Zobacz pełną wersję : clomid
potrzebuje DOKŁADNY rozpis odblokowania Clomidem po kuracji 20 strzałów teścia PROPa 100 Atomic Lab 100mg...
z gory dzieki za pomoc
Zacznij 3 dni po ostatnim strzale pierwszego dnia 4tab. później już po jednej, 12 tab powinno Ci wystarczyć
tomaszewiak
23-03-09, 11:53
mozna jak wyzej pierwszy dzien 200-150 mg reszta po 50 na dzien
co jeden to madrzejszy...
3 dni po:
3 x 100mg
14 dni po 50mg
tomaszewiak
23-03-09, 18:55
napisalem jak ja robilem i bylo ok z wlasnego doswiadczenia
niemusisz tego reflektowac
4 tab pierwszego dnie to nie jest przesada większość tak robi, sam sobie tego nie wymyśliłem tak po prostu się robi
fallenursus
23-03-09, 19:04
co jeden to madrzejszy...
3 dni po:
3 x 100mg
14 dni po 50mg
robilem 3x 100+21dni po 50 i dupa blada z tego byla.Choc nie mialem zadnych oznak niskiego poziomu testosteronu, badania krwi to pokazaly. Wiec twoja krutka seria clomidem jak DLA MNIE widac o kant dupy.
Biorac po duwage wiele badan na ten temat, mozna stwierdzic ze np. 6 tygodni po 50mg dziennie jest o wiele lepszym wyjsciem na odblok.Taki rowniez mam zamiar. Z czym sie oczywiscie podziele jak zrobie badania krwi we wrzesniu.
niektorzy tweirdza rowniesz ze nolwadex jest lepszym produktem na odblok.
to jest nigdy niekonczaca sie debata.
nie wspomne juz o HCG bo znowu mnie na nozach stad wyniosa;):pray:
najważniejsza jest pierwsza dawka która powinna być większa żeby szybciej rozkręcić produkcję własnego testo
tomaszewiak
23-03-09, 19:29
najważniejsza jest pierwsza dawka która powinna być większa żeby szybciej rozkręcić produkcję własnego testo
zgadzam sie
fallenursus
23-03-09, 19:43
......hcg
tomaszewiak
23-03-09, 19:51
hcg to raczej przy cyklach powyzej 8 tyg
......hcg
HCG też w pewnym sensie blokuje,HCG bierze sie przy dłuższych cyklach, solo ten środek nie jest najlepszym rozwiązaniem, dobrym rozwiązaniem jest połączyć HCG z Clomidem albo Nolvadexem ale to jak wcześniej napisałem przy dłuższych cyklach
fallenursus
23-03-09, 20:31
HCG też w pewnym sensie blokuje,HCG bierze sie przy dłuższych cyklach, solo ten środek nie jest najlepszym rozwiązaniem, dobrym rozwiązaniem jest połączyć HCG z Clomidem albo Nolvadexem ale to jak wcześniej napisałem przy dłuższych cyklach
hcg zablokuje jesli nie jest podawany zew. test. dlatego hcg konczymy o tydzien przed odblokiem. nikt nie mowi o odbloku hcg solo...jesli produkcja testu naturalnie nigdy nie zostanie przerwana(hcg)podczas cyklu,to logicznie myslac tylko na dobre to moze wyjsc.
nigdy nie mowielm ze jest konieczne hcg. ze jest przydatne :)