Zobacz pełną wersję : poczatek
witam ;)
zakupilem dzisiaj 100 tabletek MEty i 15 strzalów Omki.
czy moglbym prosic kogos o rozpisanie cyklu :)
dodam ze jest to moj pierwszy cykl ...
i jeszcze jedno pytanie : co na odblokowanie po takim cyklu ?? ;)
i ewentualnie jakies rady...
bardzo bym prosil o konkretne odpowiedzi :)
pozdrawiam
staz... wiek... przebute cykle ... suplementacja jak byla jakas... i czy masz diete ?
mam 19 lat
cwicze 2 lata
to moj 1 cykl
do tej pory kreatynka i 2 gainery
no to chlopie koks nie dla Ciebie ... masz tyle supli do wyboru ze szkoda gadac ... jak kretka podzialala to bierz znow mono lub jablko i pnij sie w gore z sila supli a nie sterydy odrazu... dopracuj diete ... jak braki sa to uzupelniaj ja gainerami lub bialkiem i wystarczy... efekty gwarantowane:smile:
to moj wybor . iprosilem o konkretne odpowiedzi a nie wywody np suplementow i kwestii moralnych czy powinienem brac koksy czy nie:)
bardzo prosze o rozpisanie cyklu :)
pozdrawiam
1-4 meta 20mg ed
1-8 omo 250mg e5d
i wypierdalaj jak dobrze rady masz gleboko w dupie!
tee doradca ...miales ciezkie dziecinstwo? a doradzisz mi jak wrzucac gnoj..prosze o rozpiske ;D nie no masz sprawe pisz
ziom
spojrz w lustro bez koszulki to moze dotrze do lba kto ma ciezko ;-)
pierwszy cykl. postaw na jeden srodek. z tych co masz bym wszamal mete. omena sprzedal komus innemu lub zostawil sobie na pozniej. a najlepiej kupil propka lub npp. i polecial 1 cyklon ktoryms z tych srodkow.
Szkoda gadać. Pokory troche...
staz... wiek... przebute cykle ... suplementacja jak byla jakas... i czy masz diete ?
ty umiesz michał czytac???
i wypierdalaj jak dobrze rady masz gleboko w dupie!
sog!!!
szkoda ze młodzi nie słuchaja rad i jeszcze cos urują takim to trzeba tren solo doraca na 1 cykl jak to mówi przysłowie .. kto nie słuch ojca matki to psiej skóry posłuch ... czy jakos tak
ty umiesz michał czytac???
trzeba sie najpierw dowiedziec o to co zapytalem aby doradzac !! chcialem mu to odradzic ale skoro taki zaparty to nie pisze juz nic w tym temacie... ale napewno tez nie napisze w temacie gdy bedzie płakał ze ma cyce jak donice i nie wie po czym mu sie takie cos zrobilo:lol:
P.S Czasem warto komus odradzic koksow niz odrazu podac rozpiske... nie raz tak mialem ze mi pozniej za to dziekowali :smile: pzdr
1 - 5 meta 15mg ed
1 - 8 omo 250mg e5d
Na drugi raz pierwsze pytaj a potem kupuj bo są zdecydowanie lepsze opcje na pierwszy raz.