Zobacz pełną wersję : Termo Speed extreme + kre alkalyn
Jakie ilosci i kiedy brac, żeby byly najlepsze efekty? Jak łaczyc?
Tak polecił mi sprzedajacy... Czyli te połaczenie nie ma sensu? Jestem poczatkujacym
Biernaczek
10-03-09, 16:32
spalacz i kreatyna?:<
Dlaczego nie??
Stacki ze spalaczami, można uzyskać suchą masę.
dzbanekzwd
10-03-09, 17:28
ale początkujący jesteś kreatyna odpada ... ze spalaczem też byś mugł poczekać.
czytaj, bo nawet nie napisałeś jakich efektów oczekujesz...
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=487
Więc tak.
Mam 17 lat 183 wzrostu ważę 85 kg. W wieku 14 lat regularnie ćwiczyłem kulturystyke przez 8 miesięcy, po czym zrezygnowałem, gdyż uważam ze to był za mały wiek. Dziś chce powrócić do tego pięknego sportu, ale trochę obrosłem w zbędny tłuszcz... Poszedłem dziś do sklepu z odżywkami i właśnie taki zestaw zaproponował mi sprzedajacy. Wlasnie na waszym forum dowiedziałem się, że najlepiej spalić ten niepotrzebny tłuszcz przed zaczęciem treningów. Napewno myslicie, że chce łatwym kosztem pozbyć się " feciku" ale tak nie jest. Biegałem, pływałem robiłem wszystko, ale nic nie dało. Dlatego zdecydowałem się na spalacz. Chciałbym wlaśnie w ten sposób zrzucić ten "płaszcz". Zakupiłem także na początek atlas, więc ten spalacz i kreatyna nie będa na sucho. Proszę o opinie
Biernaczek
10-03-09, 21:37
Biegałeś,pływałeś, robiłeś wszystko? Czy oby o czymś nie zapomniałeś?
Myślę,że twój problem tkwi po prostu w twojej diecie,której nie ma.
Bez sensu niestety moim zdanime brac spalacz i krete jeżeli bez nich nic nie leci. Jak bedziesz na spalaczu raczej bedzie tak samo bo to nie są spalacze "kosy".
jak dieta byla jak dieta jest caly czas, wszyscko co jemy to dieta tylko 3eba patrzec co do buzki sie wklada:) pozdrowienia
Wlaśnie układam sobie diete co do spalacza.... Przedtem była, ale nie taka jaka miala być... Więc co z tym połaczeniem???