Zobacz pełną wersję : Czy to nerki?
Zakupiłem sobie białko Ostrowia od czasu gdy je pije czuje ból w okolicach prawej nerki.Ból się się nasila gdy biorę głęboki wdech. Nigdy nie miałem kłopotów z nerkami. Może to coś innego?
Ostrowia nie ma z tym nic wspolnego raczej ... a jakiejs kretki w za duzych dawkach nie bierzesz ?
Najprościej wybrać się do specjalisty. Lekarz trafniej stwierdzi niż użytkownicy:smile:
Lekarz trafniej stwierdzi niż użytkownicy:smile:
nie wierzysz w nas ??? a tak na serio to jak nie przejdzie to tylko Ci lekarz zostaje ...
Wierze, ale ty nie zobaczysz z bliska :)
Wierze, ale ty nie zobaczysz z bliska :)
wiem wiem zartowalem :smile:
Takze jak nie przejdzie to lekarz:lol:
Chłopie ty masz kamienie nerkowe jak na moje oko, Idź do lekarza jak najszybciej
W najlepszym wypadku litr-dwa wody na raz i siu siu kilka razy dziennie, w najgorszym cię pokroją... U mnie połowa rodziny ma przez to blizny po szwach na plecach
Biegiem do doktora puki jeszcze jesteś w stanie chodzić, czy mam rację się okaże
Biernaczek
10-03-09, 19:39
Może to być mięsień nadwyrężony, poczekał bym parę dni,możesz kupić maść rozgrzewająco, jak nie przejdzie idź do lekarza.
YoDa sam jesteś jak ten kamień, miałem podobną sytuacje jak kolega,sąsiadka też mi powiedziała tak jak ty, zrobiłem USG i było OK, kamień na nerkach to nie tylko poddczas oddychania się czuje ból,gdyby miał kamienie to by chodził i stękał.
Kamienie usuwają laserowo,chyba,że są duuuuże, a pokroić to można świniaka.
Nie stresuj chłopa!
dzbanekzwd
10-03-09, 20:08
a jak starasz się dół pleców wygiąc do przodu to sie nasila ? miałem podobny motyw i właśnie po ostrowi. a jak palisz szluga to też sie nasila ? (0 ile palisz)
Dzięki panowie za rady. Poczekam jeszcze parę dni jak nie przestanie udam sie do lekarza. Ból nie jest silny wiec wytrzymam tylko lekko kuje. Ale wiadomo nerki ważny narząd nie można lekceważyć pozdrawiam
robiles ostatnio ciezki trening na plecy?
albo może sie nie wyspales, byles krzywo ulozony podczas snu?
mialm to samo wczoraj i martwiłem sie bo jem ostrowie od paru lat nieprzerwanie i skoczylem mono na duzch dawkach. Przestraszyłem sie ze to to ale poprostu źle sie wyspalem
jak ci nie ustepuje to odstaw ostro na tydzinen dwa i sprawdz rożnice
Moze kolke masz :p
To moze byc wszystko, poobserwuj.
Biernaczek
12-03-09, 09:25
Weście ludzie nie przeżywajcie, bo zaraz wynaleziecie u niego 3 nerkę.