Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zejscie

Aman
11-03-09, 20:57
Witam Co proponujecie na zejscie z 2 cyklu
10 strzałów omki e5d
100 metki ruskiej 20 ed

Czy mógł by to byc boldek naprzykład dołączony po 5 strzale omki i pociągnąc na nim jeszcze jakies 6 tyg czy to bedzie dobre na utrzymanie masy?

lg team
11-03-09, 22:02
chyba nie wiesz na czym plega zejscie z cyklu kolego ;-)

jesli chodzi ci o ubicie miecha to dobrry bedzie wins,

jesli chodzi ci o zejscie z testo to dobry bedzie prop

vold
12-03-09, 08:36
Winstrol przez 5/6 tyg, zaczynasz tak żebyś zakończył 3 tyg po omie.

andrul
12-03-09, 08:41
boldka to sie ładuje minimum 12 tyg , dodaj pod koniec jakis 8 tydz winko z propem i zejdz propem a i radze odpuscic se ta niby ruska metke bo z doswiadczenia wiem ze te 5mg w tabletce -jesli jest tam co powinno byc napewno nie istnieje zainwestuj w razaka, apx lub Flormedico lub jakmasz odstep JELFE ja ruska łykałem po 10 tabsów i klepał jak 20mg JELFY albo wcale nie klepał a i na tak krótki okres jak 4 tyg to ładuj 30mg tej mety i omo bym wstawił e4d - mniejsze wachania stezen estrów

vold
12-03-09, 08:49
Andrul on pyta o zejscie a nie jakie środki są najlepsze, reklamy nie potrzeba , czy meta ruska czy ten razak czy wiele innych underów to jedno i to samo, chodzi tutaj tylko o uczciwość producenta, wiele ruskich metanaboli tyło wspaniałych jak i beznadziejnych powodem było kilku producentów jeden uczciwy drugi nie i tak może być z każdym jednym srodkiem, jedynie zaradzić tutaj może pewny sprzedawca.

Przejście na propa z winem to świetne rozwiązanie ale czy dobre dla niego? , nie wiedomo nie znamy jego stopnia zaawansowania itp, może to jego pierwszy cykl - to po co kombinować.

andrul
12-03-09, 09:08
tak prawde mówiac to tez jakims sezonowo-wakacyjnym pakerem zalatuje bo te 100 ruska i 10 omo to chyba najpopularniejszy mix w takich kregach

Renifer
12-03-09, 11:41
Wogłule za krótko jak na ome.