Zobacz pełną wersję : Ból brzucha
Witam,
zauważyłem od pewnego czasu (3miesiące temu pierwszy raz) jadłem wtedy strasznie dużo ryzu więc myslelem ze to od tego mnie tak boli brzuch. Ostatnio wcale nie jem ryzu a mimo to po ćwiczeniach 6weidera strasznie mnie boli brzuch co zazwyczaj konczy się na 20minotowym siedzieniu w toalecie.
Już nie mam pojęcia od czego jest to spowodowane wiec kieruje pytanie do was. Jak myślicie?
Miesnie ciebie bola czy narzady wewnetrzne.
Jakas suplementacje masz?
Biernaczek
21-03-09, 22:05
Moim skromnym zdaniem jest to po prostu przetrenowanie.
Spróbuj nie robić A6W a myślę,że bóle ustąpią.
Miałem kolegę co katował brzuch i na pewnym treningu powiedział mi,że ostatnio miał rozwolnienie.
To raczej mięśnie a ból pewnie jest przeszywający i jest uczucie jak by to narządy wew.
albo dietka kuleje, jesz duzo smazonych, slodkich, ostrych ?
ja np po mocnych treningach brzucha przez 3/4 podobnie miałem bule brzucha lub nawet zawroty głowy, teraz robie tak że ćwicze 3 dni i 1 dzień przerwy a efekty takie same a nawet lepsze.
Biernaczek
21-03-09, 22:49
Jeżeli mówimy już o tym brzuchu. (nie będę zakładać podobnego tematu)
Ostatnio jak ćwiczę mięśnie brzucha to po paru ćwiczeniach łapią mnie skurcze,czasami potrafi tak złapać,że nie mogę wstać.
Kiedyś mogłem katować brzuch i nic takiego nie miałem.
Nie wiecie jaka może być tego przyczyna??
Może brak jakiś witamin??
dinozaur myśle że własnie opisałes moj problem. Dzieki. Sproboje ograniczyc troche ćwiczenia.
Biernaczek
21-03-09, 22:56
Napisałem Ci prawie to samo co dinozaur.
Czytaj wszystkie posty kolego :]
Musicie pamietac ze miesnie brzucha tez potrzebuja rozgrzewki .Zrobcie kilika wolnych brzuszkow na napietym brzuchu robcie az dotad kiedy bedziecie czuli ze miesnie sie juz rozgrzaly .
prawie robi duzą róznice nie wiem po co w ogole napisales taki post. Chyba żeby nabic punkty.