Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ultimate Diet 2

Damian st-ce
16-03-09, 22:55
Czy stosował ktoś z Was ta dietę i systemy treningowe??

slim shady
16-03-09, 23:27
nie czytałem w całości Ultimate Diet 2 ale diete miałem bardzo podobną i trening
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=15865

007
17-03-09, 17:02
Jestem w trakcie czytania o niej,pobrana z działu pliki :)

Damian st-ce
17-03-09, 19:05
Nie mogę tego ogarnąć jak można zjeść 12 - 16 g węgli na KMC ! ! ! ! ! Pytam bo jeśli ktoś ją stosował to jakie miał efekty. Slim shady jak samopoczucie po obcięciu węgli?? A potem po ładowaniu?? Ile czego zjadałeś (B,T,W) na KMC ??

ciaastek91
17-03-09, 19:09
jak mozna? a no mozna ;p tutaj nie chodzi tylko o ww zlozone, mozna szamac sporo prostych i w sumie to masz na to bardzo duzo czasu, koles chyba nawet pisze, ze wstaje w nocy i szama ;p
dobra opcja jest tutaj vitargo/vextargo jako latwe do spozycia wegle.
jezeli nie wazszy bardzo duzo to mysle, ze taka ilosc ww jest do zjedzenia, zwlaszcza ze reszte tygodnia chodzisz glodny.

Damian st-ce
17-03-09, 19:21
Tak koleś opisuje ze pije specjalnie dużo płynów, że w nocy jak wstanie na siusiu, to wtedy opierdziela miske :D (posiłki co 2 do 2,5 godzin). W moim przypadku to bylo by od 984 g do 1312 g węgli (1,7 kg ryżu lub 13 kg jabłek - taki przykład) :D:D:D. Racja możliwe że po 3 i pół dniowej głodówce można wchłonąć wszystko :D:D. Mówisz że można tyle zjeść?? Stosowałeś ja na sobie czy znasz kogoś kto ją stosował?? Pozdrawiam

ciaastek91
17-03-09, 20:19
stosowalem kiedys ladowanie weglami, ale roznilo sie ono znacznie od tego z ud2, wiec mysle, ze nie ma co tutaj porownywac. ogolnie to raczej nie bawie sie juz w takie rzeczy, bo caly czas trzymam niski bf, wiec takich radyklanych sposobow na spalanie nie potrzebuje. a na masie to bym na tej diecie umarl z glodu ;p
pozdro

slim shady
17-03-09, 22:42
z ładowaniem węgli nie miałem kłopotu ale troche mniej jadłem niz te 12 g (9 g chyba, a białka 2 g)
po obciąciu i z tym hardcorowym treningiem + aeroby to było mi nie dobrze, straszne osłabienie, problemy z psychiką sie zaczynały, 3 tydzien juz był spoko i 6 tydzien to lajty same, tak idealnie nie trzymałem tej diety ale tez nie odpuszczałem, poprostu nie zawsze wszystko liczyłem wagą tylko na oko, dobra definicja mięśnia + podtrzymanie siły,utrata w talii i ogolnie we wszystkich wymiarach,

Z treningu jestem zadowolony, pomimo, że pierwsze treningi były cięzkie do nie wytrzymania, nie polecam tego systemu początkującym, bez odpowiednio zbilansowanej diety i antykatabolików nie ma co się za to brać( cały czas mówie oopcji redukcyjnej)

Damian st-ce
18-03-09, 16:57
Ktoś coś jeszcze doda??