PDA

Zobacz pełną wersję : co dalej- proszę o wypowiedzi bardziej kumatych suplemenciarzy :)

lovelas69
19-03-09, 17:37
Powoli kończę cykl na następujących suplementach:

Universal Storm 843g
Shock Therapy 1040g
Hi Tec Protein 2500g + 1000g
Nutrabolics Growth Factor 360 g

Co sobie zakupić jak skończę cykl ? Wiem że zostanie mi połowa puszki Shock Therapy i z czym teraz to najlepiej połączyć, dokupię sobie jeszcze aminki z Nutrabolics Growth Factor plus białko i co jeszcze dorzucić, żeby podtrzymać efekty :) ?

Prezydent_1c
19-03-09, 20:10
Poprawna dieta aminki i białko wystarczą. Shock'a połacz z jakimś kolejnym wynalazkiem polecam: MET-RX Amped ale oczywiście póki co odpocznij troszke od kreatynki :)

LeBron23LBJ
19-03-09, 20:22
ja bym dowalił jeszcze L-glutamine

Seba87
19-03-09, 20:29
Shocka zostawiłbym na później dla kolejnego cyklu a teraz wziałbym jakis booster teścia i aminokwasy dobre powinno wystarczyc

lovelas69
20-03-09, 11:22
jakiegoś boostera teścia ? a jaki polecacie bo jest sporo...

guildwars
20-03-09, 13:03
Poprawna dieta aminki i białko wystarczą. Shock'a połacz z jakimś kolejnym wynalazkiem polecam: MET-RX Amped ale oczywiście póki co odpocznij troszke od kreatynki :)

lovalas takich ludzi nie sluchaj bo mu sie bardziej przyda rada niz tobie , zobacz na jego staz i wymiary (patyk),to typowy teoretyk naczytal sie i wszedzie filozofuje jak by mial z 20 lat stazu za soba :lol:
pozdro

fallenursus
20-03-09, 13:14
jakiegoś boostera teścia ? a jaki polecacie bo jest sporo...

jak mozesz gdzies kupic, bardzo dobry stak jest hyperdrol x2+mass fx.za to porecze .Rowniez zachwalaja Novadex xt od Gaspari'ego

Prezydent_1c
20-03-09, 16:04
Kolejny raz mnie obrażasz guildwars. Więc napisze Ci kolejny raz że nie jestem kulturystą tylko interesują mnie sztuki walki i wagi nie zwiększam bo sa pewne kategorie w których musze się trzymać :) Moja rada jest dobra i nie przyda mi się bardziej niż jemu bo ja nie mam z tym problemu tylko on pyta. A co do boosterów teścia to równiez bym się wstrzymał narazie żeby odpocząć przynajmniej 2tyg po cyklu lekkimi treningami i dopiero wtedy uderzyc coś bo organizm musi mieć też czas się zregenerować. Pozatym problemy niektórzy mają tez ze stawami jak im przyjdzie dużo siły bo cięzary idą cały czas na + więc one tez troche czasu potrzebują do adaptacji.

NIKOLIS 168
20-03-09, 16:56
Wg mnie cykl powinien zlozyc sie boostera testosteronu + dodatki.
Z tego rodzaju odzywek polecam: Restore, Jungle Warfare (lekki pro)
o Novadexie sa rózne opinie...

Dodatki to wiadomo: aminy, uzupełnienie diety (białko/gainer), zma.

fallenursus
20-03-09, 17:52
Wg mnie cykl powinien zlozyc sie boostera testosteronu + dodatki.
Z tego rodzaju odzywek polecam: Restore, Jungle Warfare (lekki pro)
o Novadexie sa rózne opinie...

Dodatki to wiadomo: aminy, uzupełnienie diety (białko/gainer), zma.

po jungle warfare mozna miec blok..

Seba87
20-03-09, 21:04
Polecam w ciemno gaspari novedex myśle ze firma ta ma bardzo dobre suple i zamierzam niedługo sam cos wziasc tej marki. Polecic takze moge tribusterona olimpa nie polecam jednak animala juz tribek lepiej klepie od niego.

NIKOLIS 168
21-03-09, 12:24
Tak moze powstac lekki blok, ale efekty moga byc tez wieksze...
Jak boisz sie bloku wez RESTORE...

pan.wiesiu
21-03-09, 13:18
a ja jestem zdania, ze powinienes zrobic dluzsza przerwe od suplementacji (tak z 6-8tyg.) na dobre ci to wyjdzie ;)
dobra dieta podtrzyma efekty... jak juz cos na upartego to aminki.
powodzenia

Seba87
21-03-09, 15:07
Przerwa jest niezła ale aminki jak najbardziej mozna dorzucic bo jesli nie to regeneracja strasznie siądzie jesli treningi nadal beda ostre. Sam tak próbowałem i bez niczego przez 2 tygodnie było nieciekawie

Symu
21-03-09, 15:40
JW myslę że bez sensu cholera wie co tam siedzi, mojego kolesia lekko zblokowalo. Nie traktowałbym w każdym razie już tego jako supla ALRI udwodniło że potrafi dosypać conieco do swoich produktów ;)

NIKOLIS 168
21-03-09, 16:39
tzn? bo o tym nie słyszałem?

Symu
21-03-09, 16:55
sibutramina w Venomie

NIKOLIS 168
21-03-09, 19:45
aha to dlatego wycofany, a szkoda bo był bardzo dobry... mimo roznych gówien był warty polecenia dla zaawansowanych.

tom
21-03-09, 20:07
na novedex też bym uważał...

ogólnie coraz więcej tego syfu z "dodatkami" w polsce...

no ale cóż - trzeba sobie wyrobić marke...

Symu
21-03-09, 20:12
BYł dobry bo miał sibutramine xD Do TSE jak ja wladujesz też będzie zajebisty.

Gaspari też nei cieszy sie moim zaufaniem :)

Prawda jest taka że jak chcecie być na 100% pewni że nie ma dodatków do pozostaje trec, olimp i reszta polskich firm. Z USA trzeba uważać na firmy które maja w ofercie PH lub miały produkty z nimi zbanowane bo może się coś sypnąc zawsze gdzie indziej, no i nadzwyczaj dobre produkty xD

lovelas69
21-03-09, 21:13
czyli jak zrobię 6 - 8 tyg. przerwy to ostatecznie z czym najlepiej połączyć tego shocka :) ?

lovelas69
22-03-09, 11:17
potrzebuję definitywnej odpowiedzi ? czy mam połączyć po tej przerwie 6-8 tygodniowej to z jakimś boosterem teścia czy innym wynalazkiem ?

pan.wiesiu
22-03-09, 11:23
potrzebuję definitywnej odpowiedzi ? czy mam połączyć po tej przerwie 6-8 tygodniowej to z jakimś boosterem teścia czy innym wynalazkiem ?

nie, to ma byc przerwa od suplementacji, czyli: masz przez kolejne 6tyg. zywic sie tylko tym co znajdziesz w spozywczaku. po takiej przerwie nast. suple zadzielaja lepiej, wierz mi ;) od zelaza tez powinienes calkowita przerwe na tydzien zrobic.

pozdrawiam;
wiesiek

lovelas69
22-03-09, 15:26
panie wiesiu tak wiem i rozumiem tylko mi chodzi o to, co po tej przerwie 8 tygodniowej zarzucić do tego shocka :) ?