Zobacz pełną wersję : Klika supli i odżywek
To tak: Biore mono krety, carbo i gain bolic 6000, do tego chce dokupić białko czyli prolongatum, thermo speed na spalenie tłuszczu (szczególnie z twarzy:lol:) i do tego jakieś witaminki olimp vita mini albo adam bo ostatnio po wykrokach do przodu ze sztangielkami złapał mnie skurcz w tylnym udzie. Co Wy na to?
po co CI carbo, jak bierzesz gainbolica? w gainbloica biała chyba jest tylko 15g wiec praktycznie i tu i tu masz same węgle. najpiwew było zrzucać fat a pozniej brać krete takie moje zdanie bo CIe moze zalac ale nie wiem jak duzo go masz na tej twarzy ;)
Ale pamiętaj o tym, że fatu nie zrzucisz miejscowo. Carbo możesz sobie podarować.
Pozdro!!
spalic tluszcz z twarzy :D, gainbolic i termogenik to IMo lipne polaczenie
slim shady
22-03-09, 23:08
thermo speed na spalenie tłuszczu (szczególnie z twarzy:lol:)
Rozwaliłes mnie :D
Ogólnie cały zestaw nie za ciekawy :P
bo carbo mi wcisneli w sklepie wiec musze je zjesc bo sie zmarnuje. To jakie macie propozycje?
czy ten termo speed jest niepotrzebny? jeden kolega mi mowil ze on spalił tym twarz i brzuch + aeroby, udalo mu sie, bo mial ten sam problem.
no i ten kolgea mi mowil ze lepiej carbo zamiast gainera bo gainer ma za duzo weglowadanów i to by za duzo było. Wiec carbo + prolongatum.
To ten kolega opracowal jakieś dziwne teorie.:)
Po pierwsze właśnie carbo to są węglowodany a ściślej mówiąc cukry, które jak dla ciebie chyba nie są zbyt pożadane. Gainer to połaczenie węgli, białka i wielu innych składników. a jak nie chcesz węgli no to może rzeczywiście zakup sobie białeczko.
I co twój kumpel może ci na 100% powiedzieć, że TSE spaliło tłuszcz miejscowo ( w jego wypadku Twarz i brzuch) i nigdzie idziej??/ Ztego co wiem to jeszcze nie opracowan tak inteligentnego spalacza, żeby palił miejscowo:D
Pozdro!!
carbo to 100% wegli i do tego syfiastych. Denerwuje mnie tez podejście kupione-trzeba zjesc. Lepiej zapytać wcześniej i dopiero kupic.
Picie carbo i chudniecie to utrudnianie samemu sobei zadania.
no nic no to moze najpierw zobacze co aeroby mi dadzą.
A co do białka to mowi, że albo sam gainer albo carbo + prolungatum.
carbo jedynie po treningu diety na tym nie opieraj bo Cie zaleje
ale nie rozumiem. Wy mysliscie ze ja jestem gruby?
ja waze 73kg tylko. 180cm wzorstu
chcesz spalić tłuszcz i w tym celu chcesz TSE, ale ze nie jestes gruby to chcesz brac carbo:D
Mi wyglada na to ze chcesz brac cokolwiek bo nie rozumiemm za cholere co wkoncu jest twoim celem:D
no kurde che przytyc na mase ćwicze, ale mnie wkurza to że jak duzo jem to mi idzie w morde i w brzuch, wiec chcialem lekko ten tluszczyk spalic z twarzy i brzucha./
slim shady
23-03-09, 20:00
ale nie rozumiem. Wy mysliscie ze ja jestem gruby?
ja waze 73kg tylko. 180cm wzorstu ZNowu mnie rozwaliłes :D
Napisz tutaj swoja diete
no dobra nie wazne juz z tym TS, bede mial gruby ryj moze jakoś przeżyje.
A moj cel to masa. Trening mam, dieta - staram sie jesc duzo, no i pytanie czy lepiej sam gainer do krety czy carbo + prolongatum?
nie bawilbym sie w mieszanie i jadl gainery. To ze spuchniesz na ryju to normlane no nie ma bata zeby kilku kilogramow nie zobaczylo sie po twarzy takze. NIe spalsiz nic miejscowo a juz na pewno nei na twarzy. MOżesz starać się trzymać ten niski BF ale to utrudni ci tlyko masowanie a i wszelkei syfy musisz wtedy ogarniczyc (carbo , slodycze, biale pieczywo.............)
slim shady
23-03-09, 20:08
zadne z tych rzeczy bo nie masz diety, to są tylko odzywki którymi ja uzupełnisz a nie przypakujesz, to jest nic innego jak zarcie w proszku, poczytaj o dietach na mase i nie bedziesz zalewał sie fatem na twarzy,
Jak jest drastycznie to dorzuc aeroby
Trzeba wybrać między spalaniem fatu a masowaniem. Wg to albo jedno albo drugie.
Dajmy, że teraz spalisz tłuszcz. Potem zaczniesz masować i żreć gainery i carba no i znowu przytyjesz i tak w kółko macieja:D
Najpierw to trzeba ułożyć dietkę Kolego:) Bo bez diety to nic z tego:P
Tą diete.
Bialko: 157 gram = 628 kcal = 2,2 g/kmc
Tluszcze: 63 gram = 567 kcal = 0,9 g/kmc
Weglowodany: 385 gram = 1540 kcal = 5,5 g/kmc
Lacznie kalorii: 2735 (zapotrzebowanie+500kcal)
SNIADANIE
Omlet: (Płatki owsiane zalac wrzatkiem, do ubitych jaj wsypac odsaczone z wody platki i potarkowane jablko, smazyc na teflonowej patelni z 10 g oliwy z oliwek - lyzka, tak przyrzadzone danie polac 20g miodu - dwie lyzki).
płatki owisane 80 g
Bialka jaj 150g
cale jajo 50 g
Oliwa z oliwek 10g
Jablko 150g / Lub inne owoce: np. ananas, banan.
Miod 20g
POSILEK
Chleb razowy 80g / Makaron durum 80g/ Makaron razowy 80g
Mieso z piersi indyka/kurczaka 100g / Wolowina 100g
Orzechy wloskie / archaidowe 20 g
Warzywa: pomidor, ogorek, salata, rzodkiewka
POSILEK PRZEDTRENINGOWY (na 60-75 minut przed treningiem)
Ryz paraboliczny 100 g
Piers kurczaka 120g
Warzywa: brokuly
15 MINUT PO TRENINGU
Odzywka bialkowa WPC 80% : 30 gram
Odzywka weglowodanowa Vitargo/Vextargo/Carbo: 40 gram
POSILEK POTRENINGOWY (na 40-60 minut po treningu)
Ryz paraboliczny 80g
Piers Kurczaka 120g
Oliwa z oliwek 10 g
Warzywa: Pomidor
POSILEK II
Ryz paraboliczny 80g
Dorsz filet 150g/Tunczyk w wodzie 100g
Olej lniany 10g
Warzywa: Kalafior
NA 30 MINUT PRZED SNEM
Twarog chudy 125g
carbo+prolongatum wedlug brakow w diecie.
Dlugo juz ta diete trzymasz? bo ja 3x dziennie ryzu bym nie dal rady jesc :D mi raz dziennie ryz w zupelnosci wystarcza (nie przepadam za ryzem), ale to wedle upodoban ;p
od wczoraj to stosuje. :D
juz nie przesadzaj z tym carbo sprzedaj komus albo schowaj do jakiejs puszki po suplach faz ze wszystkiego po trochu schodzi nie zeby ci zeszedł z samej twazy co do theemo speed nikt Ci nie gwaranuje ze na ciebie zadziała jak na kolege ale jak masz $ na to to sprawdzaj :D pozdro