Zobacz pełną wersję : Jolly
4 Lata ćwiczeń, w większości jednak wydolnościowe. Oceniajcie.
//Jolly
pawelek616
07-03-09, 18:10
Bardzo fajnie. Dużej masy nie ma ale każdą partie masz rozwiniętą. Jak ze wspopagaczami i osiągami???
pan.wiesiu
07-03-09, 18:16
ladna, wysportowana sylwetka. gratuluje!
powodzenia w nabieraniu masy ;)
pozdrawiam;
wiesiek
Prezydent_1c
07-03-09, 18:33
Fajna sylwetka.
slim shady
07-03-09, 18:42
ile masz wzrostu wagi, brałes coś "mocniejszego" ? i jakie rekordy i wymiary
Wzrost: 188cm
Waga: 82kg
Bic: 42cm
Przedramie: 34cm
Reszty nie mierzyłem ostatnio ;>
Rekordy:
Klata: 130kg
Martwy Ciąg: 210kg
Wspomagacze: 3 lata temu 3 cykle kreatynowe, potem przestałem. Obecnie w większości ćwiczę wytrzymałość, aerobik etc. Jestem instruktorem w klubie fitness.
//Jolly
ładna sylwetka. gratuluje ;)
Gratulacje !!! Bardzo ładnie
dzbanekzwd
07-03-09, 19:25
jak oglądam takie wątki w foto gallery to żałuje że dzisiaj mam nietreningowy, bo bym miał zajebistą motywacje. Bardzo Ładnie / Sog
Jak dla mnie n1 :) Sylwetka sportowca :)
jak oglądam takie wątki w foto gallery to żałuje że dzisiaj mam nietreningowy, bo bym miał zajebistą motywacje. Bardzo Ładnie / Sog
hehe :D
Thx za pozytywne komentarze :).
ładna sylwetka, do takiej własnie dąże sog :)
Wieczorem postaram się wrzucić nowsze fotki, bo te są sprzed ok 4 miesięcy.
//Jolly
Mnie się podoba taka sylwetka, nie tylko masa się liczy ;)
Pozdrawiam
e no chłopie gitara :lol:
daze do takiego czegos ... ale kiedy to bedzie ( czy wogole bedzie ):smile:
Dziwi mnie to że piszecie że mało masy , jak dla mnie sylwetka godna pozazdroszczeniu.. pozdrawiam sog wędruje ...
No no dobrze wygladasz, w koncu masa to niewszystko;) sog oczywiscie leci
pozdrowka
No masz się już "w czym" pokazać:D Sylwetka zajebista:D
Pozdro!!
Dla mnie jest spoko. Nie chcę zbyt umięśnionej sylwetki :smile:
//Jolly
Git sylwetka , mięśnie rozwiniętę równomiernie , spoko mięśnie brzucha , a no i pozazdrościć obecnej pracy :)
heh praca jak praca... ale założę się, że z tego nie da się wyżyć więc pewnie praca w klubie to tylko tak żeby dorobić :)
Otóż to. Praca jest na pół etatu. Mam jeszcze studia :smile:
powiedz mi jak idzie ci ta praca w fitness klubie?i jak łączysz to ze studiami?nie masz żadnych komplikacji wiesz że tu godziny na uczelni a tu trzeba isc do prcy itp.odp jak możesz na PW. bo sam zamierzam tak połączyc tak swoję studia, a co do fotek to naprawde spoko bez przesady i to jest chyba najlepsze rozwiązanie a nie szprycowanie sie na maxa i potem same problemy z krzyżem itp.popieram taką kulturystykę.
Kolego ja pracuje na pełen etat i studiuje dziennie jestem obecnie na studiach 2 letnich magisterskich... i sobie radzę, mam czas na wiele innych rzeczy... tylko Ci, co nic nie robią nie mają czasu !
Micek:Nie ma tragedii. Studia mam dzienne, uniwersytet blisko. Co do fitness-clubu to godziny pracy oczywiście po uczelni(która mimo swojej renomy nie jest zbyt wymagająca, jak to studia). Da się żyć i kasa jest :smile:
//Jolly
to jest własnie zajebiste że robi sie to co sie kocha i jeszcze z tego kasa jest mam nadzieje ze mi tez sie tak uda.pozdrawiam
Damian st-ce
29-03-09, 13:14
to sie nazywa apogeum szczęścia :)
Nie przesadzajmy :lol:. Aż tak dużej kasy to z tego nie ma niestety :errf:
//Jolly
LoL hehehe jakie wyniosłe wypowiedzi :)
mój znajomy zarabia marne grosze w fitness clubie- raczej traktuje to bardziej jako rozrywkę i hobby niż źródło dużego dochodu :)
P.S Nie ma lekko, w Polsce nie dadzą Ci zarobić :)
Taa, bo na 1\2 etatu to się zarabia raczej marne grosze :sick:
//Jolly
Początkująca
18-04-09, 14:10
oO ;D extra
jakos specjalnie extra to jeszcze nie jest, ale dziex ;p
swietna sylwetka. do czegos takiego wlasnie dążę ! wole miec tak wyrzezbione cialo i byc wysportowanym a nie grubasem dla ktorego poza silownia sport nie istnieje ! SOG i powodzenia dalej :)
Anaboliczny Koks
19-04-09, 12:07
No i tak właśnie chciałbym wyglądać :)
odswiezyles temat to zapodaj jakies nowe fotki :P
Przymierzam się do tego...
edward3213
18-08-09, 13:47
wow, łap soga
Witam.
No kolega bardzo ładnie.
Jedna sprawa którą zauważyłem, to b. długie ręce masz ziomek jakiś boks może ?
Jak nie to zacznij masz tendencje. Pzdr.
Jolly teraz tak patrze, to żeś ładnie w ch*j poszedł na sile od marca. Wyciskałeś 130 kg, a teraz rekord 160? Tak samo masa, 10 kg w kilka miechów. Jestem pod wrażeniem :)
hehe, powiedz mi co jesz, a ja ci powiem kim jesteś :rockon:
wrzucaj foty jolly, bo jak nie zobacze to nie uwierze :shifty:
pozdro
mam nadzieje ze jak jutro wejdę na forum to już ujrzę gladiatora o ksywie Jolly :P
slim shady
20-08-09, 02:50
nie meczcie tak chłopaka, jest na redukcji - jego miesnie słabo sie prezentuja, wiem cos o tym bo sam jestem na koncowce i wygladam jak wrak człowieka,
Jolly teraz tak patrze, to żeś ładnie w ch*j poszedł na sile od marca. Wyciskałeś 130 kg, a teraz rekord 160? Tak samo masa, 10 kg w kilka miechów. Jestem pod wrażeniem :)
Rekord to podchodzi pod 160, ok. 160 jest, a 10kg to 10kg, połowa tłuszczu...
Fotek na razie to ja nie wkleje.
Niezły brzuch :] łap soga :D
Uważam że brzucha nie mam idealnego, ale dzięki :)
PS, nie zauważyłem...
Witam.
No kolega bardzo ładnie.
Jedna sprawa którą zauważyłem, to b. długie ręce masz ziomek jakiś boks może ?
Jak nie to zacznij masz tendencje. Pzdr.
Ćwiczyło się, hehe!
Jolly wstawiaj te fotki po redukcji !!!:yawn:
Nie ma tej foty, no redukcja nie zakończona. Obecnie na samej diecie sobie jadę bo nie mogę biegać.