Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cykl Testosteron + Deca

patryk89_896
05-03-09, 19:22
Heyy mam pytanie. Bo Deca + Testosteron to dobre połączenie. Ale chodzi mi tylko by sie dowiedzieć o skutki uboczne, bo ludzie roznie pisza na stronach i wkoncu nic nie wiem, bardzo bym chciał zeby mi ktoś jasno napisał o skutkach, i czy bardzo to jest niebezpieczne dla zdrowia? tylko o to mi chodzi. z góry bardzo dziękuje

michal_f
05-03-09, 19:33
moje skromne zdanie jest takie ze nie warto... lepiej na suplach i odrzywkach jechac ... tez niezle efekty a zdrowiej:lol:

ht
05-03-09, 19:49
jednoznacznie nie da sie odpowiedziec. nie mowie ze koks to samo zdrowie.
napewno jakos sie odbija na naszym zdrowiu. ale jak sie podchodzi do tego z glowa to mozna te skutki jakos zminimalizowac. dam za przyklad naszego kolezke z forum lg. chlop juz nie jedno w swoim zyciu zjadl a gdzies chyba pisal ze robil badania i wszystko w normie.

michal_f
05-03-09, 19:52
poki co w normie ale pozniej roznie moze byc... oby nie ale lepiej nie ryzykowac ... silne cialko to i zdrowe cialo ( wewnetrznie ) a co nam z tego jak bedziemy pieknie wygladac ... super silni bedziemy jak watroba, nerki lub jeszcze cos innego bedzie nam szwankowalo...

patryk89_896
05-03-09, 19:54
ale znowu suple wychodza za drogo aa efekty nie sa takie superr...

michal_f
05-03-09, 20:03
ale znowu suple wychodza za drogo aa efekty nie sa takie superr...

wolisz płacic za leczenie watroby lub nerek ? przeciez nie robisz tego zawodowo ( jesli sie myle to mnie popraw) to nie musisz miec natychmiastowych efektow... sterydy sa dobre dla zawodowcow gdy robia to z glowa i pod okiem znawcow... im sie to nawet oplaca bo im silniejsi sa tym lepsza kasa idzie wiec sie pyli brac koksy:lol: ale dla Ciebie jako amatora to raczej zwykle suple w zupelnosci wystarcza...pzdr

lg team
05-03-09, 20:34
poki co w normie ale pozniej roznie moze byc... oby nie ale lepiej nie ryzykowac ... silne cialko to i zdrowe cialo ( wewnetrznie ) a co nam z tego jak bedziemy pieknie wygladac ... super silni bedziemy jak watroba, nerki lub jeszcze cos innego bedzie nam szwankowalo...

panowie, krotko i zwiezle...

robie to co lubie i dobrze mi z tym,
koxuje i moja sprawa,
ktos inny chce koxowac, chce cos sie dowiedziec, chce pomocy, potrafi slychac, zawsze pomoge,
troche juz wiem i zawsze sluze pomoca,

kolega ht dobrze napisal - troche juz w zyciu wzialem towaru, a mimo to wszystko ze mna ok,

towar biore z glowa,
dbam o zdrowie,

jest teraz ok,
co bedzie za 2 czy 10 lat nie wiem, i nikt tego nie wie,
moge zyc moge nie zyc,
moge zejsc na kolejnym mocnym cyklu, ale rownie dobrze moge wpasc pod autobus (jak kazdy z was),

ale jak mam nad tym siedziec i sie zamartwiac to wole korzystac z zycia, wstac rano, zrobic trening, zrobic to co chce zrobic w tym dniu, itd itd...

nie dla mnie rozwazanie co bedzie a co by moglo byc,
wszystko i tak jest ustalone z gory,
wybralem taka a nie inna droge i dobrze mi z tym,

kazdy powinien tak zrobic,

tyle ode mnie,

hej KKS
05-03-09, 23:00
dobrze powiedziane...

vold
06-03-09, 20:17
Skutków ubocznych stosowania saa masz mnustwo na necie.

hans1237
06-03-09, 21:29
problem z jajcami np na forum czesto poruszamy,sutki jak wętle od stara,nadmierne owlosienie,opryszczenie,ale pociesze cie nikt nie narzeka na nerki i wątrobe,musisz sam wybrac własciwa droge......

andrul
06-03-09, 21:54
te całe skutki uboczne sa grubo przesadzone np w leksykonie pisze ze przyjmwanie metki w dakach wiekszych niz 20mged i dłuze niz 4 tyg grozi marskoscia watroby i innymi strasznymi rzeczami , kiedys baba kazała mi dokładne baania porobic a byłem po naprawde solidnym cyklu i co i nic serec norma , watroba ok nery tez smiesza mnie czasem opinje ze serce u koksiarza jest 2 razy wieksze i wnetrznosci rosna itp , rosna oczywiscie ale od GH a w szczególnosci od IGF a z tgo co mi wiadomo saa działaja głównie na miesnie szkieletowe gdyby to tak szkodziło jak te lekarskie konowały co nawet o odbloku nie maja pojcia mówia to za pewne 30% forumowiczów juz by gryzła glebe bądzi była dializowana itp

hans1237
07-03-09, 13:46
dokładnie,na aspirynie tez jest masa skutków ubocznych i co???a poza tym te wszystkie srodki zostały stworzone dla ludzi,wiec branie tego z głowa nas zycia nie pozbawi...(chyba)

lg team
07-03-09, 14:05
panowie, pozostaje jeszcze kwestia przypadku indywidualnego

co dla jednego w danej dawce bedzie lekiem to dla innego moze byc juz trucizna...

andrul
07-03-09, 17:11
tez prawda . ale jak kiedys rozmawiałem z 18 letnim litewskim kulturysto był w-c mistrzem litwy chłopka cwiczył 3 lata a na saa 2 jak pokazał mi cykl który mu trener rozpisał i na którym jechał to uwierzcie mi ale szczena to zawias , ja bym se na 2 latka te srodki rozpisał na 4 konkretne cykle i chłopak na zadne wieksze dolegliwosci nie nazekał ale takie dawki na pewno odbija sie kiedys chyba ze nie bo litwiny sa z kosmosu

lg team
07-03-09, 17:26
to cie moge zapewnic ze robil cie w konia,

za mlodu kazdy dodaje, na starosc kazdy ujmuje,

stara zasada jak swiat,

kazdy doswiadczony juz zawodnik startujacy w prywatnej rozmowie to przyznaje

;-)

Prezydent_1c
07-03-09, 18:35
Jak z kobietami i wiekiem widze :) Młode chcą być starsze, a starsze chcą być młodsze :)

vold
09-03-09, 08:32
Jeden koksuje latami i jest ok, drugi po 2 tyg cyklu ląduje w szpitalu, trzeci koksuje bezmyślnie przez rok - przyrosty znakomite - wygląd świetny - problemy zdrowotne , zgłasza się do szpitala ok połunia, na drugi dzien jest operowany też ok południe wieczorem umiera - przypadek z naszego szpitala - przyczyna śmierci SAA.

To jedyny przypadek przez conajmniej 10lat, gadałem o tym z ordynatorem szpitala powiedział mi w sekrecie że jak by wcześniej zrobił standardowe badania było by ok, był chory poważnie już od długiego czasu, miał taką szajbe na punkcie swojego wyglądu i kulturystyki że koksował a nagminnie ładował środki przeciwbulowe, to tragiczne ale prawdziwe, dlatego tym nie ma się co sugerować ALE rada dla wszystkich:

Pierwszy cykl lajtowy nawet jak miał by nie dać za dobrych efektów ale przetestujesz organizm i sprawdzisz jego stan !!!!!!

hans1237
09-03-09, 14:39
ja osobiscie zawsze biore w minimalnej dawce cykle,no moze metke troche brałem grubo ale jest ok,najwieksza dawka jaka stosowałem to prolo 400mlg co 5 dzien,a omo juz 250mlg co 4 dzien dawała swietne efekty,mam w planie deke na wakacje ale tez planuje minimum jakie musi byc!

vold
09-03-09, 21:56
I JESZCZE JEDNA SPRAWA JAK JUŻ TAK GADAMY O TYM, od tych sterydów o wiele gorszy i niebezpieczny jest nieudolny trening przez który możesz załatwić kręgosłup na amen i dowiesz się dopiero wtedy jak już będzie za póżno.

hans1237
09-03-09, 22:03
dokładnie,mały bład- duzy ciezar przy mc i papapapapapa