Zobacz pełną wersję : Pytanie:"anaboliki i szczepionka"/ PILNE
Mlody19211
15-03-09, 10:23
Mam taki problem. Kolegom z mojego rocznika przychodzą po kolei wezwania na szczepionke przeciw tężcowi. Obawiam się że i do mnie przyjdzie a jestem właśnie podczas cyklu z omą, testo i deką. Jetem już po 2 zastrzykach z omy i 2 z testo i wolał bym już nie przerywać. Mogę bez obaw iść na tą szczepionke czy jednak lepiej nie???
wypadek losowy, co bedzie to bedzie,
ciagnij dalej,
omka to mix test a ty oprócz tego berzesz jeszcze testo a deki nie zaczołeś jeszcze ?? coś tu nie gra
rozpisz cykl
fallenursus
16-03-09, 13:05
omka to mix test a ty oprócz tego berzesz jeszcze testo a deki nie zaczołeś jeszcze ?? coś tu nie gra
rozpisz cykl
przynajmniej ktos przytomny clap
Mlody19211
16-03-09, 13:25
To było pytanie odnośnie szczepionki i anabolików a nie cyklu... ale jeśli chcesz:
oma/testo 450 na zmiane- EOD
w połowie cyklu dołączę do tego deke- E7D
Deki jeszcze nie zacząłem. Myśle nad dokupieniem do tego winstrol/stanazol
fallenursus
16-03-09, 13:43
To było pytanie odnośnie szczepionki i anabolików a nie cyklu... ale jeśli chcesz:
oma/testo 450 na zmiane- EOD
w połowie cyklu dołączę do tego deke- E7D
Deki jeszcze nie zacząłem. Myśle nad dokupieniem do tego winstrol/stanazol
oma/testo450 na zmiane....eod.. w jakich ilosciach?i nacholere mieszasz? wpo lowie cycla dolaczasz deke...to ty zamierzasz przez ile tego cyklona walic? zeby widziec jakiekolwiek przyrosty z deki to minimum deca 10tygodni...nadal cos tu niegra, lub ty sie kompletnie nie znasz na tym co robisz:)
fallenursus
16-03-09, 13:44
chyba ze to jakis blast a ty caly czas jestes na kruzie..wogole nie schodzisz...ale to tez by nie robilo wiekszego sensu taki blascik. Moglbys to wytlumaczyc?
patryk1336
16-03-09, 14:41
to kurwa ladnie przeciwko tezcowi sie szczepi 1991 rocznik i Ty juz na dece lecisz? to zycze zdrowia:)
weż dokup sobie omy i zaczynaj odrazu deke jak najszybciej najlepiej dziś to nie zmarnujesz cyklu i co najwarzniejsze zdrowia
to kurwa ladnie przeciwko tezcowi sie szczepi 1991 rocznik i Ty juz na dece lecisz? to zycze zdrowia:)
prawda bo moj rocznik
fallenursus
16-03-09, 16:01
weż dokup sobie omy i zaczynaj odrazu deke jak najszybciej najlepiej dziś to nie zmarnujesz cyklu i co najwarzniejsze zdrowia
za takie porady powinni dawac bana
Mlody19211
16-03-09, 18:35
miałem po 10 ml deki, omy i testo. Wygląda to tak. Zastrzyk robie co dwa dni raz testo raz oma. sobota i niedziela przerwa. deka miała być dodana w połowie cyklu w niedziele.
Strzały robie po 1 ml. Mieszam za radą kolegi który ma już za sobą kilka lat stażu, jest ode mnie sporo starszy no i już z różnymi specyfikami obcował. Tak jak planowałem to ten cykl wyszedł by na jakieś 1,5/2 miesiace. Jeśli ktoś może to niech mi rozpisze jak wziąść to co mi zostało. 8 ml omy, 8 testo i 10 deki. Omy nie dokupie bo narazie braki:(
z cykli podwieszonych kozystaj
ale sie porobilo...chlopie w tym wieku walisz takie dawki???
z tego co widze to znajomy albo robi wrazenie ze sie zna albo cie zajebiscie nie lubi:lol:
a z innej beczki.. mam kolezke co zaczal koksowac w czasie dojrzewania i ma taki balagan w glowie ze masakra....
patryk1336
17-03-09, 20:52
HT wiesz co mi sie zdaje ze balagan w glowie jest spowodowany jego psyhiką wpaja sobie ze jest ,,lepszy" od innych bo zre koks i nic wiecej znam wielu ktorzy zra kilka lat juz i zaden niejest glupi jak but :) pozdro
a z innej beczki.. mam kolezke co zaczal koksowac w czasie dojrzewania i ma taki balagan w glowie ze masakra....
kto nie zna...
jeden gosc z miejscowosci obok w wieku 15-16 lat 4-5amp omo week bez pct...
obecnie chyba ze 21-22 lata i doslownie z nozem na czolg by poszedl taki wariat :pray:
nir popusci nikomu, nawet ja mialem z nim zatarg jak do mnie skoczyl z piana na pysku,
dodam ze gosc oscyluje w granicach 80kg...