Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : zle sie czuje po shock therapy

anonim83
10-03-09, 21:56
jak w temacie biore jedna miarke i zle sie czuje, pobudza mnie ale jednoczesnie czuje sie ze jest mi ciezko na bani, taki maly dyskomfort,biore juz drugi tydzien shock i sie organizm nei przyzwyczail, albo moze to jakas podroba? ale kupowalem ze sklepu z allegro i orginalnie zapakowane to chyba sciemy nie ma, palera mam na silowni ale czuje sie tez jakbym mial zemdlec, jestem blady i czasami pot zimny na czole jak dzisiaj az nie cche mi sie brac tego, kilka godzin po silowni czuje sie zle, mial ktos juz tak? moze dawke zmiejszyc?

Punisher
10-03-09, 22:04
No pewnie, że zmniejsz i zobacz jak sprawa będzie wyglądała i daj znać tutaj.
Tylko samym shockiem się suplementujesz?

anonim83
10-03-09, 22:10
storma mam do tego jeszcze ale po stormie wszystko ok dobre w smaku, a ten shock to nie dobre zygac sie chce ciezko to wypic takie nie dobre, mam smak winogron ciemnych, jutro wolne od treningu w czwartek zrobie z polowa miarki zobacze jak bede sie czul

Wiechu
10-03-09, 22:44
Ile gram bierzesz?

Symu
10-03-09, 23:04
anonim83 jak z kondycja u Ciebie?? ( pytam bo jest mi to potrzebne zeby odszukac ceche wspolna dla takich przypadkow ;) )

Ja tak mam po wszystkim z johimbina, nano vapora musialem zaczynac od 1/3 porcji.

lovelas69
10-03-09, 23:21
Biorę obecnie shocka i poza tym, że ma chu... smak, mogę go określić jako lizak z gumą nawalony chemią nic strasznego się ze mną nie dzieje. Zażywam jedną miarkę.

anonim83
11-03-09, 10:21
symu kondycje mam slaba troche sapie po seri;) ale to chyba nie ma wspolnego z kondycja bo pozniej dlugo po treningu jak siedze w domu i nic nie robie zle sie czuje, jutro pol miarki wezme i zobacze jak po kopie:)

Symu
11-03-09, 15:40
no właśnie zdziwie Cię ale może mieć. Przez ponad pół roku nie ruszalem d... z siedzenia i spadła mi masakrycznie kondycja. Wskoczyłem od razu na cykl z nano vaporem no i po wiekszosci porcji umieralem i takie samo działanie u osób ze słąbą kondycja mam już potwierdzone w 4-5 przypadkach. Możliwe że po prostu organizm dostaje za dużego kopa na raz.

anonim83
12-03-09, 19:10
dzisiaj wziolem pol miarki i bylo ok:) dobrze sie czulem i speed tez byl:)

NIKOLIS 168
12-03-09, 21:21
Jak dla Was Shock ma lipny smak to widze ze CP nie jedliscie :D Ale do wszystkiego sie da przyzwyczaic:D