Zobacz pełną wersję : nitrix
siemasz zainteresowalem sie troszke tymi wszystkimi odzywkami i doszukalem sie pewnego specyfiku chcial bym sobie zakupic pewna odzyweczke...slyszeliscie cos o nitrixie?? jak to dziala?? polaczenie nitrix+ no xplode mozna sie spodziewac dopbrych rezultatow silowych jak i masowych??
a jeszcze co wy na to wszystko http://allegro.pl/item570390154_bsn_explosion_stack_zestaw_dla_kultu rystow.html plus do tego carbo hi-tec i gainer magnum 8000 przy dobrej diecie i treningu moge spodziewac sie jakis rezultatow??
Jeśli to twój pierwszy cykl a tak zapewne jest to nic nie kombinuj a kup sobie kreatyne olimpu mega caps ,dekstrozę i może jakiegoś gainera ale jek masz dobrą dietę to bez gainera
no chodzi wlansie oto ze to moj pierwszy cykl to nie ejswt juz troszke tego bylo wszystkiego teraz chcialem sie zdecydowac na takie polaczenie i czekam az ktos mi podpowie czy warto to kupowac mile widziane opinie osob biorocych to lub tych co to brali
fallenursus
19-03-09, 13:47
no chodzi wlansie oto ze to moj pierwszy cykl to nie ejswt juz troszke tego bylo wszystkiego teraz chcialem sie zdecydowac na takie polaczenie i czekam az ktos mi podpowie czy warto to kupowac mile widziane opinie osob biorocych to lub tych co to brali
no-explode to bardzo drogi cukier. przyzwyczaisz sie do niego w ciagu tygodnia, i bedziesz ladowac po 3 miarki zeby cokolwiek poczuc.no ale w smaku ten owocowy je gites :) nitrix to wzut kasy w kibel.
zreszta BSN posadzaja o klamstwa na etykietach. zrobili laboratoria ich produktow i ne smieszne no-explode i cell mass mialo o wiele zanizone sterzenia lub wogole coniektore skladniki nie byly dodawane. :)
google -- BSN claim
o wlasnie takiego czegos potrzebowalem...szkoda ze jak narazie nikt sie nie wypowoedzial kto by to bral...to tego cell masa i nitrixa wymienil bym na stacka xpanda energized i do tego jeszcze cos moze...
fallenursus
19-03-09, 14:04
o wlasnie takiego czegos potrzebowalem...szkoda ze jak narazie nikt sie nie wypowoedzial kto by to bral...to tego cell masa i nitrixa wymienil bym na stacka xpanda energized i do tego jeszcze cos moze...
jeden z lepsiejszych stakow shock therapy/storm
storm styka na 80 dawek, szok na 50.walisz tylko w dni treningowe.
a jak juz najtaniej cos przed treningiem na kopa, to kup sobie tabsy kofeinowe i bier po 200mg 30min przed silka :)
fallenursus jak patrze na twoja wypowiedz to sie bardzo dziwie
mnie ty pewno brales xploda bo nawet poprawnie go napisac nie umiesz?
mnie kopal przez caly cykl i bylem bardzo zadowolony a co do tego polaczenia shock+storm w huj przereklamowane nie doradzam
fallenursus
19-03-09, 15:10
fallenursus jak patrze na twoja wypowiedz to sie bardzo dziwie
mnie ty pewno brales xploda bo nawet poprawnie go napisac nie umiesz?
mnie kopal przez caly cykl i bylem bardzo zadowolony a co do tego polaczenia shock+storm w huj przereklamowane nie doradzam
waz 100kg i bierz dopalacze, pogadamy jak zmadrzejesz :)
No xplode IMO nr. 1 na rynku, super pompa po 1 miarce. NItrix ładnie pompuje ale raczej nie powala. j.w. można kupic coś lepszego.
Co do kupy cukru to masz racje no xplode 6/20g , a shock 9/21g xD
Wałek BSNa polegał na braku formy CEEM i zamiast tego było mono to na tyle co przy dobrze działąjacym staku jest IMO nieistotne. Trudno pwoiedzieć nawet czy wszyscy producenci nei wala nas na CEE bo ta forma nie ma jakiegokolwiek poparcia naukwoego :)
fallenursus
19-03-09, 16:01
No xplode IMO nr. 1 na rynku, super pompa po 1 miarce. NItrix ładnie pompuje ale raczej nie powala. j.w. można kupic coś lepszego.
Co do kupy cukru to masz racje no xplode 6/20g , a shock 9/21g xD
Wałek BSNa polegał na braku formy CEEM i zamiast tego było mono to na tyle co przy dobrze działąjacym staku jest IMO nieistotne. Trudno pwoiedzieć nawet czy wszyscy producenci nei wala nas na CEE bo ta forma nie ma jakiegokolwiek poparcia naukwoego :)
nr 1 na rynku bo cieciaki w stanach kupuja na mase, jak widza Colemana jak to lyka. sa naprawde o wiele lepsze i tansze produkty. BSN robi sie powoli drugie MT, produkt dziala, ale za jaka cene? ktos oszukuje na etykietach to bedziesz mu wierzyc ze innych ciemnot ci nie wciska?
NIKOLIS 168
19-03-09, 16:46
No Xplode no booster z najwyzszej półki.
Jak dla mnie firma BSN bardzo dobra.
Polecam równiez Cell Massa najlepszy stack potreningowy.
Nie mówię to bo juz zjadlem 2 puszki i bardzo mi podchodzi, 0 sidow, super pompa, lepsza regeneracja, koncentracja na treningu, żaden inyy no booster mi tego nie daje. Jaka cena ?? normalna. Zaproponuj mi lepszy i tanszy produkt. Shock to dla mnie starszna lipa.
"ktos oszukuje na etykietach to bedziesz mu wierzyc ze innych ciemnot ci nie wciska?"
Jestem przekonany że 90% amerykańskich firm wali na składzie, mniej lub więcej (mają takei nie inne normy). Gdybym oceniał składy pod kątem wałka a nie tego jak działają to nie wychodziłby z polskiego podwórka producenckiego (KO fajny stak ale cen??). Wały wykryte były nawet u takich firm Dymatize, ISS, IDS, SCI-fit, BSN, muscletech, chef jey, ultimate,ALRI, PVL kiedyś były testy z CEE na 7 produktów mało który je zawierał. Połowa z tego to nie są firmy krzaki i mają drogie produkty a walą na składzie. Jedyne firmy który ufam z USA to optimum i NOW na tym koneic. BSN wpadł bo wymyślił forme krety która prawdopodobnei nie istnieje a ktoś postanowił to sprawdzić, mniejszych firm się nei sprawdza a w Universalu nie ma czego sprawdzać bo ich receptury nie są w żadnym wypadku innowacyjne - leca na marcei to sa też drogie produkty. Cała linia ANIMAL to pic an wode dla "hardcorowcow" .
Nie ukrywajmy że rynek amerykanski to 90% marketingu, ale nasz też :)
choć w jednym przyznam Ci rację zastanawiałem się już czy nie zrezygnować z supli z USA na rzecz olimpa/ biogenixa ze wzgledu na bezpieczeństwo bo raz chyba trafiłem na coś z dosypką. Jednak trudno mi się przestawic i zdecydowac na ten krok.
nikolis a co mozesz wiecej powiefdziec o cell masie?? brales to lub znasz moze osobe ktora to brala i to chwali?? bo jak narazie to pewne do cyklu jest umnie tylko no xplode carbo i gainerek magnum 8000 doloze do tego chyba jeszcze aakg treca i zastanawiam sie baaardzo wlansie nad tym cell massie bsn lub moze znaxcie inny super stacka?? celem cyklu jest silaaa oraz troche masy oraz pompka na treningu
Jesli mowa o super pompie juz to na pewno królem tutaj bedzie nox pump doriana. Pompa po tym proszku wzietym z godzine przez treningiem jest niesamowita powinniscie spróbowac juz po pierwszej działce czuje sie jego moc.
Po noxie mnie niesamowicie wytrzepało: zjazd prawie jak po efce :D
Spróbowałem, kupiłem jedna saszetke wziałem i strasznie sie zdziwiłem. Tak jakby ciało nie miało juz siły ale wciaz miałem ochote na zrobienie dodatkowej seri i cwiczenia straszna energia. Bardzo łatwo sie przez to przetrenowac, na drugi dzien oczywiscie boskie zakwasy hehe. Teraz mysle o wypróbowaniu gaspari plasma jet jesli efekty beda podobne badz lepsze to bedzie to bardzo dobry produkt.
NIKOLIS 168
19-03-09, 21:26
Nie brałem Cell massa ale skład ma ciekawy i wiele pozytywnych opini.
Jesli chodzi o amerykańskie firmy to jak dla mnie wśród nich przoduje San i raczej nie zmienie pogladów na ten temat.
a to co poelcacie zebym wzial do no xplode bo juz sam niewiem celem bardziej sila ale jakies kilogramy tez mile widziane jakis dobry stack?? albo booster testosteronu?? i jaka jest jak dla was najlepsza odzywka masowa z tych wszysich kreatyn stackow i bosterow??
Storm i shock therapy jest bardzo dobre zarówno jak i size on i super pump gaspariego. Co do boosterów tribusteron, novedex gaspari.
a na tym tribusteronie mozna zlapac pare kg??
bo co do tego shock i storm therapy nie ejstem dokonca przekonany gdyz sa opinie na plus i minus wuec sam niewiem
hi
czy majac nadcisnienie mozna takie cos brac ?
jesli nie znacie cos dobrego co daje powerka na treningu ale nie podnosi zbyt cisnienia krwi
pozdro
wydaje mi sie ze ogolnie pobudzacze podnosza cisnienie ale niech sie wypowie ktos moze inteligentniejszy ::p
arginina, cytrulina ogolnie obnizaja, ale stymulanty zawarte w no boosterach podnosza.