Zobacz pełną wersję : prosze o pomoc
mam pytanie chodzi mi o x-pand dymatize a dokladnie jak go dawkowac ile tabletek w dni treningowe a ile w nietreningowe za pomoc odwdziecze sie sogami z góry dziekuje za pomoc
chcialem dodac ze kupilem x-panda bo mi go polecono ale nie jestem pewien dawkowania dlatego prosze o pomoc może ktos kiedys z niego korzystal i muglby mi pomuc
przecież dawkowanie jest napisane na opakowaniu!
DAWKOWANIE: 2 x dziennie po 4 tab popijając 300 ml wody ( 4 tab 45 - 60 min przed treningiem
4 tab 15 - 45 min po treningu), W dni nietreningowe 4 tab rano na pusty żołądek i 4 tab 30 min przed obiadem.
pytam dlatego bo wydaje ie trszke za duz 4 tabletki naraz a czasami inaczej sie dawkuje niz to jest zalecane na opakowaniu
nie gadaj tylko tak bierz, jak zobaczysz ze cos sie dzieje niedobrego wtedy zmniejszysz dawkę do 3 kaps.
a moze ktos wczesniej stosował x-panda i muglby sie cos na ten temat napisac
ja brałem tylko w proszku i enegrized to byłem zadowolony. Naprawde dobry stack, ładnie siła idzie ;] ale reszta czynników zalezy od Twojego jedzienia.
a moze słyszałes cos o dymatize min czy idze sie na tym troszke napompowac? :)
radzisz zeby brac po te 4 tabletki? ale czy w dni treningowe nie powinno sie 3 razy dziennie dawkowac a w nietreningowe 2?
jezeli jest tam Arginina a jest wiec i bedzie pompa ;)
Jak pisałem juz wczesniej W DT bierz 4 rano lub przed treningiem i 4 po treningu.
Jezeli bedziesz czuł ze sie dzieje cos dziwnego wtedy zmiejsz dawke, ale nie sadze zebs od dawki 4x2 umarł :P
a w DN 4 rano i w odstepie jakis 8 h ponownie 4.
dzieki sliczne za pomoc wystawiłem ci soga wzamian za pomoc