Zobacz pełną wersję : Początek
Witam,
Na siłownie chodzę od niedawna i chciał bym sobie kupić coś na stawy/ścięgna tylko nie mam pojęcia co...
dzbanekzwd
11-03-09, 18:17
Joint Therapy, Glukozamine Trec
slim shady
11-03-09, 18:53
Animal Flex a tak raczej nie ma nic skutecznego godnego uwagi
trochę trzeba wywalić kasy na tego Animal Flex, ale skoro tak mówisz to pewnie sie wytracę hehe. dzięki za pomoc. SOG poleciał
jeszcze z treca joint therapy jest dobry, ja zaminiłem flexa na niego.
na allegro jest też joint therapy "plus" jest jakaś różnica między tymi dwoma suplami??
slyszalem ze glukozamina dobra jest i z tego powodu ja takze ja zakupilem :smile: Wzialem Artreum w promocji 120 kaps. za 33 zł ... wiec moze Tobie to takze sie przyda :smile:
slim shady
12-03-09, 17:55
moze sporo osób sie ze mna nie zgodzić ale glukozamina nie jest za skuteczna w duzym stopniu
moze sporo osób sie ze mna nie zgodzić ale glukozamina nie jest za skuteczna w duzym stopniu
to co jest skuteczniejsze ??
slim shady
12-03-09, 17:59
środki wymienione w tym temacie, niestety drogie i na nadgarstki te ćwiczenie co polecał kilka razy hardWorkOut
Miałem problemy ze stawami bo za małolata grałem w kosza. Stosowałem glukozamine + MSM i przyznam że kompletna lipa. Dopiero jak trafiłem na animal flexa to przeszło i teraz raz na jakiś czas wciagam fleax albo joint therapy. Gluko nie działa i jest to potwierdzone badaniami. Masz wybór zaryzykowac i potem i tak kupić flexa albo nie ryzykowac i kupić coś droższego. Jeśli używamy zapobiegawczo to w przypadku joint therapy mozna brac 2 zamiast 3 caps i styka na 3 miehcy dlatego zmieniłem własnie na produkt treca.
Jeśli mamy już problem to jak SLim pisał Animal flex.
glukozamina z wartości prawidłowych po dłuższym stosowaniu dość znacznie podniosła mi cukier we krwi...
byłem dzisiaj w sklepie z odżywkami i chciałem się zorientować cenowo jak tam się ma sytuacja. I sprzedawca powiedział żebym wziął glukozamine z MSM, ale widzę, że gość małe ma pojęcie.
Póki co ze stawami nie mam problemu i przy treningu siłowym chciałbym jakoś się zabezpieczyć i pewnie kupie Joint therapy, bo różnica w cenie jest znaczna.
gluko z msm to najpopularniejszy suplement, wiekszosc firm go sprzedaje i kwestia tego że póki ktoś nie ma problemu to nei przekona się czy działa (w tym wypadku ze nie dzial :P).