Zobacz pełną wersję : zle sie czuje po shock therapy
jak w temacie biore jedna miarke i zle sie czuje, pobudza mnie ale jednoczesnie czuje sie ze jest mi ciezko na bani, taki maly dyskomfort,biore juz drugi tydzien shock i sie organizm nei przyzwyczail, albo moze to jakas podroba? ale kupowalem ze sklepu z allegro i orginalnie zapakowane to chyba sciemy nie ma, palera mam na silowni ale czuje sie tez jakbym mial zemdlec, jestem blady i czasami pot zimny na czole jak dzisiaj az nie cche mi sie brac tego, kilka godzin po silowni czuje sie zle, mial ktos juz tak? moze dawke zmiejszyc?
No pewnie, że zmniejsz i zobacz jak sprawa będzie wyglądała i daj znać tutaj.
Tylko samym shockiem się suplementujesz?
storma mam do tego jeszcze ale po stormie wszystko ok dobre w smaku, a ten shock to nie dobre zygac sie chce ciezko to wypic takie nie dobre, mam smak winogron ciemnych, jutro wolne od treningu w czwartek zrobie z polowa miarki zobacze jak bede sie czul
anonim83 jak z kondycja u Ciebie?? ( pytam bo jest mi to potrzebne zeby odszukac ceche wspolna dla takich przypadkow ;) )
Ja tak mam po wszystkim z johimbina, nano vapora musialem zaczynac od 1/3 porcji.
Biorę obecnie shocka i poza tym, że ma chu... smak, mogę go określić jako lizak z gumą nawalony chemią nic strasznego się ze mną nie dzieje. Zażywam jedną miarkę.
symu kondycje mam slaba troche sapie po seri;) ale to chyba nie ma wspolnego z kondycja bo pozniej dlugo po treningu jak siedze w domu i nic nie robie zle sie czuje, jutro pol miarki wezme i zobacze jak po kopie:)
no właśnie zdziwie Cię ale może mieć. Przez ponad pół roku nie ruszalem d... z siedzenia i spadła mi masakrycznie kondycja. Wskoczyłem od razu na cykl z nano vaporem no i po wiekszosci porcji umieralem i takie samo działanie u osób ze słąbą kondycja mam już potwierdzone w 4-5 przypadkach. Możliwe że po prostu organizm dostaje za dużego kopa na raz.
dzisiaj wziolem pol miarki i bylo ok:) dobrze sie czulem i speed tez byl:)
NIKOLIS 168
12-03-09, 21:21
Jak dla Was Shock ma lipny smak to widze ze CP nie jedliscie :D Ale do wszystkiego sie da przyzwyczaic:D