Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : dawkowanie kreatyny + dieta. olimp TCM

tomek_410
17-03-09, 17:08
witam. Kupiłem sobie jabłczan kreatyny firmy olimp - TCM 360 kapsułek.
kolega mi mówił żebym na forum poprosił o jakąś dietę do tego, i dawkowanie tej kreatyny. Wiadomo trenować będę co drugi dzień. I pytanie czy trening ogólnorozwojowy może być? czyli wszystkie partie mięśni po 3 serie. Czy brać jakiś inny trening? czy dawkowanie kreatyny będzie takie same jak w dzień treningu jak i dzień bez treningu? Na opakowaniu pisze 1 tabletka przed śniadaniem, 1 po treningi, 1 przed snem. Proszę o odpowiedz.

michal_f
17-03-09, 17:54
masz troche za maly staz na kretke ;/ radze odlozyc i dopiero za jakis pare miechow wziasc ... nie stosuje sie jakiejs specjalnej diety do kreatyny ... dopierasz diete do celu a nie do suplementu jaki bierzesz ... jak masz juz 1 miech stazu to proponuje trening hardworka :

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=14506

chyba ze jeszcze sie nie oswoiles z ciezarami to jakis trening ogolnorozwojowy zrob ...pzdr

tomek_410
18-03-09, 10:19
ehh. te staże na moim profilu są nie ważne. ;P ćwiczę już rok, z przerwami. wyglądało to tak. miesiąc trening, 2-3 tyg odpoczynku i znowu. mam prawie 18 lat.

tomek_410
18-03-09, 10:28
do takiego stażu i tej kredki pls o jakiś trening. aha i nie wiem jak dawkować kretke? w dni treningu i w dni odpoczynku. Pozdro, z góry dzięki

Sosna91
18-03-09, 10:34
szczerze to takie rzeczy powinno się wiedzieć najpierw a nie kupując kredkę,

Nie doczytałem jaki jest Twój cel masa? siła?

który to cykl?

diete układasz według tego co potrzebujesz a wiec jeśli na mase to nadwyżka kalorycznaok 500-700kcal wejdz w dział dieta i tam masz. Trening też wejdz w dział trening i znajdziesz i też w zależnosci czy siła / masa tam będą rózne a nie pod kredke się tego nie robi.

jeśli zależy Ci na sile to ok ale jeśli na mase to mysle ze to nie Twoj pierwszy cykl?