PDA

Zobacz pełną wersję : jakie odzywki na poczatek sa dobre??

gustav1989
20-11-06, 22:27
mam 17 lat waze 74 kilo chcem troche wyrzebic cialo tak aby do wakacji good wygladac.cwicze juz 3 miechy niechcem byc jakis wielki poprostu chcem wyrzebic miesnie klatki piersiowej co pownieniem oprocz trningow zaczac brac

otarod
20-11-06, 22:32
Jezu dlaczego wszyscy pierwsze co robią to chwytają za odżywki !!?!!? Polecam witaminki i trening, aeroby i ujemny bilans kalorii. Do odżywek musisz dorosnąć stażem !!

damiano
20-11-06, 22:55
mozesz sobie walnac bialko,albo gainera.zalezy czy masz diete.I narzie nic wiecej nie biez poczekaj

robinnn
21-11-06, 10:59
Ja też uważam , że na początku przygody związanej z kulturystyką , nie warto jest bawić się w jakiekolwiek odżywki czy suplementy , ale skoro już pytasz to spróbuj HMB , nie działa tak szybko jak powiedzmy kreatyna , ale jak sam piszesz do wakacji masz jeszcze troche czasu także suplementacja przez ten czas HMB powinna przynieść oczekiwane rezultaty , ewentualnie mógłbyś spróbować jakiegoś burnera , spalacza tłuszczu , polecam TREC CLENBUTROX , po opiniach ludzi którzy to zastosowali mogę go smialo polecić :) ↓