PDA

Zobacz pełną wersję : porada dla zielonego

bolo119
07-03-09, 12:42
witam wszystkich mam małą proźbe do wszystkich którzy sie znają na kulturystyce najlepiej od niedawna zaczołęm intensywnie wiczyc kiedyś cwiczyłem potem przestałem ale mniejwięcej wiem oco w tym sporcie chodzi teraz ma taką prośbe aby ktoś pomógł mi to wszystko ogarnąc i wytłumaczyc na chłopski rozum jakie odżywki kupic jak je brac no i chcem sie wspomuc troche sterydami mam na myśli winstrol do ustnie czy trzeba to z czmś połączyc czy sam wystarczy? ile tego brac żeby sie nie zabic jaką diete stosowac żeby były jak najleprze rezultaty dodam że mam 170cm wzrostu i 90kg wagi

wukio
07-03-09, 12:48
Jaki staż? Jak z wynikami: rekordy, wymiary itd? Jaki cel?

michal_f
07-03-09, 13:25
na chlopksi rozum ...ok... na gowno Ci sterydy... cwiczysz od niedawna to z dobra dieta bedziesz rosl... kase ktora wydałbys na sterydy przeznacz na uzupelnienie diety bo napewno sa jakies braki i zakpup gainera lub bialko w zaleznosci od brakow w diecie.... jak bedziesz mial staz 1 rok to mozesz kretke wziasc i tyle... sterydy nie dla ciebie za maly staz... za mala wiedza... a duze efekty bez koksow... to tyle ...pzdr

bolo119
07-03-09, 13:40
sterydy i tak wezme i tak jeżeli staż chodzi o cwiczenie to rok czasu cwiczyłem potem miałem 2 lata przerwy czyli wszystko odnowa co do rekordów to cięzko powiedziec gdyż było to amatorskie cwiczenie co do wymiarów to też cięzko co stego że duże jak więcej tkanki łuszczowej niż mięśniowej celem narazie jest osiągnąc w 3 miesiące jakieś widoczne rezultaty i dalej doprzodu dlatego bym prosił o jakieś porady jaka dieta jakie odrzywki i jak to sie ma z winstrolem

bolo119
07-03-09, 14:00
myślałem też żeby najpierw może wspomódz sie efedryną co wy nato??

michal_f
07-03-09, 16:13
tylko wiesz jak bierzesz koksy to musisz miec zaje*** diete ... wszystkiego wiecej na 1 kg masy ciala niz w cwiczeniu bez koksow !!

Symu
07-03-09, 16:39
co do efki:
1) nie znajdziesz raczej efki na rynku
2) nie jest Ci ona potrzebna, wystarczy trochę samo zaparcia
3)szkoda zdrowia (szcegolnie serca przy takeij wadze)

bolo119
07-03-09, 20:14
no i potrzebowal bym jakiejsc zajedobrej diety bo zadużo niemam czasu żeby sie szczypac i ważyc posiłki bo praca mi nato niepozwala więc chciał bym aby ktoś podpowiedział mi co jeśc i w jakich porcjach chodzi żeby zgubic troszke tłuszczu i zacząc sie żeźbic

007
07-03-09, 20:19
Ogarnij podstawy

dieta ,trening

Ja też pracuje a jakoś znajduje czas na szukanie tego co mnie interesuje :)

bolo119
07-03-09, 20:32
moge prosic o ułożenie jakiegoś jadłospisu bo niebradzo sie oriętuje co ile czego ma

007
07-03-09, 20:36
tabele kaloryczne oraz tematy podwieszone w dziale dieta

grochos
07-03-09, 22:06
Sory chlopaki ale taki ktos wg mnie powinien odrazu dostac bana... dla mnie kolego ty jestes lanserem, mega wielkim leniem, obibokiem i kolesiem bez mozgu... jesli ja slysze tekst "koks i tak wezme" to mnie ch** strzela. W skrajnych przypadkach potrafie jeszcze to zrozumiec, ze ktos cwiczy mnostow lat i nie nic nie rosnie zero efekto a wrecz male spadki... ale tylko nie raz potrafie to zrozumiec, ale jesli tobie nawet samemu niechce spojrzec sie w tabele kaloryczna? i w 3 miech chcesz dobrze wygladac? sorki to nie o to tu chodzi, to jest pasja, poswiecenie, tony zelastwa, litry potu, i setki wyzeczen a nie troche koksu i 3 miesiace... ogarnij !!! bo nie masz o tym zielonego poejecia!!!

bolo119
07-03-09, 23:14
sorki ale chyba pomyliłem fora myślałem że dostane tu jakąś porade ale widze że tylko opr dostałem niestety może sprubóje na jakimś innym forum sie czegos dowiedziec a wam dziękuje za pomoc