PDA

Zobacz pełną wersję : pytanie o mzb

szoto
12-03-09, 21:16
witam
pytanie, jak w temacie:
jesli biore witaminy Olimpa multiple sport, to czy jesli dodam jeden tabs mzb dziennie, zobacze efekty na przestrzeni 2-2,5 mies? czy ta dawka to za mało?

moj cel to wzrost masy, ale raczej takiej 'wyżyłowanej', niż oblanej tłuszczem:lol:

staż regularny 1 rok (wczesniej byly 'akcje sezonowe', do tego nascie lat trenowania sztuk walki) 22 lata, zaczalem teraz 12 tygodniowy cykl treningowy (zmieniajacy cwiczenia w trakcie, wiec nie jest tak, ze przyzwyczaje miesnie, sciagnalem sobie z netu cos co sie zwie 'adonis effect training'), waze 90 kg, 190cm wzrostu, dieta jest- 6 posilkow dziennie

chcialbym wlaczyc mzb w ilosci jednego tabsa dziennie do cyklu
dodatkowo, na ostatnie 6 z 12 tygodni planuje dolozyc:
krete vitalmaxa zielona, glu fm (zostalo mi 600gr po starym cyklu)
diete i treningi wspomagam carbo i matrixem 5.0

dzieki za wszelkie podpowiedzi i porady

Punisher
12-03-09, 22:51
To ja zadam takie pytanie: czego oczekujesz po mzb?

u.waw.pl
12-03-09, 23:06
Mzb spokojnie bierz, na pewno Ci nie zaszkodzi.

NIKOLIS 168
12-03-09, 23:21
Punisher nie widziałes?
" moj cel to wzrost masy, ale raczej takiej 'wyżyłowanej', niż oblanej tłuszczem"

pimols
12-03-09, 23:25
mzb wyjdzie Ci na + napewno wiec bierz

szoto
12-03-09, 23:33
@ Punisher:
oczekuje pozytywnych efektow w postaci wzmocnienia organizmu, cery, lepszego zrelaksowania, i tym podobnych efektow, opisanych w podwieszonych

oraz (a moze przede wszystkim) wzrostu masy miesniowej, przy jak najmniejszym wzroscie tkanki tluszczowej

nie mowie, ze chodzi mi o wyglad, jak pudzian, po zazyciu jednej porcji/ paczki (zdecydowanie nie)
zdaje sobie sprawe, ze na efekty potrzeba czasu/diety/treningu itd.

chodzi mi tylko o to, czy efekt mzb bedzie 'odczuwalny' i 'widoczny', czy moze takie dawkowanie nie przyniesie wiekszych efektow, niz te, ktore daja witaminy i cala reszta, ktora opisalem
budowa, do ktorej daze, to budowa fitness'ow a nie kulturystyczna, stad moje pytanie

Punisher
13-03-09, 13:38
Punisher nie widziałes?
" moj cel to wzrost masy, ale raczej takiej 'wyżyłowanej', niż oblanej tłuszczem"
Właśnie dlatego spytałem...