Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : pytania o doping itp..

mqgus
11-03-09, 16:38
Witam
Już od długiego czasu ćwiczę i za bardzo nie widzę efektów i szukam jakiego¶ dopingu

i mam kilka pytań
1. Kreatyna - po skończeniu zażywania jej pomniejsz± mi się mięsnie po jaki¶ czasie ? (co¶ takiego wyczytałem w jednym artykule)
2 . możecie mi jakie¶ ¶rodki polecić , których efekt będzie długi . ..

guildwars
11-03-09, 17:04
po kreatynie zmiejsza sie % wody w organizimie ,to dziala jak bys pil wode z sola tylko nie tak szkodliwe :lol: wiec spada troszke ,nie widzisz efektow napisz cos wiecej ile ciwiczysz czy diete stosujesz bo za malo info ,moze zmien trening diete etc ,a dlugi efekt to tylko dieta trening i cierpliwosc , chemia to oszukasz organizm i potem na starosc bedziesz flak bez organow wewnetrznych heheh no chyba ze bedziesz mial kase na leczenie i przeszczepy, nie ma sie co oszukiwac nawet kreatyna to chemia i w jakims stopniu watroba dostaje w pizde :twisted: pozdro

michal_f
11-03-09, 17:04
doping to jest branie sterydow a nie kreatyny ale to nie dla Ciebie... narazie masz dobry potencjal organizmu i nie musisz sie takimi rzeczami wspomagac bo suple i odrzywki zadzialaja na Ciebie podobnie ... wnioskuje ze poczatkujacy jestes ;)
podaj nam staz... wiek... przebyte cykle jak byly !!

guildwars
11-03-09, 17:15
teoretycznie tak ale sa ruzne rodzaje dopingu nie tylko sterydami ,a kteatyna to taki dozwolony doping :lol: wkacu tez chemia ,jescze sa jakies naturalne dopingi ziola i inne guwna
pozdro

michal_f
11-03-09, 17:17
ale to wtedy sie nie nazywa doping tylko wspomagacze, suplementy,odrzywki itp :smile:

mqgus
11-03-09, 17:46
tak dopiero z tym zaczynam.

Mam 17 lat

Mój plan ćwiczeń to taki jest :

1.WYCISKANIE SZTANGI W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ 10 seri po 25 kg
2. POMPKI 20 seri
3. hantel 10 kg 15 seri na rękę

słaby mam ten plan ale zawsze co¶ . . .

guildwars
11-03-09, 17:46
no doping to mozesz tez miec od kolegow albo z muzyki heheh zalezy jak kto na to patrzy , jest doping genowy chiny pekin 2008 :twisted: ,ale teoretycznie tak jak napisales

guildwars
11-03-09, 17:51
tak dopiero z tym zaczynam.

Mam 17 lat

Mój plan ćwiczeń to taki jest :

1.WYCISKANIE SZTANGI W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ 10 seri po 25 kg
2. POMPKI 20 seri
3. hantel 10 kg 15 seri na rękę

słaby mam ten plan ale zawsze co¶ . . .

to sie nie dziwie ze nie ma efektow, :errf: poczytaj na forum troche o poczatkujacych treningach i diecie, zreszta masa tego jest w necie

ht
11-03-09, 18:02
nie ten dzial

vold
11-03-09, 18:29
Dział trening, dieta bo na suple chyba jeszcze za wczas a o dopingu zapomnij.

Pakierek
11-03-09, 19:51
chemia to oszukasz organizm i potem na starosc bedziesz flak bez organow wewnetrznych heheh no chyba ze bedziesz mial kase na leczenie i przeszczepy, nie ma sie co oszukiwac nawet kreatyna to chemia i w jakims stopniu watroba dostaje w pizde :twisted: pozdro

chyba troche przesadziles

przemek_yo
11-03-09, 19:55
o czym gadka, chlopak mowi ze szuka dopingu a pyta o krete, widac ze 0 jakiejkolwiek podbudowy w teorii :) =====> dla zielonych

pzdr

guildwars
14-03-09, 10:49
chyba troche przesadziles

nie przesadzilem :) powaznie ci mowie tylko o takich zeczach sie nie gada bo to antyreklama ,zobacz np pana arnolda ,przeszczep watrobki klopoty z sercem itd ,znam osobicie pana ktory jest teraz wrakiem bo za mlodu przesadzal z SAA i troche juz operacji mial , wiadomo wszystko zalezy kto jaki ma organizm i ile tego w siebie wali czy robi przerwy na regeneracje itd ,

guildwars
14-03-09, 11:02
a tu nawet jakis jego cykl pokazali :whistle: http://www.isteroids.com/steroids/Arnold%20Schwarzenegger%20cycle.html

yoshimitsu
14-03-09, 11:29
omg 100mg / day metanabolu 20 tabletek dziennie :pray: ,ladnie kiedys dawali

Pakierek
14-03-09, 18:46
nie przesadzilem :) powaznie ci mowie tylko o takich zeczach sie nie gada bo to antyreklama ,zobacz np pana arnolda ,przeszczep watrobki klopoty z sercem itd ,znam osobicie pana ktory jest teraz wrakiem bo za mlodu przesadzal z SAA i troche juz operacji mial , wiadomo wszystko zalezy kto jaki ma organizm i ile tego w siebie wali czy robi przerwy na regeneracje itd ,

acha ty mówisz o sterydach - to zgadzam sie ... bo ja myslałem ze o kreatynie

fallenursus
14-03-09, 18:53
omg 100mg / day metanabolu 20 tabletek dziennie :pray: ,ladnie kiedys dawali

teraz tez tak daja
toxycznosc metki jest neizle przesadzona :)

yoshimitsu
14-03-09, 19:20
Pakierek tak o sterydach mowilem :smile:
Fallenursus masz racje co do toksycznosci ja znal ludzi co na cykl brali po 1500 tabletek i do tego cos jescze heheh