Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prosze o porady odnośnie mojego cyklu z meta

Berthu
07-03-09, 16:34
cześć, chciałbym przedstawić wam swój cykl i poprosić doświadczone w temacie osoby o rady, lecz tylko te naprawde dobrze doswiadczone. waze 75 kg mam 180 cm wzrostu ogolnie jestem bardzo sprawny fizycznie, mam niewiele sily ale strasznie powoli sie mecze, na drążku podciągne sie 14 pełnych razy, na klate 67 kg podniose kilka razy zrobie okolo 50 pompek cwiczylem okolo 5 miesiecy na silowni i 5 miesiecy w domu lecz w głównej mierze na rzeźbe ponieważ jeżdżąc wyczynowo na rowerze i grajac duzo w pilke nie zależalo mi na masie. Teraz postanowilem nieco przytyć :D mam 200 mety eap oraz 6 tygodniowy zapas, cynku, sylimarolu, minerałoów witamin top 10, vita minera, tranu z omegą3, białka olimp System Protein 80, potasu, i po cyklu kreatyne i clomid. W poniedziałek ćwicze biceps i przedramie we wtorek klate w srode wolne w czwartek barki i kaptury a w piatek triceps i plecy, na wszystkie partie miesni robie 4 rozne cwiczenia po 4 serie tak aby ostatnie 8 powtorzen w danym cwiczeniu bylo masakrycznie ciezkie do zrobienia ale mimo wszystko wykonalne.
Nie stać mnie na diete mimo to jem bardzo duzo w tym duzo owocow i warzyw.
Chce przytym podkreslic ze mam strasznie szybką przemiane materii i stosunkowo długie ramiona.
To jest cykl mety
1tydz. 3334333
2tydz. 4445444
3tydz. 5556555
4tydz. 6667666
5tydz. 5556555
6tydz. 4445444
To jest moj plan zazywania witamin i tego wszystkiego
rano: 6 płaskich łyżeczek białka, tran w trakcie jedzenia, vita miner, potas sylimarol, meta
popludnie: obiad, witaminy i minerały top 10, sylimatol, meta
godzine po obiedzie trening a 10 minut po treningu 6 płaskich łyżeczek białka
wieczór: jedzenie, cynk, potas, meta
bardzo prosze o dobre i sprawdzone porady dziekuje :)

michal_f
07-03-09, 16:40
stary z twoim stazem 10 miesiecy to ty mozesz miec efekty jak po mecie ale nie biorac jej ;) dobra dieta i bedzie roslo... no moze przesadzilem ze tak samo jak po mecie ale przyblizone wyniki:smile: a i jak bierzesz koksy to musisz miec diete dopracowana i zwiekszona jeszcze bardziej niz przy normalnym treningu na sucho... takze jak nie masz diety to nie wiem czy jest sens brac ta metke ...pzdr

andrul
07-03-09, 17:02
dokładnie zgadzam sie z Michałem f pocwicz na suplach , a twój cykl jst do bani jakies piramidki sa bez sensu metka uzyskuje potege działania około 14 dnia wiec albo trzymasz stałe stezenie 20-30mg ed albo pierwsze 3 tyg jedziesz wyzej a potm temperujesz do 20 mg jednak pierw pocwicz na kreatynce , jakis boosterach no itp. teraz masz tego w bród ja nie miałem takich mozliwosci to sie siegało po koks

lg team
07-03-09, 17:10
nie znasz sie na niczym, poczawszy od tego jak jesc, jak cwiczyc,

jak nie masz kasy na diete to zamiast kupna mety trzeba bylo kupic kreatyne,

idz do dzialu trening i dieta - niech chlopaki ci pomoga jak dla poczatkujacego bo trudno twoj staz nazwac jakims stazem,

dopingu nie ruszaj i do dopingu nawet nie zagladaj,

vold
09-03-09, 08:14
Od dopingu trzymaj się z daleka ale do działu zaglądaj, czytaj, szkol się kiedyś może się przydać ale nie teraz.

Berthu
13-03-09, 23:49
faktycznie to glupi pomysl nie bede tego bral zjadlem 46 tabletek wsumie daje duzo strasznie ale wole z tym poczekac musze poprosic kogos o pomoc w ulozeniu calego cyklu na zwyklych odrzywkach

Berthu
13-03-09, 23:49
chyba nie musze sie odblokowywac po tym?

fallenursus
14-03-09, 02:16
cześć, chciałbym przedstawić wam swój cykl i poprosić doświadczone w temacie osoby o rady, lecz tylko te naprawde dobrze doswiadczone. waze 75 kg mam 180 cm wzrostu ogolnie jestem bardzo sprawny fizycznie, mam niewiele sily ale strasznie powoli sie mecze, na drążku podciągne sie 14 pełnych razy, na klate 67 kg podniose kilka razy zrobie okolo 50 pompek cwiczylem okolo 5 miesiecy na silowni i 5 miesiecy w domu lecz w głównej mierze na rzeźbe ponieważ jeżdżąc wyczynowo na rowerze i grajac duzo w pilke nie zależalo mi na masie. Teraz postanowilem nieco przytyć :D mam 200 mety eap oraz 6 tygodniowy zapas, cynku, sylimarolu, minerałoów witamin top 10, vita minera, tranu z omegą3, białka olimp System Protein 80, potasu, i po cyklu kreatyne i clomid. W poniedziałek ćwicze biceps i przedramie we wtorek klate w srode wolne w czwartek barki i kaptury a w piatek triceps i plecy, na wszystkie partie miesni robie 4 rozne cwiczenia po 4 serie tak aby ostatnie 8 powtorzen w danym cwiczeniu bylo masakrycznie ciezkie do zrobienia ale mimo wszystko wykonalne.
Nie stać mnie na diete mimo to jem bardzo duzo w tym duzo owocow i warzyw.
Chce przytym podkreslic ze mam strasznie szybką przemiane materii i stosunkowo długie ramiona.
To jest cykl mety
1tydz. 3334333
2tydz. 4445444
3tydz. 5556555
4tydz. 6667666
5tydz. 5556555
6tydz. 4445444
To jest moj plan zazywania witamin i tego wszystkiego
rano: 6 płaskich łyżeczek białka, tran w trakcie jedzenia, vita miner, potas sylimarol, meta
popludnie: obiad, witaminy i minerały top 10, sylimatol, meta
godzine po obiedzie trening a 10 minut po treningu 6 płaskich łyżeczek białka
wieczór: jedzenie, cynk, potas, meta
bardzo prosze o dobre i sprawdzone porady dziekuje :)

mamlepszy cyklon dla ciebie chlopie

1 300gramowy kawal wolowiny,1 duzy pieczony ziemniak+brokuly

cykluj to co 3 godziny 5 razy dziennie a urosniesz lepiej niz na mecie

calkiem serio!