PDA

Zobacz pełną wersję : spalacz tłuszczu

Micek185
22-03-09, 18:07
Witam panowie potrzebnemi cos na spalenie fatu chodzi mi o konkretne suple lub odżywki i info o cenach itp.Może ktoś cos brał i mógłby polecic,był bym bardzo wdzięczny za takie informacje.Poprostu chce zrzucic troche tłuczczyku wiem ze aeroby to podstawa ale chciałbym coś do tego dodac zeby osiągnąc lepsze efekty.Z góry dzięki i pozdrawiam

michal_f
22-03-09, 18:09
ogranicz weglowodany ... zamiast tego szamaj białko ... a jak juz chcesz spalacz to clenburexin lub fat burner ... al;e z dieta mozna duzo zdzialac ;)

Walczacy z Fatem
22-03-09, 18:45
"aeroby to podstawa" moim zdaniem dobrze dopracowana dieta jest podstawą;p a aeroby jej uzupełnieniem bez którego się nie obędzie:smile:
jak piszą dieta 70%, aeroby 20% a spalacze to gdzieś 10% drogi do sukcesu

P.S z tego co czytałem MAN Scorch zbiera pozytywne opinię

slim shady
22-03-09, 19:29
jak piszą dieta 70%, aeroby 20% a spalacze to gdzieś 10% drogi do sukcesu
Tak ale aeroby znacznie przyespieszaja proces spalania tkanki tłuszczowej,

a ile masz tego tłuszczu ? i jakie wczesniejsze doswiadczenie ze spalaczami ?

LeBron23LBJ
22-03-09, 19:45
eliminacja węgli to podstawa, bez tego ani rusz, ja jem malo wegli, slodycze ZERO troche biegam i spodnie już są luźniejsze, teraz zażywam Thermo Speed, daje dobrego kopa przed aerobami, naprawde super mi sie biegalo dzisiaj na TSe, no i pocisz sie w chuj

Walczacy z Fatem
22-03-09, 21:36
LeBron panuj nad słownictwem:evil:

Slim dlatego napisałem że "a aeroby jej uzupełnieniem bez którego się nie obędzie"

Jeśli będziesz miał dietę dopracowaną w 100% polecam kupić najpierw Cleanburexin Treca (na sam początek wystarczy bo jest to bardziej lightowy spalacz), z lepszych (ale nie najlepszych) to Man Scorch ale to chyba dopiero po Cleanburexin.

Co do Thermo Speed Extreme można wyczytać ze to zabawka raczej;p
Więc nie wiem czy wydawać na to kasę ale to twój wybór micek185

Ale pamiętaj najpierw dieta potem aeroby a dopiero na samym końcu spalacze:)
Sam popełniłem błąd zacząłem od dupy strony;p tz. najpierw aeroby, spalacz(TSE(niby coś dało ale myślę że to woda i efekt wprowadzenia ruchu, po 2 miesiącach zacząłem czytać forum...oczywiście pierwsze co zrobiłem to czytałem kto co poleca na redukcje jakie suple na początek są dobre..... dopiero w połowie na Cyklu wprowadziłem 10 wskazówek żywieniowych... i można powiedzieć nie wykorzystałem potencjału supli nawet w 40%... tak wiec nie popełnij tego błędu.)

Teraz mam już dietę opracowaną i wystarczy że będę jej przestrzegał;p

kastorius
23-03-09, 17:08
Dieta z niedoborem kalorycznym to po 1, nie musisz wcale sie opychać. Tylko cięzko czasem trzymać dietę jak głód ciśnie, wiec do tego dobrze było by jednak wrzucic spalacz - ale kompleksowo, ostatnio sprobowalem LIPO x PACK TREC i powiem ci, ze calkiem całkiem jak na mnie to nie źle kopnęło. do tego aeroby, wylejesz z siebie 7 poty, powinienes pojsc z waga w dół. pamietaj o diecie!