Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : bialko i kreta?

niewula
15-03-09, 19:00
mam pytanie co do produktu ostrowi wpc80 jaki smak bylby najlepszy itp :P:P jak patrze na sklad to wyglada na przyzwoity i do tego cena, i czy lepiej nie kupic jakies treca czy hi-teca lecz z kasa umnie narazie krucho :)
to by bylo moje pierwsze bialko a slyszalem ze jest bardzo pozytywne
No i jeszcze czy dla lepszego efektu polaczyc z kreatyna? (ale co do niej to jestem przekonany do vitalmaxa zielonego)

pomoc=sog :P:)

pimols
15-03-09, 19:39
staz napisz itp co chcesz osiagananc czy masz diete czy jej nie masz i wogole co tam słychac

michal_f
15-03-09, 20:48
ja jem Ostrowie naturalna i jest zjadalna ... dodajesz troche kakao i smakowita:smile:

anonim83
15-03-09, 21:15
ja jem ostrowie waniliowa i nei jest zla, na poczatku mi nie wchodzila jakos dziwnie smakowala, ale teraz mi jakos smakuje:) tylko troche slabo sie rozpuszcza i si epieni za bardzo ale tak ogolnie jest ok:)

Marcinek
16-03-09, 13:44
jak za taka cene bialko przyzwoite, sam aktualnie jem z tym, ze smak naturalny :)

w sumie to tylko uzupelnienie diety jest.

co to kreatyny to monohydrat olimp mega caps!!!

niewula
16-03-09, 21:11
a mam jeszcze jedno pytanie czy jest ona zjadliwa z woda? jak cos to co jeszcze dodac
bo tak codziennie mleko kupowac to tez nie zabardzo na dluzsza mete:P
i jesczze jedno pytanie jak to stosowac ?
tzn kreatynke z bialkiem?

damianox89
16-03-09, 21:13
czekoladowy smak nawet z wodą nie jest zły, do Ostrowii kup jakieś weglowodany :P

niewula
16-03-09, 21:23
wiesz, co do checi i energi na treningu to z tym nie mam problemu akurat :P
,mowisz ze czekolada dobra bo gdzies chyba czytalem ze wlasnie ma najbardziej nieciekawy smak :)

Marcinek
16-03-09, 22:52
z wodą nie jest zła i waniliowa. ale co jak co lepiej miesza sie z mlekiem. ew odkrylem cos takiego do ostrowii dosypywac gainera troche i poprawia to jej rozpuszczalnosc.

Trother
17-03-09, 14:12
Każdą da się wypić ja miałem takiego gainera że zamykałem oczy i piłem a co do twojego cyklu to kup krete mono olimpu i tą ostrowię 4caps rano i po treningu ostrowię pij wtedy gdy nie możesz zjeść dobrego posiłku