PDA

Zobacz pełną wersję : Nieszkodliwy spalacz tluszczu

Stivo
09-03-09, 12:28
Witam. Mam 17 lat 84 kg i 182cm wzrostu, jednak moja rzeźba jest beznadziejna, gdyż przykrywa ją gruba warstwa tłuszczu.
2 lata temu ćwiczyłem intensywnie przez około 6 miesięcy kulurystykę lecz jednak zaprzestałem tego gdyż uznałem że bylem za młody. Teraz pragnę wrócić do tego cudownego sportu. Postanowiłem, że od dziś będę robił A6W i zacznę treningi na siłowni.
Chciałbym was prosić o pomoc w wyborze spalacza tłuszczy gdyż "oponka" to mój duży problem od zawsze. Intensywnie ćwiczac nie umiałem się jej pozbyć. Pomóżcie mi dobrać odpowiedni NIESZKODLIWY spalacz.
DZiekuje
Stivo

dzbanekzwd
09-03-09, 12:45
Nieszkodliwy Spalacz To Dieta ... ew. L-Karnityna

Stivo
09-03-09, 12:46
A jakie są skutki uboczne stosowania takich suplementów? Co byś mi polecał?

grochos
09-03-09, 15:02
najpierw zgub oponke bez tego wg mnie troche szkoda isc na silownie gdyz pierwszym planem treningowym bedzie masa co nie bedzie sprzyjalo gubieniu oponki. Oponke wg mnie mozna spalic w ciagu miesiaca chyba ze jest nieco wieksza to 2.

Wiec a6w bardzo dobry pomysl jak na pozbycie sie fatu. Przedewszystkim dieta i aeroby.
W diecie staraj sie wyeliminowac wegle i tluszcze. przedewszystkim bialko. Oczywiscie zero slodyczy fastow itd. najlepiej pij bardzo duzo wody i herbaty.

5 dni przeznaczaj na aeroby (umiarkowane tempo okolo 1h) rowerek bieganie basen itd.

Dozuc do tego claburexin albo jakas eL-carnityne... bedzie ok.

po miesiacu jak zobaczysz efekt smigaj na silownie i masuj...

grochos
09-03-09, 15:05
Acha i nie martw sie o efekty uboczne;)

w sumie gdy wezmiesz jakis spalacz (JET fuel itd) za pozno to mozesz miec lekkie problemy ze snem, takze polecam aeroby robic w miare rano

Stivo
09-03-09, 15:40
A co dokładnie polecasz za preparat?

Symu
09-03-09, 16:10
Grochos rozumiem że spalacze na johimbinie uważasz za bezpieczne?? Bo dla mnie to jest dośc niebezpieczna substancja.

Spalacze mogą szkodzić w zasadzie w 2 strony: 1) zazwyczaj jest w nich kofeina i podobne co wiaże się ze wszystkimi skutkami ubocznymi jak właśnie po kofie - wypłukiwanie magnezu, zwiekszenie cisnienia..........
2) brane na czczo moga draznic sluzowke zoladka

Na pierwsze spotkanie ze spalacze cleburexin lub scorch.

kastorius
09-03-09, 16:51
spalacze tłuszczu to tremogeniczne preparaty któe podwyższają temperaturę ciała, i przyspieszają metabolizm. Wzbogacone są również w srodku pobudzające. Nieporządane efekty to przy nadmiernym stosowaniu mozesz mieć lekka kołatkę, albo kłucie serca. U niektorych moze wystapic efekt nadmiernego pocenia sie.

kastorius
09-03-09, 16:52
na pierwszego strzala polecam CLEN BUREXIN

Stivo
09-03-09, 18:20
A moze jakieś wskazówki czego się wystrzegać? Mam zamiar jutro przejśc sie do sklepu

grochos
09-03-09, 18:58
troszke nie rozumiem - przeciez powiedzialem ze napierwszy raz polecam "cleburexin" chociaz mialem na mysli CLEN BUREXIN. a wydaje mi sie ze spalacze nie sa bardziej niebezpieczne niz np, shock therapy, kreatyny czy cokolwiek innego(nie liczac suplementow). Jesli chcemy wyszukiwac przypadki w ktoych odzywki moga szkodzic to prosze bardzo... znajdz jedna odywke ktora nigdy nikomu nie zaszkodzila. wszystko trzeba brac z glowa i trzymac sie glownych wskazowek sprzedawcy czy wytycznych na opakowaniu. . . to co dotknelo mnie po spozywaniu spalaczy to bezsennosc dlatego o niej napisalem...

futrix
11-03-09, 15:08
CLA + green tea ci na bank nie zaszkodzi
za 90 tabsów dałem 45 zł
3 na dzień się łyka

spać bedziesz mogl na bank :)

moze az tak skuteczne juak wyzej wymienione nie jest ale bezpieczne napewbno

simpoz
13-03-09, 10:17
Cla + green ea ale to tylko długofalowo trzeba brać i nie szkodliwe jest akie słabe spalacze jak therm line 2 czy thermo speed nie wiem czy wogóle mogą zaszkodzić bo są lightowe co do mocniejszych hm nie brałem :) Moge powiedzieć że brałem t.s.e. + cla do tego mialem diete 3 razy hiit w tygodniu 2 razy aeroby żeby była różnorodnośc i efekty będą :) ja mocniejszych spalaczynie próbowałem ponieważ miałem kiedys problemy z serduchem

Kidler
13-03-09, 15:30
podczepiając się do tematu słyszałem że podobno też z Olimpa TSE jest dobry na 1 raz polecacie go;>? bo miałem zamiar sobie go kupic :)

Jolly
13-03-09, 15:36
Powiem tylko tyle: Każdy spalacz jest nie szkodliwy o ile korzysta się z niego według wskazań na ulotce. (oczywiście pomijając sytuacje gdzie osoba ma awersie na jakiś składnik). Poza tym jest jeszcze kofeina, której niektóre osoby nie mogą brać. Generalnie rozsądnym rozwiązaniem jest skontaktowanie się z lekarzem lub dietetykiem przed rozpoczęciem cyklu.

//Jolly

yoshimitsu
13-03-09, 15:44
jak kofeinke to polecam brazylijska guarane , sam stosuje i jeste zadowolony

Symu
13-03-09, 17:20
Nie zgodze się że każdy spalacz jest nieszkodliwy.
Popatrzmy na najpopularniejsze spalacze: tight, venom, redline, jet fuel, hydroxycut. Wszystkie z joha badz czyms mocniejszym IMO to juz moze dac sercu wycisk.

Z "bezpiecznych" ale tez niekoniecznie zdrowych scorch, clenurexin, tse. Czy taka dawka stymulantow jest zdrowa?? Czesto dzienna dawka stymulantow odpowiada kilku-kilkunastu kawom.