Zobacz pełną wersję : Carbo + białko czy Gainer
Witam,
zakupiłem około 1,5 miesiące temu gainera Monster Mass skonczylem go 2tygodnie temu. Przytyłem 3kg przy wadze wyjściowej 65kg. Gainer był z dieta.
Nie jestem do końca usatysfakcjonowany z rezultatu.
W związku z tym planuje zrobić coś ciekawszego i zastanawiam się nad kupnem białka (myślałem nad Matrixem) z Carbo. Zależy mi na masie.
Co o tym sądzicie?
Trzeba było do tego dorzucic kreatynke jakas. I cos na pompke, ciekawe jakas tą diete miales;>
3kg w miesiąc i na diecie to ta dieta chyba uboga we wszystko albo ciezko ci łapac mose to mozliwe i trening dobry masz?
jestem ektomorfikiem.
dieta:
9.00 - Śniadanie
-200g płatków owsianych
-300ml mleka 0,5%
-100g twarogu chudego
-10g oliwy z oliwek
11.00 - Śniadanie II
-100g ryżu brązowego
-50g tuńczyka z puszki
-10g oliwy z oliwek
14.00 - Obiad
-100g kaszy gryczanej
-100g piersi z kurczaka bez skóry
-10g oleju słonecznikowego
17.00 - posiłek
-100g ryżu brązowego
-100g twarogu chudego
-10g oleju słonecznikowego
18.00 - Trening
20.00 - Posiłek potreningowy
-100g makaron
-50g ryżu
Lecz proszę mi powiedziec czy to jest dobry pomysł z tą odżywka a nie doszukiwać sie błedów.
Z wyniku powinieneś się cieszyć!
Trzeba było kupić 8kg GainBolica jeżeli masa to twój wróg.
LeBron23LBJ
20-03-09, 17:04
hmm gain bolic, to juz lepiej kupic carbo i do tego ostrowie
Polecam oczywiscie mutant masa jak masz kase. Musisz budowac sie na gainerku i dorzuc jakas kreatynke do tego a bedzie dobrze.
Seba87 po co kreatyna do gainera? Ja na twoim miejscu skupiłbym sie na regularnych posiłach i diecie z nadwyżką kaloryczną, diete niech ci rozpisze ktos kto sie na tym zna + koniecznie dobry gainer. Przytyłeś mało - czyli albo twoje zapotrzbowanie kaloryczne jest trudne do zaspokojenia - sa ludzie ktorzy mają dobra przemianę materi i jednym ciezej, innym łatwiej. Skup się na wspominaej diecie + koniecznie dorzuc gainera, doprowadz do sporej nadywżki kalorycznej w ciągu dnia - powinno poprawić rezultat. pozatym, po 1,5 miesiąca nie z takim przyrostem nie warto ci jeszcze przechodzic na rzeźbienie ciała, pociągnij jeszcze cykl na mase, potem pomysl o kreatynie.