Zobacz pełną wersję : Jak zabrac sie za wszystko..
mam pytanie... boo kilak rzeczy mnie ciekawi nie wiem jak tam ludzie robia i sie chce dowiedziec czy jest roznica w kuciu sie w barek i w dupe? i chodzi mi o to wco mam sie zabezpieczyc chodzi mi o ilgy jakie itp ... Sogi leca prosze jezeli ktos czytac potrafi to pomoze okej ale jezeli ktos bedzie mi pier.. od rzeczy to prosze po prostu nie pisac...
ja wogole nie rozumiem o co tobie chodzi...
moze napisz raz jeszcze i tak zeby to zrozumiec, bo narazie to belkot jest...
Sorry ja tak nie raz mam ;s bo sie spieszylem ... wiec tak chcialbym sie dowiedziec co lepsze kuc sie w barek czy w dupe jakei maja byc igly zeby bylo dobrze.. te najwazniejsze rzeczy ktora sa potrzebne przy kuciu sie..
ciaastek91
10-03-09, 20:06
w dupe.
zasada jest prosta - bijesz tam gdzie mozesz bic / masz miejsce,
gosc 70kg nie bedzie bil w bray czy bica bo zwyczajnie nie ma tam miejsca na inj,
gosc z moja waga moze sobie na to pozwolic,
proste ;-)
wiadomo lepiej w dupsko... bo jak zrobisz strzała w bark to jesli bedziesz miał jakas infekcje , albo inny syf to utna ci kawałek barku fajnie nie? .. wiec lepiej mieć połowe dupy :D niż barku coo?:D
Waze 80 kg 40 w lapie siedzi to nie moge tak ? kumpel wbija w Siebie boldenon 182 wzrostu 67 kg wagi :) i jakos sie kuje w bary wiec oco chodzi ?
no stary niech sie kluje jego sprawa,
ale bije sie zawsze w stosunko najwiekszy miesien aby uniknac sytuacji kiedy zle wykona sie inj, pojawienia sie stanu zapalnego, wyplyniec soku etc...
przy twojej wadze najwiekszym miesniem jest posladek / udo,
dobrze tylko chodzi mi o efekty czy to jakies roznice sa ? ze sie w bary bede kul i beda wieksze efekty niz w dupe ?
nic z tych rzeczy. saa nie dzialaja miejscowo. ghdybym sobie wbil w glowe to bym mial wielki leb????
bijesz tam gdzie ci pasuje. byle w miesien. widizalem hardcorowca co ladowal w brzuch....
ja preferuje uda.
a jakei to maja byc igly jaki rozmiar ile ich wziac planuje 10 shotow..
dupa,uda,barki , bij 6-7 a nabieraj 9 lub wieksza
0.9-1.1 do nabierania, 0.5-0.7 do wbijania ;]
1.Gdzie ?
2.Co ?
3.Ile ?
Dojdziesz do wprawy, i sam bedziesz sobie dobieral igielki na n-ty cykl. Poza tym byl juz chyba taki temat.
miejscowy wzrost miesnia otrzymasz wstrzykujac jedynie synthol oraz formebolon, ale to juz wyzsza liga zeby walnac tyle aby miesien wygladal jak nalezy a nie przyslowiowa banka z woda,
co do igiel j/w ale nie zapomnij tez o dlugosci igiel, ja zawsze biore dlugosci:
posladki 40-45mm
uda 35-40mm
barki 30-35mm
Waze 80 kg 40 w lapie siedzi to nie moge tak ? kumpel wbija w Siebie boldenon 182 wzrostu 67 kg wagi :) i jakos sie kuje w bary wiec oco chodzi ?
eeeeeeeee dobrze zrozumiałem 182cm wzrostu i 67kg wagi bije we barki i jedzie na boldku ???? to nadaje sie do ..' NIE DO WIARY " ile on tego bolda bije w te przeogromne jak mniemam barki 0.3ml bez urazy ale dla mnie to do ogarniecia nie pojete :shifty:
do cipki se wbij !!
sorry za offtop ale poplułem monitor ze śmiechu
kolego nie pora na koks :)
juz cos mowilem na ten temat... zamknac ryje jak sie nie mowi na temat;/
dobrze tylko chodzi mi o efekty czy to jakies roznice sa ? ze sie w bary bede kul i beda wieksze efekty niz w dupe ?
z tego co wiem to nie ma roznicy :)
michał f ma racje nie ma zadnej róznicy gdzie bijesz chyba ze koksy typu tren bo są opinje ze w miejsca wkucia przy bezposrednim podaniu łaczy sie z receptorami ale jak jest naprawde niewiem z regóły wchłaniany jest przez tkanke miesniowa do krwiobiegu
Nawet tren nie ma z tym nic wspólnego gdzie go wbijesz, jedynie synthol itp., który działa miejscowo ale nie można go zaliczyć do dopingu, z konkretniejszych środków co brałem osobiście to (igf1 lr3) bijesz bezpośrednio w mięśnie które trenujesz.
Jedynie efekt chwilowy po wbiciu np w barki lekka opuchlizna i drobne laiki się rajcują że jest efekt.