Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : prosze o rospiske cykl oma+meta

BoloYeung
12-03-09, 15:20
chce zacząc cykl oma+meta i zbudować na tym mase mam do tego sporo białka 3 pudełka mety po 5 strzałów i holenderską mete 100tab prosze o rospiske
staż regularny to 15 miesięcy
przebyte cykle - 100 tab ruskiej mety
wiek 23 lat
waga 76 kg
wzrost 179cm
biceps 40 cm
wyciskanie na klate rekord 115 kg

prosze o rozpisanie mi cyklu ile czego jakies wskazówki i podpowiedzi z góry dzięki

guildwars
12-03-09, 16:27
3 pudelka omy po 5 strzalow tak ?

lg team
12-03-09, 16:34
witam pana panie bolo young :-)

to naprawde pan zawital na nasze skromne forum?

sadzilem ze pan juz na emeryturce odpoczywa a tymczasem widze ze kolejny cyklon leci - chyba przygotowania do nowego fimu ida?

KRWAWY SPORT 23 - zgadlem?

BoloYeung
12-03-09, 17:27
guildwars 15 strzałów omy poprostu ;)
a co do mojego fana to moje nowe 23 letnie wcielenie i jeśli mozesz to rozpisz cykl a się nie zawiedziesz na nowym filmie

fallenursus
12-03-09, 18:02
mozesz napisac jak chcesz to brac? obada sie i stwierdzi czy czeba cos zmienic. tak mysle bedzie najlepiej.co masz przygotowane na PCT?

ht
12-03-09, 21:32
waga 76 wzr. 179 i 40 w rurce???
co do cyklu omen 1-10 250 ew
metax 1-6 30mg ed

mam nadzieje ze za pomoc dostane bilet vipa na premiere filmu:lol:

NIKOLIS 168
12-03-09, 22:05
Wg mnie 30mg to za duzo na 76kg.
Meta 1-5 20mg ED
Omka 1-10 250mg E7D
Jak dawkowałes mete w pierwszym cyklu?

vold
12-03-09, 22:09
Panie Bolo tyle kasy natrzepałeś na tych filmach i za omke się łapiesz, celuj wyżej :)

lg team
12-03-09, 22:18
widocznie cienko teraz placa w tym HOLLYWOOOOODZIE ;-)

yoshimitsu
13-03-09, 01:28
hehehehe

fallenursus
13-03-09, 01:52
waga 76 wzr. 179 i 40 w rurce???
co do cyklu omen 1-10 250 ew
metax 1-6 30mg ed

mam nadzieje ze za pomoc dostane bilet vipa na premiere filmu:lol:

jesli oma to test e, po 250 na spoko styka
jesli to mieszanka to musisz to walic co 3 dni, sorry nie znam polskich nazw sprzetu :) niebrales nigdy testu wiec ta dawka jest w sam raz dla ciebie.
meta jesli walic napewnoc hcesz przez 6 tygodni to po 20 proponuje, jesli chcesz po 30,skruc do 4rech weeks. co masz zaplanowanie na odblokowanie? radze zakupic zanim jeszcze cokolwiek zaczniesz.

powodzenia
jedz jak kon a bedziesz wielki jak slon :)

BoloYeung
13-03-09, 18:36
mete dawkowałem tak
1 tydzien 2 tab dziennie
2 tyd 3 tab dziennie
3 tyd 4 tab dzie
4 tyd 3 tab dzie
5 tyd 2 tab dzie

na odblokowanie nic nie mam gdyż powiedzieli mi ze do 15 strzałów odblok nie potrzebny ale jeśli będzie trzeba to kupie tylko powiedzcie co

chowansky
13-03-09, 18:54
mete dawkowałem tak
na odblokowanie nic nie mam gdyż powiedzieli mi ze do 15 strzałów odblok nie potrzebny ale jeśli będzie trzeba to kupie tylko powiedzcie co

powodzenia ;/
sluchaj sie ich dalej

BoloYeung
13-03-09, 18:56
chowansky więc podziel sie swoją rada

fallenursus
13-03-09, 19:28

Bolo jestes byq, ja bym im zato wpier...spuscil.

przeczytaj sobie zawieszke o odbloku.

nolve se kup, bedzie najprosciej i moze sie przydac jak ci gyno wyskoczy. w razie gyno wal po 10mg dziennie podczas cyklu,powinno juz w ciagu 2-3dni sie polepszyc,jesli nie podwuj dawke.A odblok to 2tygodnie po ostatnim strzale zaczynasz .40mg nolvy przez 2 tygnie, i 20mg nolvy przez nastepne 2 tygnie.
aha, i wbrew co na tutejszym forum napisne:)wal KREATYNE podczas cykla,od poczatku po 10g dziennie,do konca odbloku.Masz wogole jakoms kontretna diete opanowana pozatem? nie chce cie straszyc ale jak nie umiesz jesc to dupa bedzie a cyklon :)i potem ci wszystko opadnie.waz sie co tydzien, widzisz ze stoisz w miejscu z waga--dodaj 300kalori NA TYDZIEN, i tak dalej......

BoloYeung
13-03-09, 19:35
fallenursus diete możesz mi rozpisać bede wdzięczny( no masz racje z przybraniem na wadze to u mnie problem wielki jak klata samego Bolo Yeunga ) tylko średnio w robocie jestem po 12 godzin ale diete rozpisz i ile mniej więcej kosztuje ten odblok o którym mówisz ???

fallenursus
13-03-09, 19:40
fallenursus diete możesz mi rozpisać bede wdzięczny( no masz racje z przybraniem na wadze to u mnie problem wielki jak klata samego Bolo Yeunga ) tylko średnio w robocie jestem po 12 godzin ale diete rozpisz i ile mniej więcej kosztuje ten odblok o którym mówisz ???
nie wim ile co u was kosztuje niestety, niwiem czy mozna tu rozmiawiac o cenach na tym forum...
bolo mam dla ciebie najbardziej zajebistyu pomysl i jak najbardziej zdrowy i uwierz mi!napewno przerosnie twoje marzenia o SAA. ta kase co masz zamiar wypierd...na koks,zainwestuj w trenera /dietetyka i beda lepsze efekty niz ty i ten twuj caly cyklon...:pray:

fallenursus
13-03-09, 19:49
STEry to nie magiczna rozdzka niestety.juesli mozna by bylo robic paYacyki i jesc tak jak 99% populacji to robi i rosnac,to kazdy by wygladal jak Arnold. Popracuj nad wiedza o SAa,DIETA I CWICZENIAMI. Naprawde przyda sie. zycze ci jak najleppeij,ale z tego co widze to cala twoja masa po tym cyklonie rozplynie sie z ciagu poltora miesiaca po zastrzykach....wiesz jak to dziala na psyche...

BoloYeung
13-03-09, 19:52
fallenursus narazie wypije te piwo co nawazyłem i zuzyje ten koks który kupiłem :errf: popytam sie jeszcze dzis w robocie ile kosztuje ten odblok o którym mówisz jeśli będzie go ktos miał załatwić to go kupie a cykl zrobie sobie taki jak mówiłes mam jeszcze 2 kg czystego białka a dieta to zrobie sobie mniej więcej rano płatki południe ryż wieczorem jakaś ryba i przerwy między posiłkami mniej więcej 2 godziny moja poprzeczka to zribić na tym cyklonie 85 kilo zobaczymy czy się uda ;)

ht
13-03-09, 19:59
piramidy z mety. przezytek, tak koksowali nasi ojcowie:lol:
meta-stala dawka.
co do odbloku mysle ze clomid. cenowo nie jest wcale tak drogo a korzysci napewno duze.

fallenursus
13-03-09, 20:14
piramidy z mety. przezytek, tak koksowali nasi ojcowie:lol:
meta-stala dawka.
co do odbloku mysle ze clomid. cenowo nie jest wcale tak drogo a korzysci napewno duze.

tak popieram co do clomid'a ale co bedzie chlopak robic jak gyno mu wyskoczy? cloma moze uzyc jako czopki wtedy :) i wiem ze wiesz ze clom sieka na mozg czasami niezle...:)

fallenursus
13-03-09, 20:23
fallenursus narazie wypije te piwo co nawazyłem i zuzyje ten koks który kupiłem :errf: popytam sie jeszcze dzis w robocie ile kosztuje ten odblok o którym mówisz jeśli będzie go ktos miał załatwić to go kupie a cykl zrobie sobie taki jak mówiłes mam jeszcze 2 kg czystego białka a dieta to zrobie sobie mniej więcej rano płatki południe ryż wieczorem jakaś ryba i przerwy między posiłkami mniej więcej 2 godziny moja poprzeczka to zribić na tym cyklonie 85 kilo zobaczymy czy się uda ;)
no bialko sie przyda zeby wypic odrazu po silce+pucha koli lub bialy ryz czy 2wie kromki bialego chleba..jedz takjak mowisz co 2 godziny.duzo kury,ruby,wolowina,chuda wieprzowina,szynka...ciemny ryz,platki, wazywa,owoce...wal jakoms dobra multi przed spaniem+3gramy vit.c po silce.Kup se jakis tran czy siemie lniane.nie marnuj kasy na aminokwasy, bo idziesz na mase i wszstko co potrzeba bedziesz mial z jedzenia., masz jkaies pytania to wal tu lub na gg.

ht
13-03-09, 22:36
ale rozmawialismy o odbloku a nie o zapobieganiu gino. a co do tego jestem zdecydowanie zwolennikiem clomu.
przy grubszych cyklach polecam combo clom+nolva.
a co do gino mysle ze arimidex jest lepszym rozwiazaniem. mowie tu o dmuchaniu na zimne. czyli dolaczeniu ari w trakcie cyklu. a nie braniu gdy juz mamy pierwsze objawy gino.

fallenursus
13-03-09, 23:36
ale rozmawialismy o odbloku a nie o zapobieganiu gino. a co do tego jestem zdecydowanie zwolennikiem clomu.
przy grubszych cyklach polecam combo clom+nolva.
a co do gino mysle ze arimidex jest lepszym rozwiazaniem. mowie tu o dmuchaniu na zimne. czyli dolaczeniu ari w trakcie cyklu. a nie braniu gdy juz mamy pierwsze objawy gino.

oczywiscie ze arim lepsiejszy i bardzo przydatny jak ktos ma tendencje do gino lub juz kiedys to mial. nowadex o tyle dobry ze mozna go mies w lapie w razie gdy gino sie pokaze i rowniez uzyc jako odblok...Gosciu musial by zrobic badania przed cyklonem zeby wiedzial co moze sie ewentualnie stac podczas cyklona...