Zobacz pełn± wersję : HMBolon czy HMB olimpu
Które HMB wybrać jak w temacie ?
Wiedzialem, ze przewazajacymi odpowiedziami na to pytanie bedzie: zadne. Ja do dzialania HMB jestem przekonany. Ale, ktore z tych to nie mam pojecia.
HmB Olimpu poniewaz HmBolon niecieszy sie dobra opinia na rynku .
I pamietaj ze jezeli chcesz stosowac hmb przez 2 miesiace i sie dziwic ze niema zadnego efektu to odpusc sobie .Stosuj przynajmniej 6 miesiecy wtedy sa ladne efekty wiem sam po sobie. Ja stosowalem HMB Tak
1-2 kapsułki 4 r. dz. – przed ¶niadaniem, przed treningiem, po treningu i przed snem.
Musisz sie wiazac z tym ze trzeba miec nato pieniadze niestety zeby suplementwoac ja przez dluzszy czas .
hmb czyste , olimpu lub activlaba , hmbolon ma sladowe dawki , nie oplaca sie
NIKOLIS 168
18-03-09, 20:22
nie jst drogie 300 kapsli 100zł
Za tyle to kupisz b.dobra kreatyne lub spalacza.
slim shady
18-03-09, 21:12
a ja polecam Activita HMB 1250 ( tak pozatym to nie polecam ogolnie HMB moim zdaniem to strata kasy, lepiej przeznaczyć pieniadze na diete, chyba, ze mozemy pozwolic sobie na takie zakupy,)
zjadłem tego jakies 500kapsów i co?? i 100zł w plecy hehe pozdro;) kup sobie lepiej jaki¶ izolacik białka jakies zero carb bardziej sie opłaca bo przypuszczam ze chcesz jak±¶ redukcje zrobić na tym hmb??
*TERRORBLADE*
18-03-09, 23:38
Jeżeli miałbym wybierać co¶ z tych 2-óch produktów ,to zdecydowanie I-wsza pozycja.
Ale osobi¶cie polecałbym inaczej rozdysponowac kase ...
Ja wł±¶nie kończe przygode z hmbolonem i powiem ,ze szału nie ma - lepiej kupić jaki¶ stack etc.