PDA

Zobacz pełną wersję : redukcja tłuszczu/zmiana treningu?

wilczasty
09-03-09, 19:44
Witam mam 19 lat, 178cm wzrostu, ważę około 76kg. Chciałbym pozbyć się trochę tkanki tłuszczowej i stracić około 4-5kg Mam taki problem, że według mnie rozkłada mi się ona nierównomiernie, Barki,nogi, ręce itp to nie jakiś wiekszy problem ,ale mam brzuch jak worek na kartofle (częściowo od piwa). I własnie tego brzucha chciałbym się pozbyć. Nie stosuję żadnej diety jeszcze, ćwiczę na siłowni 4 razy w tygodniu, czasami 5 (jednak żadnego ćwiczenia typowo na brzuch). Zawsze robię po 4 serie ćwiczeń po 10 powtórzeń, z ostatnia seria z obciążeniem, które już zbliża się do mojego limitu. Kupiłem HMB na redukcję tłuszczu ,ale mam po nim reakcje alergiczne lub coś innego więc nie mogę go stosować. Mógłby mi ktoś podrzucić jakąś dobrą dietę dla kogoś kto ma stały dostęp do siłowni, lub jakieś rady co do treningu? Jeśli jest podobny temat proszę dać mi znać i usunąć ten

007
09-03-09, 19:48
low carb

wilczasty
09-03-09, 19:51
a troszkę dokładniej?;p

007
09-03-09, 19:53
jest to rodzaj diety,wbij w wyszukiwarkę

dieta low carb

Jolly
09-03-09, 20:14
Sama dieta nie wystarczy. Potrzebne są jeszcze treningi. Najlepiej interwały(HIIT), bo aeroby są słabe. W razie potrzeby napisze jak należy prawidłowo wykonywać HIITa.

//Jolly