Zobacz pełną wersję : Cykl Testosteron + Deca
patryk89_896
05-03-09, 19:22
Heyy mam pytanie. Bo Deca + Testosteron to dobre połączenie. Ale chodzi mi tylko by sie dowiedzieć o skutki uboczne, bo ludzie roznie pisza na stronach i wkoncu nic nie wiem, bardzo bym chciał zeby mi ktoś jasno napisał o skutkach, i czy bardzo to jest niebezpieczne dla zdrowia? tylko o to mi chodzi. z góry bardzo dziękuje
moje skromne zdanie jest takie ze nie warto... lepiej na suplach i odrzywkach jechac ... tez niezle efekty a zdrowiej:lol:
jednoznacznie nie da sie odpowiedziec. nie mowie ze koks to samo zdrowie.
napewno jakos sie odbija na naszym zdrowiu. ale jak sie podchodzi do tego z glowa to mozna te skutki jakos zminimalizowac. dam za przyklad naszego kolezke z forum lg. chlop juz nie jedno w swoim zyciu zjadl a gdzies chyba pisal ze robil badania i wszystko w normie.
poki co w normie ale pozniej roznie moze byc... oby nie ale lepiej nie ryzykowac ... silne cialko to i zdrowe cialo ( wewnetrznie ) a co nam z tego jak bedziemy pieknie wygladac ... super silni bedziemy jak watroba, nerki lub jeszcze cos innego bedzie nam szwankowalo...
patryk89_896
05-03-09, 19:54
ale znowu suple wychodza za drogo aa efekty nie sa takie superr...
ale znowu suple wychodza za drogo aa efekty nie sa takie superr...
wolisz płacic za leczenie watroby lub nerek ? przeciez nie robisz tego zawodowo ( jesli sie myle to mnie popraw) to nie musisz miec natychmiastowych efektow... sterydy sa dobre dla zawodowcow gdy robia to z glowa i pod okiem znawcow... im sie to nawet oplaca bo im silniejsi sa tym lepsza kasa idzie wiec sie pyli brac koksy:lol: ale dla Ciebie jako amatora to raczej zwykle suple w zupelnosci wystarcza...pzdr
poki co w normie ale pozniej roznie moze byc... oby nie ale lepiej nie ryzykowac ... silne cialko to i zdrowe cialo ( wewnetrznie ) a co nam z tego jak bedziemy pieknie wygladac ... super silni bedziemy jak watroba, nerki lub jeszcze cos innego bedzie nam szwankowalo...
panowie, krotko i zwiezle...
robie to co lubie i dobrze mi z tym,
koxuje i moja sprawa,
ktos inny chce koxowac, chce cos sie dowiedziec, chce pomocy, potrafi slychac, zawsze pomoge,
troche juz wiem i zawsze sluze pomoca,
kolega ht dobrze napisal - troche juz w zyciu wzialem towaru, a mimo to wszystko ze mna ok,
towar biore z glowa,
dbam o zdrowie,
jest teraz ok,
co bedzie za 2 czy 10 lat nie wiem, i nikt tego nie wie,
moge zyc moge nie zyc,
moge zejsc na kolejnym mocnym cyklu, ale rownie dobrze moge wpasc pod autobus (jak kazdy z was),
ale jak mam nad tym siedziec i sie zamartwiac to wole korzystac z zycia, wstac rano, zrobic trening, zrobic to co chce zrobic w tym dniu, itd itd...
nie dla mnie rozwazanie co bedzie a co by moglo byc,
wszystko i tak jest ustalone z gory,
wybralem taka a nie inna droge i dobrze mi z tym,
kazdy powinien tak zrobic,
tyle ode mnie,
Skutków ubocznych stosowania saa masz mnustwo na necie.
problem z jajcami np na forum czesto poruszamy,sutki jak wętle od stara,nadmierne owlosienie,opryszczenie,ale pociesze cie nikt nie narzeka na nerki i wątrobe,musisz sam wybrac własciwa droge......
te całe skutki uboczne sa grubo przesadzone np w leksykonie pisze ze przyjmwanie metki w dakach wiekszych niz 20mged i dłuze niz 4 tyg grozi marskoscia watroby i innymi strasznymi rzeczami , kiedys baba kazała mi dokładne baania porobic a byłem po naprawde solidnym cyklu i co i nic serec norma , watroba ok nery tez smiesza mnie czasem opinje ze serce u koksiarza jest 2 razy wieksze i wnetrznosci rosna itp , rosna oczywiscie ale od GH a w szczególnosci od IGF a z tgo co mi wiadomo saa działaja głównie na miesnie szkieletowe gdyby to tak szkodziło jak te lekarskie konowały co nawet o odbloku nie maja pojcia mówia to za pewne 30% forumowiczów juz by gryzła glebe bądzi była dializowana itp
dokładnie,na aspirynie tez jest masa skutków ubocznych i co???a poza tym te wszystkie srodki zostały stworzone dla ludzi,wiec branie tego z głowa nas zycia nie pozbawi...(chyba)
panowie, pozostaje jeszcze kwestia przypadku indywidualnego
co dla jednego w danej dawce bedzie lekiem to dla innego moze byc juz trucizna...
tez prawda . ale jak kiedys rozmawiałem z 18 letnim litewskim kulturysto był w-c mistrzem litwy chłopka cwiczył 3 lata a na saa 2 jak pokazał mi cykl który mu trener rozpisał i na którym jechał to uwierzcie mi ale szczena to zawias , ja bym se na 2 latka te srodki rozpisał na 4 konkretne cykle i chłopak na zadne wieksze dolegliwosci nie nazekał ale takie dawki na pewno odbija sie kiedys chyba ze nie bo litwiny sa z kosmosu
to cie moge zapewnic ze robil cie w konia,
za mlodu kazdy dodaje, na starosc kazdy ujmuje,
stara zasada jak swiat,
kazdy doswiadczony juz zawodnik startujacy w prywatnej rozmowie to przyznaje
;-)
Prezydent_1c
07-03-09, 18:35
Jak z kobietami i wiekiem widze :) Młode chcą być starsze, a starsze chcą być młodsze :)
Jeden koksuje latami i jest ok, drugi po 2 tyg cyklu ląduje w szpitalu, trzeci koksuje bezmyślnie przez rok - przyrosty znakomite - wygląd świetny - problemy zdrowotne , zgłasza się do szpitala ok połunia, na drugi dzien jest operowany też ok południe wieczorem umiera - przypadek z naszego szpitala - przyczyna śmierci SAA.
To jedyny przypadek przez conajmniej 10lat, gadałem o tym z ordynatorem szpitala powiedział mi w sekrecie że jak by wcześniej zrobił standardowe badania było by ok, był chory poważnie już od długiego czasu, miał taką szajbe na punkcie swojego wyglądu i kulturystyki że koksował a nagminnie ładował środki przeciwbulowe, to tragiczne ale prawdziwe, dlatego tym nie ma się co sugerować ALE rada dla wszystkich:
Pierwszy cykl lajtowy nawet jak miał by nie dać za dobrych efektów ale przetestujesz organizm i sprawdzisz jego stan !!!!!!
ja osobiscie zawsze biore w minimalnej dawce cykle,no moze metke troche brałem grubo ale jest ok,najwieksza dawka jaka stosowałem to prolo 400mlg co 5 dzien,a omo juz 250mlg co 4 dzien dawała swietne efekty,mam w planie deke na wakacje ale tez planuje minimum jakie musi byc!
I JESZCZE JEDNA SPRAWA JAK JUŻ TAK GADAMY O TYM, od tych sterydów o wiele gorszy i niebezpieczny jest nieudolny trening przez który możesz załatwić kręgosłup na amen i dowiesz się dopiero wtedy jak już będzie za póżno.
dokładnie,mały bład- duzy ciezar przy mc i papapapapapa