Zobacz pełną wersję : Czy moge zacząć rzeżbę czy musze jeszcze zrobić mase
Witam mam 22 lata 170cm wzrostu i 68kg wagi.Czy mogę zacząć trening na reżbe czy musze jeszcze nabrać masy mięśniowej.Narazie posiadam dwie hantle po 5kg ale mam zamiar kupic wieksze.Czy narazie one wystarczą???
nie masz czego narazie rzezbic ;) a hantle same to naprawde skromnie ... rob trening domatora :
http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.htm
i dokupuj sprzetu bo cienko jest narazie ;)
ale taki trening domatora cos daje sa jakies efekty
slim shady
09-03-09, 20:11
zawsze cos daje, ale na siłce wiadomo ze lepiej
Lulek: Efekty są, przecież gdyby nie było to by kolega wyżej nie poleciał czyż nie?. Żeby rzeźbić trzeba mieć z czego.:smile:
Słuchaj to zalezy co chcesz osiągnąc ale jesli ci zalezy na ładnej sywetce czy koloryferku to rób duzo brzuszków podciągniec na drążku itp.a napewno zobaczysz dobre efekty i to bez siłowni.Zrzuc fat troche pobiegaj a później dokup sobie jaies hantle i ci wystarczy powiedz jeszce co tak dokładnie chcesz osiągnąc.To ze wazysz 65 kg to nie znaczy ze nie masz tłusczyku:Dpisz podpowiem chetnie
przedwszystkim zależy mi na sylwetce.tłuszczyku cos napewno jest ale raczej jak to mówią mam sylwetke taka ubita.Noi jeszcze w bicepsie mam 33cm a w klatce 103.chciałbym zeby tak biceps poszedł okilka cm w góre noi reszta to nardziej chodzi mi o rzezbę, bo na wygladaniu jak pudzian to mi nie zalerzy