Zobacz pełną wersję : co dalej- proszę o wypowiedzi bardziej kumatych suplemenciarzy :)
Powoli kończę cykl na następujących suplementach:
Universal Storm 843g
Shock Therapy 1040g
Hi Tec Protein 2500g + 1000g
Nutrabolics Growth Factor 360 g
Co sobie zakupić jak skończę cykl ? Wiem że zostanie mi połowa puszki Shock Therapy i z czym teraz to najlepiej połączyć, dokupię sobie jeszcze aminki z Nutrabolics Growth Factor plus białko i co jeszcze dorzucić, żeby podtrzymać efekty :) ?
Prezydent_1c
19-03-09, 20:10
Poprawna dieta aminki i białko wystarczą. Shock'a połacz z jakimś kolejnym wynalazkiem polecam: MET-RX Amped ale oczywiście póki co odpocznij troszke od kreatynki :)
LeBron23LBJ
19-03-09, 20:22
ja bym dowalił jeszcze L-glutamine
Shocka zostawiłbym na później dla kolejnego cyklu a teraz wziałbym jakis booster teścia i aminokwasy dobre powinno wystarczyc
jakiegoś boostera teścia ? a jaki polecacie bo jest sporo...
Poprawna dieta aminki i białko wystarczą. Shock'a połacz z jakimś kolejnym wynalazkiem polecam: MET-RX Amped ale oczywiście póki co odpocznij troszke od kreatynki :)
lovalas takich ludzi nie sluchaj bo mu sie bardziej przyda rada niz tobie , zobacz na jego staz i wymiary (patyk),to typowy teoretyk naczytal sie i wszedzie filozofuje jak by mial z 20 lat stazu za soba :lol:
pozdro
fallenursus
20-03-09, 13:14
jakiegoś boostera teścia ? a jaki polecacie bo jest sporo...
jak mozesz gdzies kupic, bardzo dobry stak jest hyperdrol x2+mass fx.za to porecze .Rowniez zachwalaja Novadex xt od Gaspari'ego
Prezydent_1c
20-03-09, 16:04
Kolejny raz mnie obrażasz guildwars. Więc napisze Ci kolejny raz że nie jestem kulturystą tylko interesują mnie sztuki walki i wagi nie zwiększam bo sa pewne kategorie w których musze się trzymać :) Moja rada jest dobra i nie przyda mi się bardziej niż jemu bo ja nie mam z tym problemu tylko on pyta. A co do boosterów teścia to równiez bym się wstrzymał narazie żeby odpocząć przynajmniej 2tyg po cyklu lekkimi treningami i dopiero wtedy uderzyc coś bo organizm musi mieć też czas się zregenerować. Pozatym problemy niektórzy mają tez ze stawami jak im przyjdzie dużo siły bo cięzary idą cały czas na + więc one tez troche czasu potrzebują do adaptacji.
NIKOLIS 168
20-03-09, 16:56
Wg mnie cykl powinien zlozyc sie boostera testosteronu + dodatki.
Z tego rodzaju odzywek polecam: Restore, Jungle Warfare (lekki pro)
o Novadexie sa rózne opinie...
Dodatki to wiadomo: aminy, uzupełnienie diety (białko/gainer), zma.
fallenursus
20-03-09, 17:52
Wg mnie cykl powinien zlozyc sie boostera testosteronu + dodatki.
Z tego rodzaju odzywek polecam: Restore, Jungle Warfare (lekki pro)
o Novadexie sa rózne opinie...
Dodatki to wiadomo: aminy, uzupełnienie diety (białko/gainer), zma.
po jungle warfare mozna miec blok..
Polecam w ciemno gaspari novedex myśle ze firma ta ma bardzo dobre suple i zamierzam niedługo sam cos wziasc tej marki. Polecic takze moge tribusterona olimpa nie polecam jednak animala juz tribek lepiej klepie od niego.
NIKOLIS 168
21-03-09, 12:24
Tak moze powstac lekki blok, ale efekty moga byc tez wieksze...
Jak boisz sie bloku wez RESTORE...
pan.wiesiu
21-03-09, 13:18
a ja jestem zdania, ze powinienes zrobic dluzsza przerwe od suplementacji (tak z 6-8tyg.) na dobre ci to wyjdzie ;)
dobra dieta podtrzyma efekty... jak juz cos na upartego to aminki.
powodzenia
Przerwa jest niezła ale aminki jak najbardziej mozna dorzucic bo jesli nie to regeneracja strasznie siądzie jesli treningi nadal beda ostre. Sam tak próbowałem i bez niczego przez 2 tygodnie było nieciekawie
JW myslę że bez sensu cholera wie co tam siedzi, mojego kolesia lekko zblokowalo. Nie traktowałbym w każdym razie już tego jako supla ALRI udwodniło że potrafi dosypać conieco do swoich produktów ;)
NIKOLIS 168
21-03-09, 16:39
tzn? bo o tym nie słyszałem?
NIKOLIS 168
21-03-09, 19:45
aha to dlatego wycofany, a szkoda bo był bardzo dobry... mimo roznych gówien był warty polecenia dla zaawansowanych.
na novedex też bym uważał...
ogólnie coraz więcej tego syfu z "dodatkami" w polsce...
no ale cóż - trzeba sobie wyrobić marke...
BYł dobry bo miał sibutramine xD Do TSE jak ja wladujesz też będzie zajebisty.
Gaspari też nei cieszy sie moim zaufaniem :)
Prawda jest taka że jak chcecie być na 100% pewni że nie ma dodatków do pozostaje trec, olimp i reszta polskich firm. Z USA trzeba uważać na firmy które maja w ofercie PH lub miały produkty z nimi zbanowane bo może się coś sypnąc zawsze gdzie indziej, no i nadzwyczaj dobre produkty xD
czyli jak zrobię 6 - 8 tyg. przerwy to ostatecznie z czym najlepiej połączyć tego shocka :) ?
potrzebuję definitywnej odpowiedzi ? czy mam połączyć po tej przerwie 6-8 tygodniowej to z jakimś boosterem teścia czy innym wynalazkiem ?
pan.wiesiu
22-03-09, 11:23
potrzebuję definitywnej odpowiedzi ? czy mam połączyć po tej przerwie 6-8 tygodniowej to z jakimś boosterem teścia czy innym wynalazkiem ?
nie, to ma byc przerwa od suplementacji, czyli: masz przez kolejne 6tyg. zywic sie tylko tym co znajdziesz w spozywczaku. po takiej przerwie nast. suple zadzielaja lepiej, wierz mi ;) od zelaza tez powinienes calkowita przerwe na tydzien zrobic.
pozdrawiam;
wiesiek
panie wiesiu tak wiem i rozumiem tylko mi chodzi o to, co po tej przerwie 8 tygodniowej zarzucić do tego shocka :) ?