Zobacz pełną wersję : Omka+Superki
Witam, chcę zacząć cykl 2 na omce + superki dobre będzie ?? i czy po tym odblok jakiś czy w czasie cyklu jakieś witaminy brać ,coś na wątrobę? Na dzien obecny mam wagę 80kg staż 3 lata z nie wielkimi przerwami, wcześniej zjadłem 2 odrzywki i jedną krete i cały czas na dziecie :) i czy po tym cyklu pójdzie masa i siła? i czy po cyklu kretyne czy gainera ??
fallenursus
14-03-09, 23:44
Witam, chcę zacząć cykl 2 na omce + superki dobre będzie ?? i czy po tym odblok jakiś czy w czasie cyklu jakieś witaminy brać ,coś na wątrobę? Na dzien obecny mam wagę 80kg staż 3 lata z nie wielkimi przerwami, wcześniej zjadłem 2 odrzywki i jedną krete i cały czas na dziecie :) i czy po tym cyklu pójdzie masa i siła? i czy po cyklu kretyne czy gainera ??
jezu:pray:
fallenursus
15-03-09, 01:59
co jezu??
przeciez ty sie na niczym nie znasz a chcesz ladowac hormony w siebie
mi 2 lata zajelo zeby sobie zrobic cyklona :)
ile masz tej omki? proponowałbym dorzucić 100 albo 200 mety, bo sama oma zaleje cię wodą i tyle
fallenursus
15-03-09, 02:50
ile masz tej omki? proponowałbym dorzucić 100 albo 200 mety, bo sama oma zaleje cię wodą i tyle
a meta niby utwardza i odwadnia ?
jak wygladal pierwszty cykl kiedy byl skonczony????
na drugi cykl troche mi sie nie podoba ze juz chcesz walic mixa.
co do polaczenia to lepiej jak dasz deczke zamiast npp.
ewentualni propa i npp - napewno jakosc miesnia bedzie lepsza niz po omo i npp, ja jestem zadnia ze krótkie estry z grótkimi a długie z długimi , w ostatnim tygodniu mozesz dac kreatyne i podciagnąc z odblokiem i dłuzej witaminki owszem ja tam zawszełykam 3 witarale dziennie mysle ze 2 srodki na 2 -gi cykl wystarcza ja bym robił npp+ prop
j/w, prop+npp,
jak wyglądał pierwszy cykl?
Pierwszy cykl właśnie był na mecie tak 18 lutego skonczyłem:P
jexli ekto to mozesz dac enana z meta.
nie o to mi chodzilo ht ;-)
wiec odp mlody - jestes ekto czy endo?
nie chce mety , bo mam już jedną paczkę omki i superków :P ii co teraz:P omke zamienić na coś innego czy coś do kuracji dorzucić??
na dobry cykl to trzeba 56 amp superki i 30ml propa jezeli 100mg na ml cykl robisz tak
1-8 superka 50mg e2d
1-8 prop 100mg e2d
9 prop 50mg e2d , superke ładujesz z propem w jednej pompie
chlopie, czekam na odp od goscia zeby stwierdzic z kim mamy do czynienia a ty mu napierdalasz bezmyslnie cykl - myslisz?
ekto czy endo? lg to jak możesz wytłumacz oco chodzi bo chcę dowiedzieć i lg młody nie jestem ok? że 5 lat straszy jesteś ja mam 20 młody do ciebie do chłopcy z gimnazjum albo srednia . to czyli zamiast omeczki propa kupic?? i jedno pytanko mam jeszcze bo kurde nie wiem jak ten odblok zaraz po cyklu go wiąsć czy po iluś tam dniach??
jesli nie wiesz jaka ty masz budowe to po co ty siegasz wogole po SAA?
no mi powiedz ekto jaka budowa ciała i endo bo nie znam tych skrtów jeżeli mi napiszesz albo daj jakiś link gdzie moge się dowiedzieć o tym to ci napisze zaraz jaką budowę mam
ciaastek91
15-03-09, 15:33
ja ci dam link:
www.google.pl
fallenursus
15-03-09, 22:42
az przykre ze z taka wiedza wali w siebie hormony, to przez takich sa nielegalne
co wy gadacie powiem wam jedno za dużo się sracie ^^ umnie każdy ładuje nawet po pianemu kolesie ładują i zaraz piją palą i i idzie im nie przejmują się tak jak wy żeby mieć wiedzę^^ to i tak nic nie da zawsze koksy ci wyjdą po latach a wy mi nawet poradzić nie chcecie bo wiedzy nie mam a gówno was to powino obchodzić co?? ja będę się kuł nie wy więnc czym się przejmujecie tak trudno napisać a nie spamujecie
fallenursus
16-03-09, 15:13
co wy gadacie powiem wam jedno za dużo się sracie ^^ umnie każdy ładuje nawet po pianemu kolesie ładują i zaraz piją palą i i idzie im nie przejmują się tak jak wy żeby mieć wiedzę^^ to i tak nic nie da zawsze koksy ci wyjdą po latach a wy mi nawet poradzić nie chcecie bo wiedzy nie mam a gówno was to powino obchodzić co?? ja będę się kuł nie wy więnc czym się przejmujecie tak trudno napisać a nie spamujecie
wtakim razie chlopie dla ciebie tylko cyklon Menzer'a bedziesz bogiem
wbij se trenika 100e2d przez 8 tyg i zaskoczysz wszystkich
to w koncu wiesz juz jaka masz budowe ciala?
fallenursus
16-03-09, 17:29
to w koncu wiesz juz jaka masz budowe ciala?
a niby skad ma wiedziec,
dobrze przynajmniej ze udaje mu sie wbijac w miesien a nie w zyle te stery po pijaku..