PDA

Zobacz pełną wersję : Mój cykl

bobo09
10-03-09, 18:04
Siemanko... ; ) otoż przybywam po rade ;) a mianowicie... zaopatrzyłem się ostatnio w Mutant Massa , XPanda i posaidam jeszcze Mono... moje pytanie brzmi jak powinienem to rozpisac i dawkowac aby osiagnac maksymalne efekty. Osobiście wymyśliłem 2 opcje. Już je wam przedstawaim :
I OPCJA:
DT : Mono na czczo , Mutant Mass po lekkim śniadaniu , Mutant Mass po obiedzie tak jakieś 30 - 40 min przed treningiem, XPand zaraz po treningu no i Mutant Mass tak 20 min po treningu.

DNT: XPand , Mutant Mass po lekkim śniadaniu , Mutant Mass po obiedzie, Mutant Mass po kolacji.

II OPCJA:
DT: Mono na czczo , Mutant Mass po lekkim śniadaniu , Mutant Mass po obiedzie , Xpand 25- 30 min przed treningiem, XPand 40 min po treningu no i Mutant Mass po kolacji

DNT: Mono na czczo, Mutant Mass po lekkim śniadaniu , Mutant Mass po obiedzie, Mutant Mass po kolacji.

Proszę o wszelkie korekty i dobre rady ;) z góry serdecznie dziękuje xD

Sosna91
10-03-09, 18:11
ja bym wziął 2 opcje. ale Mutanta z rana nie brał po lekkim sniadadniu tylko zdjad porządne śniadanie i dopiero za jakeis 2-3h zjadł mutanta. ale nie iwem o jakich porach jadasz dokladnie wiec ciężko powiedziec.

bobo09
10-03-09, 20:08
Mutant Massa jem rano zawsze przed szkola... bo do budy raczej nie bede nosil.I daltego jem go zaraz po lekkim śniadaniu i gdy tylko przekrocze próg szkoły to wpierdzielam pożądne śniadanie :)

Sosna91
10-03-09, 20:41
hmm ja tam w szkole zawsze pije i nie mam z tym problemów ;) ale jak tam chcesz :)