Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ważne pytanie. Prosze o pomoc.

patryk89_896
21-03-09, 15:30
Cześć. Mam do Was pytanie. Prosze o pomoc. od połowy kwietnia mam zamiar zrobić sobie kuracje Testosteronem i Decą. Mam zamiar wziąść 15 strzałów testosteronu i 15 deki. I teraz mam do was prosbe bo chodzi mi o odbloki. Pewnie wiele osob z Was to brało, czy moglibyscie mi napisac po koleii jakie odbloki i na co mam wziasc i w jakiej ilosci. (jak bys Cie mogli napisac nazwe i na co to jest) bardzobym był wdzieczy. Ważne to dla mnie jest. Z góry dziękuje.

michal_f
21-03-09, 15:33
jaki masz staz ? i jaki wiek ? brales juz jakies uple i czy mialec jakies cykle na sterydach ?

fallenursus
21-03-09, 16:22
moze bys tak faken poszperal w zawieszkach leniu panentowany? stery to nie latwizna!!

patryk89_896
21-03-09, 21:04
mam 21 lat wczesniej brałem 5 strzalów deki, a tak to same odzywki, staz to 4 lata. no tak jest na necie ale kazy pisze cos innego a nie ktorzy nie wiem co bo piszą "może" a ja potrzebuje konkretnie co i na co

pomeran
21-03-09, 21:17
Napisz jak chcesz to brać (teść i dece) to napiszę Ci jak odblok zrobić

andrul
22-03-09, 07:37
5 strzałów deki solo ło jezu!! mata wy pomysły , jaki testosteron masz , i jaką deke , testosteron to moze byc i oma i prolka i enan,i prop i cypio i susta , maja rózne stęzenia i inne okresy działania więc na chłopski rozum co z tego wynika ?? ..... rózne dawkowanie ! co do deci 15 amp , jest deca 50mg/ml, jest deca 200mg/ml jest 250mg/ml jest tez 100mg/ml , twoje bytanie jest w stylu mam koks jak go brac , ale jaki koks to juz nie napisze ..