Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jakies slaby po pierwszej Porcji Enan

Alex89
14-03-09, 20:50
Witam mam pytanie i w srode mialem pierwsza injekcie enantatu. Jakos od czwartku kazdego wieczora od okolo 8.30 czuje sie bardziej spiacy niz normalnie! Niewiem ale moze byc ze mnie Grypa lapie ale nie jestem sobie pewny! Moze to byc od tego enantatu takie uczucie czy moge spac spokojna glowa ze to nie od tego! Mialem pierwsza dawke 250mg/ml (enantat testosteronu aburaihan) i jutro sie szykuje nastepna ! Mam ja wsiac czy nie? Dzieki wam pozdrowienia!! Mam 18 lat 3 lata stazu waze 80 kilo!

tpwc
14-03-09, 21:46
Według mnie ,wal śmiało dalej ale poczekaj na kogoś 'doświadczonego' ;)

yoshimitsu
14-03-09, 21:55
sipiacy to sie czujesz pewno bo jest zmiana pogody przesilenie wiosna idzie ,ja ostatnio tez taki zamulony jestem :errf: albo jakis walek masz i pies wie co tam jest moze olejek bambino (zart)

fallenursus
14-03-09, 22:35
Witam mam pytanie i w srode mialem pierwsza injekcie enantatu. Jakos od czwartku kazdego wieczora od okolo 8.30 czuje sie bardziej spiacy niz normalnie! Niewiem ale moze byc ze mnie Grypa lapie ale nie jestem sobie pewny! Moze to byc od tego enantatu takie uczucie czy moge spac spokojna glowa ze to nie od tego! Mialem pierwsza dawke 250mg/ml (enantat testosteronu aburaihan) i jutro sie szykuje nastepna ! Mam ja wsiac czy nie? Dzieki wam pozdrowienia!! Mam 18 lat 3 lata stazu waze 80 kilo!

18 lat i walisz testa...niezle.Twoje hormony dostana po tylku dosc dobrze :)
ale to twoja sprawa.

powinienes wiedziec co to jest jak sie lapiesz za hormony.
http://www.google.ca/search?hl=en&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=Slb&q=testosterone+flu&revid=939591137&ei=YiK8SbycId20twfR_bn4Cw&sa=X&oi=revisions_narrow&resnum=4&ct=revision&cd=1

Alex89
14-03-09, 22:42
no wiem ze moje hormony dostana dobrze! Ale chce wiedziec czy to smeczenie przychodzi od Enantatu czy to naprawde tylko cos mnie lapie(jakas choroba)! mierszylem sobie cisnienie i babka w tym gadala ze moje cisnienie jest w optymalne! niewiem czy leciec do lekarza na badania czy jescze odczekac!

fallenursus
14-03-09, 22:44
linka ci dalem poczytaj soebie

niekazdy to przechodzi, to niemusi byc konkretnie to, ale zawsze jest mozliwosc...

guildwars
15-03-09, 02:38
nie biez guwien po co ci to ?

ht
15-03-09, 07:13
poczekaj troche. mysle ze sobie wkrecasz...

vold
15-03-09, 10:28
Jedz dalej.

lg team
15-03-09, 15:19
zmierz sobie poziom cukru rano na czczo, w poludnie przed i po posilku, to samo wieczorem oraz przed snem,

Alex89
15-03-09, 21:57
ok pojde sobie kupic urzadzenie do mierzenia i dam tobie znac jak wyglada! Dzieki za rade i pozdrowienia!!