Zobacz pełną wersję : 2 Cykl..
Mam pytanie chcialbym sie dowiedziec jaki srodek ma krotkie estry z strzlow poniewaz chcialbym sie zmiesic w 5-6 tyg 2 strzaly w tyg liczy sie czas do tego chce zarzucic diana przez 4 tyg ..Prosze o podanie srodkow i zeby one zbyt drogo nie wychodzily gdzies w cenach propa tak sadze
nie ma czegos takiego ze jest krotkie i mozna bic 2 x week,
choc wiem ze poczatkujacy daja tren w inj 2 x week na poczatek...
ogolnie z krotkich masz propa, wins (pod twoje zaawansowanie to pisze bo pewnie nie jest za bardzo rozwiniete),
zacznij od tego chlopie:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
krótkie estry kuje się co dwa dni a nie dwa razy w tygodniu
ksiazek to ty mi tutaj nie musisz cytowac chlopie...
wiem co pisze,
To nie było do Ciebie lg
Nic nie cytowalem
Mam pytanie chcialbym sie dowiedziec jaki srodek ma krotkie estry z strzlow poniewaz chcialbym sie zmiesic w 5-6 tyg 2 strzaly w tyg liczy sie czas do tego chce zarzucic diana przez 4 tyg ..Prosze o podanie srodkow i zeby one zbyt drogo nie wychodzily gdzies w cenach propa tak sadze
a pozniej masz problemy z jajami!!
hmm czyli propa co 2 dni ? przez jaki okres? chcialbym do tego diana jakby to wygladalo ??
stary to co ty wogole chcesz?
rozwiazac problem z jajkami czy dalej wchodzic na cykl?
bo cos mi tutaj pierdolisz od rzeczy...
napisali zeby zastosowac propa... tak ? wiec chce jebnac sobie cykl przy okazji chbya nic wtym zlego a potem odblok.. pytam sie tylko...
jak widac wazniejsze miesnie niz zdrowie ... gratulacje ... ciekawi mnie tylko jak ty bedziesz wygladal za pare lat i nie chodzi mi o muskulature tylko o zdrowie
Zależy od srodka - co 2 max 3 dni.
meta injekcja
prop
wino
npp
tren