Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak jest z Clomidem??

Biernaczek
08-03-09, 20:36
Jak w temacie.
Clomid jest na receptę czy nie? dostane go w aptece bez recepty czy też nie?
Zawszę byłem tego zdania, iż clomid jest na receptę ale ostatnio przeglądałem parę for kulturystycznych i niektórzy piszą, iż clom mogę dostać w aptece bez recepty płacąc 100% ceny a za to co bym miał zapłacić w aptece to połowę tego co na czarnym rynku. Jest sens iść do apteki i zapytać się czy sprzedadzą czy nie?

lg team
08-03-09, 20:43
Clostilbegyt jest na recepte i jest refundowany - cena 4zl z groszami,
bez recepty idzie wyciagnac z apteki ale bez refundacji za 15zl z groszami,

najlepiej poslij laske ze jej braklo a gino jej przepisal i powinno przejsc jak nie w jednej to w drugiej aptece,

nie namawiam do takich praktyk!
to jest jedynie moje wlasne zdanie n/t!

Biernaczek
08-03-09, 20:49
Dzięki!
Jutro albo we wtorek będę w aptece(najpierw ja spróbuje,później wyśle laskę) i napiszę co z tego wyszło.

pomeran
08-03-09, 21:10
Ja zawsze wysyłałem laskę i kupowała bez żadnego problemu

vold
09-03-09, 08:05
Jest na recepte, nie ma opcji kupna bez niej, co nie znaczy że jak pójdziesz i ładnie poprosisz że kobieta potrzebuje bardzo szybko i doniesiesz recepte to się nie ulituje i nie sprzeda, jak magisterek jest ok lub Cię zna to nie będzie problemu, ale napewno jak mu nie doniesiesz recepty to już drugi raz Ci nie sprzeda.

Biernaczek
17-03-09, 16:07
Wczoraj byłem a aptece,chciałem kupić clom i oczywiście nie sprzedała bo na recepte :]
Za jakiś czas wysłałem swoją pannę iiii kupiła :]
lg dzięki za pomysł. Gdybym pewnie nie zrobił tak jak pisałeś to musiał bym kupić od typa,który chciał 40pln za 15sztk.

polo
17-03-09, 16:18
i po ile kupiłeś clomid w aptece ???

Biernaczek
17-03-09, 16:25
Tyle ile napisał lg

vold
18-03-09, 12:20
No ale niestety nie zmienia to faktu że jest na recepte, jako środek hormonalny i napewno jak jeszcze pójdzie do tej apteki to pocałuje klamke.