PDA

Zobacz pełną wersję : Skutki uboczne

Berthu
14-03-09, 00:10
mam kolege 16 lat waga okolo 75kg wzrost 183 cm wlasnie konczy cykl na 200 mety eap po miesiacu przytyl 6 kg cisnie na klate max 55kg potym chce sobie zrobic 2 tygodnie przerwy i wjebac w siebie znowu 200 mety eap za 90zl i szprycow jak testosteron, b12 i cos tam jeszcze za 500 zl nie moge mu przemowic do rozumu pomimo mojej silnej argumentacji. prosze powiedzcie mi co sie z nim najprawdopodobniej stanie prosze o tylko sprawdzone informacje

Berthu
14-03-09, 00:17
dodam jeszcze ze wszystko to zamierza wladowac w miesiac

chowansky
14-03-09, 00:52
55 kg na klate
powodzenia

skutki uboczne moga sie objawic po wielu latach..

fallenursus
14-03-09, 02:29
jesli gosciu nie pierdolnie w kalendarz przez cisnienie, to bedzie bardzo silny i byku przez okres brania, potem bardzo szybko mu wszystko zniknie i klijent sie zalamie.
duzo takich przypadkow znam.

mitrandir
14-03-09, 03:35
sezon sie zaczyna.

ht
14-03-09, 07:35
niech bierze co sie przejmujesz...lubie glupich ale zwiazanych

andrul
14-03-09, 08:07
dygasz małolta kolega bedzie wielki i bedzie wszystkich bił viva la sezon łahahahah

Vizor
14-03-09, 08:32
Heh ciekawe czy ma zamiar sie odblokować :D 55kg na klate :0 i to po mecie ?<wow> to ja na sucho 82,5 cisne...

andrul
14-03-09, 09:17
dzisiaj wezme swoja panne na siłownie zobacze ile ona wycisnie

pawelek616
14-03-09, 09:27
Przybij koledze odemnie piątke:smile:

Berthu
14-03-09, 11:02
super wypowiedzi spewnoscia pomoga mi go przekonac:/ nie zupelnie na to liczylem

chowansky
14-03-09, 11:05
i tak go nie przekonasz, jak sie uprze to i tak weźmie co ma wziac
nie on pierwszy i nie ostatni

Fehu
14-03-09, 11:14
A co sie przejmujesz jego zycie xD
zakładam ze pewnie nie wie co to odblok, wogóle któs kto mu to sprzedaje jest jakis inny ja osobiście gdybym dilował bałbym się sprzedać koksy komuś kto cisnie po mecie 55kg... P.S
napisz po cylku ziomka ile cisnie obstawiam ze moze do 57,5 kg dojdzie... A no i wbijaj w niego a jak chcesz znac jakies argumenty za nie braniem szukaj na forum albo Wujek google tez sporo wie

yoshimitsu
14-03-09, 11:15
dzisiaj wezme swoja panne na siłownie zobacze ile ona wycisnie

to ja swoja tez wezme jestem sam ciekaw :) jak co pisz wynik ja tez napisze ale dopiero we wtorek :) moze zrobimy nowy temat (ile wycisnie wasza panna) :smile:

ht
14-03-09, 11:30
jedna dobra mysl dla takiego zapalenca to skrecic mu fake'a.

Sosna91
14-03-09, 11:38
o wlasnuie dobry pomysl, jak sie kolega nie zna to opyl mu cos podobnego albo fake i nie zobaczy efektów to moze sobie odpusci :) ale na prawde gosc niezly, kurde 16lat i metka ale zauwazylem ze methanabol jest bardzo populatrny wsrod zesonowcow. nawet moi znajomi co nie maja pojecia o silowni ale mowi na lato wezme metke i myslie ze od tego bedzie "pompa" ale coz tak to bywa. nie zawsze sie wygrywa

pawelek616
14-03-09, 11:47
"na lato wezme metke i myslie ze od tego bedzie pompa"

nie wiem czemu jakieś dziwne mity panują na siłowniach że meta jest cudownym lekiem na brak masy. No cuż, na niewiedzy jedni zarabiają a inni,(np. ja:smile:), mają niezłą pizde z takich ludzi jak bohater tego tematu.

yoshimitsu
14-03-09, 11:50
ja pamietam jak kiedys dawno zapasinicy zbijali wage na metce i robili forme ale to dieta do tego odpowiednia

yoshimitsu
14-03-09, 11:58
a co do mety w wieku 16 lat to slyszalem ze juz sie potem nie urosinie w gore ,zatrzymasz po 1 cyklu wzrost ,cos tam z nasada kosci sie dzieje nie wiem dokladnie trzba by spytac specjalisty

polo
14-03-09, 12:07
kumpla sistra
waga: z 50 kg
wycisk 49 kg
doświadczenie z sportem: raz podniosła sztange

cykle - brak:D

więc kolega autora tematu jest cipą :D powiedz mu niech wypierdala do szkoły

Prezydent_1c
14-03-09, 12:12
Nasady długich kości się zamykają (chrząstka-rosnąca, ukastnia się- nie rosnąca część) :) Ale nie jestem pewny czy po metce, po dużych dawkach teścia na bank :) Chociaż znam przypadki że goście rośli w góre jak saa brali :) A co do kolegi to powiedz mu żeby zainwestował w odżywki. Nawet niech sobie stacka kupi jakiegoś jak ma takie ciśnienie i efekt będzie podobny jak po tej metce a na zdrowie mu wyjdzie :) Polecam np. Nitrobolon2 bo szybko efekty zauważy, no-shotgun zajebisty, ogólnie jest w czym wybierać... A i dobrym agrumentem dla takich ludzi jest to ze teraz idzie fajnie wszystko ale pozniej nawet na koksach bedzie mu ciezko jak od koksów zaczyna bo tyle ile bedzie musial wydac na dobry cykl bedzie = z 2 dobrymi cyklami na odżywkach - pomiajjąc już to że po cyklu na saa powinno się na suple wjechać :)

Sosna91
14-03-09, 14:55
Brak wzwodu na wakacje przyda mu sie jak talala

hehe co prawda to prawda :)

patryk1336
14-03-09, 16:26
kurde ale to fajnie sie czyta normalnie dlamnie:D coraz blizej wakacji to ludzie cykle robia xD jak dlamnie to jest najgorsza pora jaka chyba mozna wybrac:D
ps: najlepsza jest zima sie chodzi w ubraniach itp i nawet jezeli ktos ma tendencjie do trodziku tak jak ja to do wakacji sie wszystko wygoi i wtedy mozna sie pokazac a nie caly wysypany w wypryskach :) ale co tam :)) pozdroo Sezonowcom:)

fallenursus
14-03-09, 16:32
ja mam caly czas nadzieje ze natura wkoncu zrobi segregacje...

guildwars
20-03-09, 02:58
Nasady długich kości się zamykają (chrząstka-rosnąca, ukastnia się- nie rosnąca część) :) Ale nie jestem pewny czy po metce, po dużych dawkach teścia na bank :) Chociaż znam przypadki że goście rośli w góre jak saa brali :) A co do kolegi to powiedz mu żeby zainwestował w odżywki. Nawet niech sobie stacka kupi jakiegoś jak ma takie ciśnienie i efekt będzie podobny jak po tej metce a na zdrowie mu wyjdzie :) Polecam np. Nitrobolon2 bo szybko efekty zauważy, no-shotgun zajebisty, ogólnie jest w czym wybierać... A i dobrym agrumentem dla takich ludzi jest to ze teraz idzie fajnie wszystko ale pozniej nawet na koksach bedzie mu ciezko jak od koksów zaczyna bo tyle ile bedzie musial wydac na dobry cykl bedzie = z 2 dobrymi cyklami na odżywkach - pomiajjąc już to że po cyklu na saa powinno się na suple wjechać :)

ale bzdury czlowieku gadasz co ty wiesz o metce brales kiedys ? : podobny efekt metki do stacka dobre :yawn: albo to :fajnie wszystko ale pozniej nawet na koksach bedzie mu ciezko jak od koksów zaczyna clap ,za duzo teori panie , a co do chlopaka wiadomo ze jak na ten wiek to za wczesinie troche ,lepiej bialko wegiel zarcie a nie tam jakies stacki

Ziomek90
22-03-09, 00:17
Wg. mnie tylko lamusy koksują... ktoś kto nie ma silnej woli i wytrwałości, chce szybkich efektów i wpier... koks. Nie tędy droga. Ale szkoda słów, niektórzy są mądrzejsi od Papieża i wiedzą lepiej;]

p_narozny
22-03-09, 00:44
Ziomek a Ci ktorzy cwicze w choojek lat wykorzystali wsio z supli i diety, wiedza wiecej niz przecietniak na silowni edukuja sie, robia to z glowa? Ich tez nazwiesz lamusami? Nie pochwalam koksow ale jest branie koksow (sezonowe lamy) oraz BRANIE KOKSOW - przemyslane, z koncepcja i glowa...

Ziomek90
22-03-09, 01:04
może i tak, ale po co te mięśnie? no po to, żeby podobać się laskom... ale co z tego że po koksie będziesz napakowany i będziesz się im podobał, skoro z tego nie skorzystasz? bo opowieści o koksie i braku wzwodu to nie bajki...

ciaastek91
22-03-09, 09:02
Ziomek90, pojecia zadnego o koksie nie masz, a sie madrzysz. spedz tak z 6 miesiecy na doedukowaniu sie o srodkach farmakologicznych w sporcie i wroc.

ht
22-03-09, 09:25
takie opowiesci sa wlasnie wymyslane przez takich znawcow jak ty. jak ktos ma leb i robi wszystko jak nalezy to raczej nie bedzie impotentem

lovelas69
22-03-09, 11:26
ale w przyszłości z tytułu brania środków dopingujących ujawnią się skutki uboczne... tylko że to taki odległy czas :)

Prezydent_1c
22-03-09, 11:41
guildwars nie wiem czy ty chcesz mnie poderwać czy co ale nie komentuj tak moich wypowiedzi i nie łap mnie za słówka bo mam dziewczyne.

andrul
22-03-09, 11:49
ziomek90 cisnie farmazon jak konowały co wciskaja ze od saa rosnie serce watroba i ogólnie trzewia a to Gówno Prawda saa działaja tylka i głównie na miesnie prazkowane czyli szkieletowe , oczywiscie jak bedzie ktos sie bawił w peptydy typu GH , Igf mdf i inne to takowe działaja równierz na miesnie gładkie dlatego u co poniektórych panów mimo wspaniale wyrobionego kaloryferka bemben sporo odstaje to skutki długoiego stosowania peptydów , Sterydy to nie zabawka dla zdesperowanych sezonowców , jezeli juz sie po to siega trzeba miec wiedz jak to uzyc zeby nie zrobic sobie krzywdy , zeby doprowadzic sie do impotencji trzeba jechac długo na silnych srodkach bez odbloku trzeba cisnac tak długo zeby nastapiły zwyrodnienia w kanalikach komorkowych Leydiga i sertoliego , jezeli taki sezonowy cymbal łapie sie za tren i bez zadnego testosteronu go ładuje nie robi odbloku to wiadomo ze se narobi krzywdy, podobnie jest jak bys wypił litra wódki z gwinta , kazda normalna osoba wie na co sobie moze pozwolic na co nie , wszystko jest dla ludzi ale rozsadni ludzie robia z tego urzytek a debile krzywde, podobnie jest z opinja o nas skulawili ja debile którzy sie sezonowo nakoksuja a potem lezie taki jeden z drugim napuchniety jak baleron i po piwku dymic zaczyna , podobnie jest z sezonami u których mama znajdzie metke i cos w strzałach i co i psy i co i biedy dla dila , moim zdaniem te wszystkie opinje sa spowodowane tym ze saa stały sie za bardzo i za łatwo dostepne .

guildwars
22-03-09, 12:26
ziomek90 cisnie farmazon jak konowały co wciskaja ze od saa rosnie serce watroba i ogólnie trzewia a to Gówno Prawda saa działaja tylka i głównie na miesnie prazkowane czyli szkieletowe , oczywiscie jak bedzie ktos sie bawił w peptydy typu GH , Igf mdf i inne to takowe działaja równierz na miesnie gładkie dlatego u co poniektórych panów mimo wspaniale wyrobionego kaloryferka bemben sporo odstaje to skutki długoiego stosowania peptydów , Sterydy to nie zabawka dla zdesperowanych sezonowców , jezeli juz sie po to siega trzeba miec wiedz jak to uzyc zeby nie zrobic sobie krzywdy , zeby doprowadzic sie do impotencji trzeba jechac długo na silnych srodkach bez odbloku trzeba cisnac tak długo zeby nastapiły zwyrodnienia w kanalikach komorkowych Leydiga i sertoliego , jezeli taki sezonowy cymbal łapie sie za tren i bez zadnego testosteronu go ładuje nie robi odbloku to wiadomo ze se narobi krzywdy, podobnie jest jak bys wypił litra wódki z gwinta , kazda normalna osoba wie na co sobie moze pozwolic na co nie , wszystko jest dla ludzi ale rozsadni ludzie robia z tego urzytek a debile krzywde, podobnie jest z opinja o nas skulawili ja debile którzy sie sezonowo nakoksuja a potem lezie taki jeden z drugim napuchniety jak baleron i po piwku dymic zaczyna , podobnie jest z sezonami u których mama znajdzie metke i cos w strzałach i co i psy i co i biedy dla dila , moim zdaniem te wszystkie opinje sa spowodowane tym ze saa stały sie za bardzo i za łatwo dostepne .

serce rosinie rosinie dokladnie przerost lewej komory serca a bebechy to bardziej po GH niz saa tylko to nie po paru cyklach latami trzeba by zrec, pozatym to wszystko wychodzi dopiero w wieku okolo 50-60 lat zanim sie dowiesz jak cie na stole potna, w polsce to dopiero bedzie bo kiedys tak nie bylo modne i dostepne za czasow komuny , ja tam znam kilkanascie przypadkow naprawde nie ciekawych jakie wyszly im po saa w puziniejszym wieku nie bede juz szczegulowo opisywal ale bebechy sie psuja libido tez do puki jestes zdrowy mlody to myslisz po swojemu a potem zalujesz jak juz sie cos stanie :errf: czlowiek juz taki jest
pozdro

guildwars
22-03-09, 12:28
guildwars nie wiem czy ty chcesz mnie poderwać czy co ale nie komentuj tak moich wypowiedzi i nie łap mnie za słówka bo mam dziewczyne.

lapie cie bo ty lapiesz mnie ale w innym dziale hehe (tez mam ale zone)

Ziomek90
22-03-09, 14:51
może i się nie znam, ale mój kumpel, który wcześniej ćwiczył rok i cisnął bez koksu na klatę 110kg, zrobił dwa cykle na koksie i wylądował w szpitalu z drgawkami i zaburzeniami pracy żołądka...

andrul
22-03-09, 14:57
to ciekawe co zarł albo wcisneli mu jakis szajs u mnie jeszcze nikt w szpitalu nie wyladował ja bez koksu cisnełem 140kg na klate pewnie poszło by wiecej ale nie lubiłem klaty i nie lubie do dzis robic , i na łapie zrobiłem 44 cm dopiero wtedy zaczałem koksowac na powaznie teraz to tylko tak dla podtrzymania formy

pimols
22-03-09, 17:20
moja laska 35 ale spokojnie jeszcze pare trainow i bedzie lepiej wiec niech ome juz wbija bo go dogania:S