fat to lepiej wyeliminuj ;)

karaluuuch
23-03-09, 20:04
piwko jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ... ale nie wiecej niz 1 :lol:
Ale jak chcesz zrzuca fat to lepiej wyeliminuj ;)

teraz to nie zaswiruje ... ale ten fat to ??

Toomekk6
23-03-09, 20:53
Fat to tłuszcz, a dokładnie zbędna masa tłuszczowa.

Walnij jaki¶ trening na rzeĽbę plus dieta z ujemnym bilansem, do tego aeroby np bieganie, skakanka no i będzie pięknie:)
Pozdro:)