Zobacz pełną wersję : meta + kreatyna
Witam! pewnie znowu zadam głupie pytanie ale cóż...jestem niedoświadczony.... Co myślicie aby mete brać przez 2tygodnie przez tydzień kreatyne z suplami jakimiś a potem znowu przez 2 tygodnie mete....
no rzeczywiscie glupie,
nie ma sensu tak robic,
czyli sama meta .... a po mecie po cyklu co brać??
fallenursus
20-03-09, 13:11
tu jest pare zawieszek co warto poczytac zanim bedziesz wypisywac gupoty :)
Możesz kreatynę zostawić i wziąć po mecie
Jak wezmę kratyne po mecie zmniejszą sie straty masy?? teraz wyczytałem ze na straty masy dobry jest nolvadex
to hujowo wyczytales :smile:
to chyba oczywiste...
brac kreatyne, nie brac mety,
fallenursus
20-03-09, 13:55
to chyba oczywiste...
brac kreatyne, nie brac mety,
mamtakie gupie przeczucie ze on i tak wezmie te mete,i zgubi caly przyrost nwet jak zostawi krete na ''po mecie''.zanim kreta zacznie dzialac ....
jak jest na tyle glupi zeby tak zrobic to bedzie jego problem, nie moj :smile:
wez pod koniec metki bcaa
fallenursus
20-03-09, 14:23
wez pod koniec metki bcaa
lol:lol:
nie masz chlopie wiedzy na ten temat ... daj sobie siana i cwicz na sucho ...pzdr
no co nie wiesz ze bcaa jest dobre na spadki?????he
fallenursus
20-03-09, 20:11
no co nie wiesz ze bcaa jest dobre na spadki?????he
chlopie ten spadek co on zaliczy po samej metce to se moze w tylek wsadzic bcaa.jedyne co mu pomoze w zachowaniu miesa to dodanie testa do cykla.
tak zgodze sie,prolo bym proponował do tej metki,lub na krótko i propa osobiscie widze ze krótsze mi lepiej siadają!
panowie chlopak sie pyta o jakies glupie laczenie krety z meta a wy mu ju dokladacie tescia do cyklonu:smile:
a taK z innej beczki: masz kolezko jakas diete??
szczerze powiedziawszy to nie........... i to jest chyba wielki błąd....
szczerze powiedziawszy to nie........... i to jest chyba wielki błąd....
to jest zajebiscie wielki blad... odloz koksy i za diete sie weź ... z dieta mozna wiele zdzialac... w razie brakow kup gainera lub bialko i gitara :lol: pzdr
ha mamy cie:smile:poki co daj spokoj z koksem. zamiast w mete i krete zainwestuj w kurczaki