Zobacz pełną wersję : Metka+Deka
co sądzicie o polączeniu metki z Deką oba holenderskie wyroby zalerzy mi przedewszystkim na masie
Daca bez teścia ?? :shifty:
a wczesniej miales jakies cykle?
Dece nie trzeba 12 tyg ciągnąć można trochę krócej boldenon trzeba minimum 12tyg ciągnąć
Tak jak dinozaur napisał biorąc dece bez teścia możesz sobie wielką krzywdę zrobić
Jak chcesz żeby ktoś coś konkretnego doradził przeczytaj to http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
metka + deka + konieznie tesc = standardowy tucznik jak dodasz na koniec winko z propkiem poprawi znacznie jakosc miesnia
przebyte cykle to meta ruska 100 tab
dobra ile tej Deki wziąść i ile tescia
a o to moje parametry
wzrost 179cm
waga 76kg
biceps 40 cm
na klate 120kg
wiek 23 lat
staz regularny 15 miesięcy
Stary - jesteś poprostu począdkujący , cykl na mecie z testo stanowczo ci wystarczy, jak już tak bardzo chcesz tą dece to ok, z testo wystarczy.
1 - 8 tyg deca 200mg e5d
1 - 9 tyg enant 250mg e5d
ale spokojnie teraz zapodał bym taki cyklik:
1 - 6 tyg test prop 100mg eod
1 - 6 tyg meta 20/25mg ed
fallenursus
18-03-09, 12:44
co sądzicie o polączeniu metki z Deką oba holenderskie wyroby zalerzy mi przedewszystkim na masie
Bolo nie swiruj, po takim czyms jajka odjezdzaja na bardzo dlugie wakacje, i moga byc problmy z kupieniem biletow powrotnych
voldemort ok dziękuwa za rozpiske tylko powiedz mi jeszcze jakich efektów moge się spodziewać po tym cyklu który Ty radzisz ?
fallenursus co byś radził zmieszać z tą metką ( omki się juz pozbyłem)
fallenursus
18-03-09, 12:52
fallenursus co byś radził zmieszać z tą metką ( omki się juz pozbyłem)
podstawa kazdego cyklona powinien byc test, bo zapodawanie zewnetrznych hormonow,stopuje tego produkcje.nawet jesli to bedzie dawka zamienna powiedzmy 125mg tygiodniowo, zawsze ci to pomoze w samopoczuciu,sexie i zachowaniu przyrostu po poprawnie wykonanym odbloku.
fallenursus a jeśli metke zmieszał bym z teściem i do tego clomid ????
voldemort ok dziękuwa za rozpiske tylko powiedz mi jeszcze jakich efektów moge się spodziewać po tym cyklu który Ty radzisz ?
Jakie będziesz miał po tym efekty to nie wiem to sprawa indywidualna, chodz znam gością który to może wiedzieć, oto link: http://www.jasnowidz.net/
fallenursus
18-03-09, 13:52
fallenursus a jeśli metke zmieszał bym z teściem i do tego clomid ????
halo!?wiem ze u was popoludnie,ale mysle ze powinienes wypic duza kawe i przeczytac mojego posta jeszcze raz:)
efekty zalezne od diety. nie od srodkow. raczej cykl masowy ale rzezbe tez mozesz robic. tak ze to zalezy tylko od ciebie.