Zobacz pełną wersję : cykl na suchą mase i siłę
Mój staż treningowy to 8 lat z małymi przerwami kontakt z saa miałem już spory z tych środków co napisałem brałem już wszystkie, mój ostatni cykl to 1-6 tren, 1-10 enantat 1-12 boldek i 11- 14 prop
Co myślicie o takim cyklu
1-6 tren 75mgE2D
1-9 enantat 500mgE7D
10-14 prop 100mgE2D
12-16 winko 30mgED
Jak myślicie można jeszcze coś dorzucić zależy mi na sile i na suchej masie
mam tylko trochę drogo wychodzi za oxe
ile trzeba by było dokupic żeby poczuc efekt jej stosowania?
chodzi ci o OXANDROLONE czy OXYMETHOLON ?
Mój staż treningowy to 8 lat z małymi przerwami kontakt z saa miałem już spory z tych środków co napisałem brałem już wszystkie, mój ostatni cykl to 1-6 tren, 1-10 enantat 1-12 boldek i 11- 14 prop
Co myślicie o takim cyklu
1-6 tren 75mgE2D
1-9 enantat 500mgE7D
10-14 prop 100mgE2D
12-16 winko 30mgED
Jak myślicie można jeszcze coś dorzucić zależy mi na sile i na suchej masie
no trudno ale do tego cyklu jak znalazl by bylo ( i zamiast enanthatu daj cypio)
1-6 tren
1-10 cyp
6-11 wins
10-16 prop
12-18 oxa
oczywiscie chodzi o oxandrolon, min 50mg ed
tylko że ja mam już soki na ten cykl tylko zastanawiam się czy jeszcze coś dokupić
no widzisz... sam kombinujesz a pozniej pytasz o rady...
na tym co ci napisalem poszedlbys jak niemiecki U-BOT :smile:
a w twojej rozpisce widze dziure na ktorej mozesz stanac i dopiero pozniej na propie pojsc, a chodzi o to, zeby nie bylo przestojow tylko ciagle parcie na kopyto ;)
A co jest nie tak z tym enantat , jak cos propa mogę też przedłużyć
zostało mi trochę soków z ostatnich cykli
1-6 tren 75mgE2D
1-9 enantat 500mgE7D
10-14 prop 100mgE2D
12-16 winko 30mgED
widzisz, miedzy 7 a 10 tyg bedzie cie krecil tylko jeden srodek w stosunkowo niskiej dawce i to UWAGA po trenie, wiec nie spodziewaj sie rewelki - czyli spowolnisz jak nic...
dopiero w 1 tyg na propie znow wroca checi do zycia ;-)
jesli mialbym ocenic ten cykl w skali od 1 do 5 do dalbym z 1,5...
Rzeczywiście żle to rozpisałem a może cos takiego
1-6 tren
1-8 enantat 7i8 tydz. z dawką 750mg
9-13 prop
9-14 winko
może dalej to nie jest rewelacja ale już chyba trochę lepiej, zbyt długiego cyklu tez nie chcę robić może w przyszłym roku zrobię coś grubszego
podbicie dawki dlugiego estra nic ci nie da bo zanim faktycznie poczujesz ta dawke to przestaniesz juz podawac ten srodek...
jedynym dobrym wyjsciem jakie teraz widze to rezygnacja z enana i lec standard prop + tren + wins
bardzo dobre polaczenie i napewno bedziesz zadowolony...
a na przyszlosc proponuje najpierw pytac / uzgadaniac a dopiero kupowac sok bo jak widze nie masz jeszcze dokonca pojecia co z czym i co najwazniejsze jak sie je - prawda? :smile:
Chyba jednak dokupię propa a enantat zostawię sobie na później, a oprócz oxy co mógł bym jeszcze dorzucić?
no wlasnie oxe :smile:
winka rowniez bym ci proponowal dokupic bo 5 tyg to moim zdaniem za krotko na wins oral,
ogolnie bym to widzial tak:
1-6 tren
1-8 prop
4-9 wins
BOMBA :lol:
a może coś takiego :smile:
1-6 tren
1-10 prop
5-11 winko
nie chcę zakończyć cyklu 3 tyg po trenie
jeśli chodzi o to że nie chcę kończyć cyklu 3 tyg po trenie miałem na myśli żeby niemieć szybkiego zejścia z mocnego środka jaki jest tren, dobrze jest przejść z trenu na masteron ale nie mam do niego dostępu
nie no bez przesady :smile:
3 tyg na prop + wins po trenie dadza rade spokojnie,
jakie srodki bedziesz lecial?
tren z db, winko flor medico, prop z db ale troche można tez wydłużyć cykl :razz: :razz: :razz:
winka mozesz dac spokojnie 40mg ed (flor ma 20mg/tabs i dobrze sie dzieli) wiec 4 x 10mg byloby idealnie,
Wezmę 30mg ed powinno wystarczyć, najwyżej dłużej pociągnę
Ogólnie to nigdy nie potrzebowałem wysokich dawek, już małe dawki zawsze mnie ruszały
planuje dojść do 110kg, ale nie spieszy mi się, na przyszły sezon ruszę z czymś grubszym, więc za rok powinienem zrobić te 110kg, a 96kg to jeszcze nie jest tak źle
jesli dalbys propa 10 tyg mysle ze by mozna bylo od 6 tyg dac 150mg.
dobra opcja :smile:
ale moim zdaniem przeciaganie tego cyklu jak pomeran sobie wymyslil nie jest dobrym pomyslem...