PDA

Zobacz pełną wersję : 1 cykl-ocencie

Damiano220
21-03-09, 09:21
bede robil sobie 1 cykl w zyciu,
22lata

staz: 16-18latek(wtedy ostro cwiczylem) pozniej wiekosc to przerwy na prace i rozrywki:D:P
98kg
186wzrostu
lapka 42cm
90 w pasie

tak mniej wiecej wygladam..
chce zrobic sobie rzezbe, czyli dietka, trening wyczerpujacy ale przy zachowaniu miesnia ktorego do tej pory wycwiczylem,

mam zamiar to kupic:
no xplode,call pump,tribusteron 90, aminokwasy bcaa,witaminy,moze cos na stawy jeszcze,

jakies komentarze??

szaleniec
21-03-09, 10:30
nooo wreszcie ktoś o odpowiednim wiekiem łapie się za cykle.. bo 90% tych 16/17 latków nie zdają sobie sprawy że ich własny organizm w fazie dojrzewania jest wstanie produkować sobie pochodne składniki przydatne do budowy masy mięśniowej. jeśli zacznie przyjmować dodatkowe dawki z poza organizmu to nie dość że sam przestanie je produkować to jeszcze nagromadzą się zbędne zapasy, które najprawdopodobniej po prostu zostaną wysikane.

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=200
tutaj znajdziesz cykle dla początkujących. powodzenia.

michal_f
21-03-09, 10:51
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=200
tutaj znajdziesz cykle dla początkujących. powodzenia.

co ty mu dales ? liste cyklow na dopingach ... gosc z tego co widze chce na sucho jechac ... jedynie suple i odzywki a ty mu liste dopingowa dajesz :neutral:

szaleniec
21-03-09, 11:10
ups sorka nie doczytałem :cry:

NIKOLIS 168
21-03-09, 12:33
To nas pojechałes na ostro widze :D Wiec radze ci na przyszłosc patrzyc cos czytasz :)
No jesli chodzi o cykl to tak:
- potrzebny bedzie spalacz, cos lajtowego na poczatek Thermo Speed.

- antykatabolik: BCAA,

- ZMA (na lepsza regeneracje przez sen)

- L-Karnityna (niekoniecznie)

- dodatki typu białko, gainer.

pan.wiesiu
21-03-09, 13:13
fajne wymiary.
co do suplementow - moja opinia jest taka:
jesli w pasie masz tylko 90cm, to nie lapalbym sie za termogeniki.
no xplode,cell pump - to na sile bardziej, na pewno nie zaszkodzi, ale ja bym nie bral.
tribusteron - jak masz problemy z prostata ;)
glukozamina - warto brac. nawet jesli jakos bardzo nie pomaga, to cena jest na tyle niska, ze mozna... sam biore.
aminokwasy - w redukcji/rzezbie - jak najbardziej
witaminki - wiadomo :smile:

powodzenia

Damiano220
21-03-09, 17:38
tribulusa chce wziasc,wydaje mi sie ze pojdzie czysta tkanka miesniowa podwyzszajac jeszcze bardziej testosteron,mam nadzieje ze mi to nie zaszkodzi..

co do dopingu to nie dla mnie heh