Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wielki problem z nabraniem masy

andrul
14-03-09, 08:11
to tak w imieniu kumpla chłopak ma 35 latek i jest chudy jak icek z aushwitz szamie za 3 diete mu rozpisałem i co i nic był u lekarza i po badaniach na tsh stwierdzono lekko podwyzszony poziom ale taki ze nie nie trzeba leczyc kolezka sie uparł ze musi przytyc bo wstyd no i nie chce go zadnymi saa faszerowac ale pomyslałem o MEGACE co wy na to czy srodek jest wart ceny i prosze ni piszcie mi tu o dietach itp bo chłopak był juz kilka razy u dietetyków i nic to nie daje

ht
14-03-09, 09:36
jesli mu nie zalezy na jakosci to moze byc megace.

lg team
14-03-09, 09:51
niekoniecznie...

znam ludzi (100% ekto jak ten) co brali megace do srodkow "suchych" + dieta i poszli na wadze wcale nie zalewajac sie tluszczem...

guildwars
14-03-09, 10:28
nie moze przytyc a moze pasozyty ludzkie jak tasiemce i glisty :lol: no ale pewno sie badal na wszystko
pozdro

andrul
14-03-09, 10:41
własnie o to chodzi ze na pasozyty to pierw badaja potem tsh to czyli megace bedzie dobrym rozwiazaniem zastanawiam sie czy tez nie zaproponowac mu z 15mg metki dziennie choc nie za bardzo chce saa ale skoro tsh podwyzszone to metka moze podkrecic anabolizm co o tym sadzicie

fallenursus
14-03-09, 18:00
moze zastrzyki b12.....to zupelnie nie szkodzi na zdrowie,apetyt mu podskoczy i moze co zdziala? tylko 2 tygodnie do stracenia,zawsze mozna sprubowac..

andrul
14-03-09, 19:13
o to chodzi ze apetyt to chłopak

pomeran
15-03-09, 00:44
Jak jest chudy to niech MEGACE weźmie, koleżka mówił że to brał i ze waga rośnie w oczach o nie koniecznie musi zalać się tłuszczem