PDA

Zobacz pełną wersję : T3 a blokowanie tarczycy

andrul
04-03-09, 20:47
chce wjechac na redukcje i chciałbym dodac T3 do cyklu redukcyjnego zastanawiam sie jaka ilosc nie blokuje tarczycy chodzi mi o lekkie podwyzszenie poziomu t3 a nie całkowite wyeliminowanie naturalnego t3 i zastąpienie go cytomelem kiedys ktos mi mowił ze 12,5mcg , czy ktos z was spodkał sie z taka opinja i co o tym myslicie ?

tMQ
04-03-09, 20:56
mowi się właśnie o 12.5mcg... ale jak chcesz tylko podnieść obroty, to wystarczą jakieś guglosterony...

andrul
04-03-09, 21:04
a jak te guggle sie spisuja ?? warto zakupic

fallenursus
13-03-09, 13:57
daj spokuj z guglami... prubowales kiedys efredyne 20mg+kafeine 200mg 3xdziennie? dzialanie podobne do clen'a, mozna do tego dostawic yohambine o ile sie nie myle tez 20mg, ale sprawdz dla pewnosci. NIketorzy twierdza ze e/k tak samo na nich dziala jak clen. Ja na clenie spalilem 2kg tluszczu w ciagu 10 dni. teraz jade na e/k i jak narazie 6dni spalilem 1kg wiecej. Zalecane stosowanie to 2 weeks on/2weeks off, tak samo jak clen'a. Jesli masz dojscie do ketotifen to mozna brac rowniez z clenem i to przedluzy dzialanie clenu, ''oczyszczajac''?(downregulating) beta receptory ktore atakuje clen. Jak dla kulturysty to najwieksza roznice mysle robi to ze clen jest antykataboliczny, a t3 nie wybiera co je,dlatego biorac t3 zalecana jest przynajmniej minimum dawka testu dla utrzymania masy miesniowej

fallenursus
13-03-09, 14:05
25/25/25/50/50/50/75/75/75/100/100/100/75/75/75/50/50/50/25/25/25 przy takim np. dozowaniu t3 nie zablokujesz tarczycy....mozna to mieszac np. z clenem. 3 tygodnie t3 jak wyzej+3 tygodnie clen'a.

fallenursus
13-03-09, 15:44
tarczyca ma to do siebie ze dosc latfo sie sama podniesie. Przeciagajac dodawanie t3 dluzej niz 6 tygodni chyli sie ku problemom .To nie moje prywatne wymysly.Poszukaj na necie.

fallenursus
13-03-09, 15:47
aha puki jeszcze nie zapomne to 12,5mcg t3 to strata hormonu. Cos dobvrego zauwazasz przy uhm ok. 60mcg, ale tzreba dochodzic piramida zeby sie zle nie skonczylo.
ten sam efekt co 12,5mcg mozna uzyskac zmiana w diecie/kardio

yoshimitsu
13-03-09, 15:55
daj spokuj z guglami... prubowales kiedys efredyne 20mg+kafeine 200mg 3xdziennie? dzialanie podobne do clen'a, mozna do tego dostawic yohambine o ile sie nie myle tez 20mg, ale sprawdz dla pewnosci. NIketorzy twierdza ze e/k tak samo na nich dziala jak clen. Ja na clenie spalilem 2kg tluszczu w ciagu 10 dni. teraz jade na e/k i jak narazie 6dni spalilem 1kg wiecej. Zalecane stosowanie to 2 weeks on/2weeks off, tak samo jak clen'a. Jesli masz dojscie do ketotifen to mozna brac rowniez z clenem i to przedluzy dzialanie clenu, ''oczyszczajac''?(downregulating) beta receptory ktore atakuje clen. Jak dla kulturysty to najwieksza roznice mysle robi to ze clen jest antykataboliczny, a t3 nie wybiera co je,dlatego biorac t3 zalecana jest przynajmniej minimum dawka testu dla utrzymania masy miesniowej

kiedys pamietam sie bralo efedryne+aspiryne+kofeine i nawet nie zile dzialalo :)

fallenursus
13-03-09, 16:04
kiedys pamietam sie bralo efedryne+aspiryne+kofeine i nawet nie zile dzialalo :)

ano sieka niemilosiernie, tansze i skuteczniejsze niz kazdy inny dopalacz na rynku :)

ht
13-03-09, 17:47
dokladnie kiedys lecialem na zmiane clena z eca. ladnie tluszczyk lecial w dol. na podklad propa plus dieta tluszczowka. i mysle ze mozna sie obejsc z t3. a z drugiej strony powiem szczerze ze mnie tez kusi ten srodek:smile:

fallenursus
13-03-09, 18:07
dokladnie kiedys lecialem na zmiane clena z eca. ladnie tluszczyk lecial w dol. na podklad propa plus dieta tluszczowka. i mysle ze mozna sie obejsc z t3. a z drugiej strony powiem szczerze ze mnie tez kusi ten srodek:smile:

proponuje ci duzo otym poczytac. T3 jest naprade bardzo pomocny w anabolizmie. Poprostu dokladasz zajebista turbosprezarke ktora cie co do jej mozliwosci tanio kosztuje. Sprubuj znalesc cos co podwazy to....:evil:

andrul
13-03-09, 19:25
ja własnie zastanwiam sie na t3 + winko & prop a na odbloku clena bym wrzucił mysle ze takie połączenie jest ok mam tez t4 ale to trzeba długo leciec

fallenursus
13-03-09, 19:34
ja własnie zastanwiam sie na t3 + winko & prop a na odbloku clena bym wrzucił mysle ze takie połączenie jest ok mam tez t4 ale to trzeba długo leciec

..T4...t4..zrob reklamacje tego produkto albo wywal na smietnik;) to nie dla nas taki szajs,.t4 trzeba zazywac astronomiczne dawki zeby wogole byl jakis effekt,.a dlaczego bedzie efekt? bo t4 w organizmie przeksztalci sie na t3.....

fallenursus
13-03-09, 19:35
a jak juz chesz cos bardziej haj tek:) proponuje GH 2 do 3ui dziennie, 5dni on/2dni off.

andrul
14-03-09, 07:52
wiem ze t4 sie przekształca w t3, nie musze robic reklamacji bo mam za darmo - matula to bierze , GH no fajnie by było ale nie mam dostepu do dobrego a tym chińczykom nie wierze bo watpie aby były przewozone jak nalezy itp. zostane chyba przy t3 i prop+winko albo primka +winko a na odblok lub pod konice i z odblokiem clen

fallenursus
14-03-09, 17:57
wiem ze t4 sie przekształca w t3, nie musze robic reklamacji bo mam za darmo - matula to bierze , GH no fajnie by było ale nie mam dostepu do dobrego a tym chińczykom nie wierze bo watpie aby były przewozone jak nalezy itp. zostane chyba przy t3 i prop+winko albo primka +winko a na odblok lub pod konice i z odblokiem clen

clen z odblokiem dobry pomysl, dziala antykatabolicznie ..:smile: